AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Indie Royale otomatiğe bağladı, yeni bir bundle. http://www.indieroyale.com/ Yalnız oyunların hiçbirini duymadım daha önce. DRM Steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 baya güzel bi bundle bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Arsızlar =P Alıp alıp doymuyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Son kredi kartı ekstresi limite dayanınca ben mecburen doydum hocam. Artık başlığa yazılanları okumamaya çalışıyorum, sadece yeni indirimleri yazıp gideceğim. Ben battım, siz de batınız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben de beleş olmadıkça almıyorum pek hahadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 nordlydian said: http://www.indiegala.com/ You Are Empty (DRM Free) Trine (steam, pc/mac) Cities in Motion (steam, pc/mac) Deponia (steam, pc/mac) Painkiller: Black Edition (steam, pc) Magicka (steam, pc) Magicka: Vietnam DLC (steam, pc) michaelscottnooooooooo.gif bitmiş satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Kupon kullanma mı bitti benim kuponlarim mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bitmemiş hala, zaman farkından sanırım, az önce kullandım ben bi kupon daha :) edit: hatta son kullandığımdan başka yine kuponum varmış iyi mi :( gitti 5 dolar indirim alacak adam gibi bişe koymadılar son ana kadar beklettiler adi adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Daha paradox bundle var, pazara kadar uzaması muhtemel(key gelirse), ona kullan çilekrose =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hadi ya iyiymiş o zaman durup durup bakıyorum kupon duruyo mu diye zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Darksun said: Daha paradox bundle var, pazara kadar uzaması muhtemel(key gelirse), ona kullan çilekrose =) malesef öyle olmayacak gibi görünüyor, kuponlar gitmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Şu yazıyor arka sayfada, "We are definitely going to run out of keys for the Paradox pack today (1/31) pretty quickly. I just spoke with my Paradox contact (he's in Iceland, I guess it is later in the day there ), they are going to try and get us keys by Friday at the latest and have agreed to keep the promotion up until the end of the day on Saturday. The Editor's Choice coupon will be extended FOR THIS PRODUCT ONLY until the end of the day on Saturday, assuming we get the keys." Yani sırf bu ürün için geçerli olabilecek zaten =) Ben kupon bıraktım buna gelirse alacağım yoksa bereket versin amazon iyi doyurdu bizi 2 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bunların key meselesi de fenerin transfer hikayesine döndü be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Guild Wars 2 Standard 22$ Deluxe 30$ http://getgamesgo.com/category/guild-wars-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn - 20% off - Steamworks - $15.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Skyrim steamde EU bölgesinde 30 Euroua güncellemiş fiyatı steam forumlarına göre ama diğer bölgelerde hala 59$ aklınızda bulunsun ,direkt almak yerine o bölgede bulunan birine aldırmak daha karlı olur bundan sonra (indirim bile olsa avrupadada indirim olacağına göre ) ).Böyle durumda olan il-2 CoD gibi bazı başka oyunlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 http://www.gamestop.com/pc/games/the-elder-scrolls-v-skyrim/97815 şurda skyrim $29.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Xenus said: 1. Paradox 2012 Pack - $14.99 ($9.99 after coupon) http://www.amazon.com/dp/B00B7UKDQS A Game Of Dwarves A Game of Dwarves: Ale Pack A Game of Dwarves: Star Dwarves Crusader King Complete (NON-STEAM) Crusader Kings II Crusader Kings II: African Portraits Crusader Kings II: African Unit Pack DLC Crusader Kings II: Byzantine Unit Pack Crusader Kings II: Dynasty Shield II Crusader Kings II: Dynasty Shields DLC Pack Crusader Kings II: Legacy of Rome Crusader Kings II: Mediterranean Portraits DLC Crusader Kings II: Mongols DLC Pack Crusader Kings II: Ruler Designer DLC Crusader Kings II: Russian Portraits Crusader Kings II: Russian Unit Pack Crusader Kings II: Songs of Albion DLC Crusader Kings II: Songs of Byzantium Crusader Kings II: Songs of Faith DLC Crusader Kings II: Songs of Prosperity DLC Crusader Kings II: Songs of the Caliph DLC Crusader Kings II: Songs of the Holy Land DLC Crusader Kings II: Songs of the RU Crusader Kings II: Sunset Invasion Crusader Kings II: Sword of Islam Crusader Kings II: The Republic DLC Starvoid War of the Roses - House of York Deluxe Edition War of the Roses: House of Lancaster Armor Set DLC War of the Roses: House of York Armor Set DLC Warlock Master of the Arcane Master of Artifacts DLC Warlock Master of the Arcane Power of the Serpent DLC Warlock Master of the Arcane Return of the Elves DLC Warlock Master of the Arcane: Armageddon Warlock: Master of the Arcane Warlock: Master of the Arcane - Powerful Lords DLC bu pack yalan olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 nasıl yalan olabilirmiş? bir de coupon olaydı iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yeni key gelmeyebilir diyor paradoxtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Tüh ya böyle acaip dealları çok az veriyorlar, geçen seferde neydi hatılamıyorum ama biz bakana kadar bitmişti, yenilememişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 paradox 2012 nin fiyat $225.63 olmuş. 3 saat sürmüş deal zaten alanlardan da keyleri alamayanlar varmış daha. kuponu da cumartesiye kadar uzattık demişlerdi o da geçti madem satmayacan niye uzattın bir gamersgate kadar olamadılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Hehe amazon Command and Conquer The Ultimate Collection 16.99$ Dungeon Siege Bundle11.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Amazon da kod'ları kaybolan var mı? Demin kod alıp steam a girim dedim kodlar uçtu download seçeneği çıktı eskileri için bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 dungeon siege bundle aldım ama kodlar gelmedi.. ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar