DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Birisi şu balonu patlatsın mümkünse adam direk yalancı çıktı... http://www.gamefly.com/Download-Sleeping-Dogs-Digital-Edition/5003868/ Link başka oyunun. Ah pardon belki okuma özürü olduğu için yanlış görmüş olabilir kendisi kabul ediyorsa hatasını balonu kalsın havası kaçmasın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 pardon yanlış vermiişim farkında değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Supreme Commander Forged Alliance 3.75$, Steamworks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 DareJedi said: Birisi şu balonu patlatsın mümkünse adam direk yalancı çıktı... http://www.gamefly.com/Download-Sleeping-Dogs-Digital-Edition/5003868/ Link başka oyunun. Ah pardon belki okuma özürü olduğu için yanlış görmüş olabilir kendisi kabul ediyorsa hatasını balonu kalsın havası kaçmasın hemen. niye bu kadar nefret : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Birisi uyku sersemi tıklayıp alsa yazık olacakta ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Batman Arkham Action Pack amazonda 9.99 dolar (batman archam asylum GOTY + batman archam city ) http://www.amazon.com/Batman-Arkham-Action-Pack-Download/dp/B009L4KQVE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1349709180&sr=8-1&keywords=batman+pack fear packte 9.99 http://www.amazon.com/Warner-Bros-F-E-A-R-Ultimate-Download/dp/B009L4KQUK/ref=br_lf_m_1000716161_1_2_ttl?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1404451762&pf_rd_s=center-4&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000716161&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1WNJZ09AFC4ZE5SWRGS6 @sabonis sorun sende , ben dediğim gibi daha geçengün darksiders2 yi aldım kendi kartımla sadece amazonda adres amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 jagd said: @sabonis sorun sende , ben dediğim gibi daha geçengün darksiders2 yi aldım kendi kartımla sadece amazonda adres amerika. hangi adres amerika yahu onu bi screenshotla göstersene... bi de digital mi aldın hardcopy mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 @jagd, Kaç zamandır batman arkham city istiyordum, çok teşekkür ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Batman GFWL kullanıyor , onun için bir adet hotmail live vb microsoft hesabı adresi abd uk vb gibi GFWL 'in listesinde bulunan bir ülke adresi ile alıp kullanırsanız gfwl bölge sınırlaması saçmalığını by-pass edebilirsiniz. Sabonis amazona kaydolurken verdiğin adres abd adresi olacak ,kasdettiğim o .Tabiki digital alıyorum ,genelde steam works oyunları aldığım için kodu amazon game libraryden alıp/bakıp steame ekliyorum.( Hardcopy alıp ne yapacağın? zaten feyk adres verdik :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben city için aldım ve steam'de ekledim. diğeri asylum zaten vardı eklesem inventory'e atar mı yoksa key olarak mı saklayayım acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ekleyemezsin olanı, var zaten der + inventorye eklenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 neyse key kalsın. gift yaparım kazanınca fln. almasın pati golt =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bende becerememistim Amazondan almayi ama suan yaptim Your Account kismindan Adrees Book bolumunde add new adress deyip ABD adresi belirtmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 jagd said: Amazon için 25% kupon kodu : OCTOFUN1 ,preorder ve son 30 gün içinde çıkan oyunlar haricinde bütün dijital downloadlarda kullanabiliyorsunuz. Bununla indirimli darksiders2 24.99 dan 18.75 e geldi ve yapılan tasarrufla argul tomb ve death rides'ıda steamdan ekledim . Battlefield3 de 10 dolar amazonda bu arada. peh %25 kuponu çalışmıyor şimdi. bi de amerikan adresi, amerikan telefonu olmasına rağmen alma ekranına geldiğimde hala "us citizen olman lazım" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 İNAT ETMİŞTİM BU OYUN ON DOLARA DÜŞMEDEN ALMAM DEMİŞTİM! ÜZERİNDEN BİR AY GEÇMEDEN ALDIM İKİSİNİ BİRDEN HAHAHAHA! ._. şimdi gfwl'ı kandırmaya çalışma sorunum kaldı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Kendi GFWL hesabından oynuyorum, hiç bir problem olmadı? Niye kandırmaya çalışıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 http://www.gog.com/divinity/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 gleoddyn said: Kendi GFWL hesabından oynuyorum, hiç bir problem olmadı? Niye kandırmaya çalışıyorsun ki? Daha indirmedim steam'den oyunu(15 gb, daha ayın başından adil kullanım dolandırıcılığının köpeği olmayalım). Fakat internetten okuduklarımdan anladığım kadarıyla steam'in tr'ye satış yapmamasının nedeni "gfwl" sisteminin oyunu tr için bloklamasıymış. Orjinal oyunu bu yüzden kaydedemeyen falan olmuş göya. O yüzden dedim. Yoksa daha denemedim ama ne olur ne olmaz diye isviçre'ye kayıtlı bir hotmail hesabı aldım bu iş için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Bende problem olmadı, ama yinede eşeği sağlam kazığa bağlamakta yarar var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 İsviçre'ye kayıtlı hotmail değil de ben xbox.com'dan gfwl hesabı alırken (pc bu kadar mı umursanmaz yuh be) ülkemi UK olarak seçmiştim, bir sorun yaşamadım. Ülkesi gfwl dışında kalıp oyunun cd-keyinin boşa gitmesi gibi durumları görmüştüm bu hesabı alırken, o yüzden sağlam kazıkta hakkaten yarar var. Sonuçta 10dk'lık bir zahmet sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Şimdi gfwl yaklaşık 27 ülkeye açık ve bu ülkelerin dışında bir adrese kayıtlı kullanıcıların illa oynamak istiyorlarsa bu ülkelerden birini gösterip sistemi by-pass etmeleri lazım. http://steamdrm.flibitijibibo.com/index.php?page=DRM_Lists/The_Big_DRM_List '' It should also be noted that GFWL is not supported worldwide. In the event that you bind an SSA key to an account that is not in a supported region, you will lose the key (and, consequently, access to the game). '' http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?t=2835872 http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?p=32029604 gleoddyn said: Kendi GFWL hesabından oynuyorum, hiç bir problem olmadı? Niye kandırmaya çalışıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Tamam da, zaten oyunu kurdum ve sorunsuz şekilde oynuyorum. Bu arada bu oyun Türkiye'de bandrollü olarak satılan oyun, adam dnr'dan alınca kullanamayacak mı? Ya da gelip benim hesabımdan oyunu banleyecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Öyle saçmalıkları çok işte, mesela ssf4ae (ps3)'yi d&r'da gördüm ama oyun gfwl olarak TR destekli değil. Evet saçmalık. Yalnız bazı eski gfwl oyunlarında region kısıtlaması yok. Örneğin sf 4 ve arkham asylum'da regional kısıtlama yok ama ssf4ae ve arkham city'de var. Belki oynadığın oyun ilk gruba aittir. Gerçi benim arkadaşım da ssf4ae'yi adresi TR olan hesabına kaydettirerek oynuyor, o yüzden tam da emin değilim. Belki politikalarını değiştirmişlerdir ama sanmıyorum, kendilerinin öngörmediği ama "çaktırmadan yapın biz bakmıyoruz" politikası izlediği bir durum da olabilir. Dediğim gibi, emin değilim. Ama GFWL söz konusu olduğunda eşek ne kadar sağlam kazığa bağlanırsa o kadar iyidir, eşek baya ağır bir eşek çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 save yapıyor o yetiyo bana. yoksa online arkadaşlarla takılayım fln olayı yalan yani. microsoft, eagames, ubisoft bu üçü kadar rezil firma görmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 http://www.amazon.com/Warner-Bros-F-E-A-R-Ultimate-Download/dp/B009L4KQUK/ref=sr_1_4?_encoding=UTF8&tag=cheap0ca5-20&linkCode=ur2&camp=1789&creative=9325 fear 3 güzel mi? 2 yi beğenmiştim onla kıyaslama olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar