Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Rock said: Fenerbahçeli olarak Bursalıları tebrik ediyorum. Hakkınızla şampiyon oldunuz. Fener şampiyon olsaydı bunu söylemekte zorlanırdım. Ayrıca iktidarsız arkadaşlara da tez vakitte şifa diliyorum. Başkasınınkiyle gerdeğe girmek cidden zor olmalı. yo gayet kolay:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Darksun said: Bursa Sivas'ın yaptığı hatayı yapmaz, Bülent havalara girip saçma sapan açıklamalar yapıp sonrada kadro değişecek zaten diye onu bunu gönderip yerine adamlar aldı sonuç bu. Ertuğrul Bülen gibi değil, daha mütevazı bir adam, havalara girip bu takımın herşeyi benim moduna girmez. Cadde'de bekliyodun en son galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bursa'ya tebrikler, sembolik olarak fenerbahçeliyim de nedir bu faşizanlık derecesinde futbol fanatikliği anlamış değilim, nasılsa 3-5 gün sonra hayat kargaşına dönecek herkes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Rock said: Fenerbahçeli olarak Bursalıları tebrik ediyorum. utanmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Rasmon said: Bursa'ya tebrikler, sembolik olarak fenerbahçeliyim de nedir bu faşizanlık derecesinde futbol fanatikliği anlamış değilim, nasılsa 3-5 gün sonra hayat kargaşına dönecek herkes.. konn said: kendini bilmemektir fenerli olmak. Futboldan anlamayıp, futbolun pîri olmaktır Fenerli olmak. Kendini bilmeyeni kimse sevmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Masquerade said: Darksun said: Bursa Sivas'ın yaptığı hatayı yapmaz, Bülent havalara girip saçma sapan açıklamalar yapıp sonrada kadro değişecek zaten diye onu bunu gönderip yerine adamlar aldı sonuç bu. Ertuğrul Bülen gibi değil, daha mütevazı bir adam, havalara girip bu takımın herşeyi benim moduna girmez. Cadde'de bekliyodun en son galiba. Hehe bu ne alaka =P Bjk'liyim ben, geçen sene son haftalara kadar sivas şampiyon olsun diyordum, bülent'in iğrenç demeçlerinden sonra bıraktım. Ertuğrulu çok seviyoruz tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konn said: Rock said: Fenerbahçeli olarak Bursalıları tebrik ediyorum. utanmıyor musun? Takımımdan sa, evet. Kesinlikle çifte kupa rezaleti ve belli karşılaşmalardaki çeşitli rezilliklerden dolayı utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bu sene şampiyonlar liginde beşiktaş sonuncu oldu Ondan önceki sene Fenerbahçe sonuncu oldu Ondan önce çeyrek oldu fener ama ondan öncesindeki 01-02 senesinde gs'nin çeyrek finali dışında başka başarı yok. Kısacası Bursaspor şampiyonlar ligine gitse ne kadar kötü olabilir ki ? En fazla 8 yer veya 0 puan çeker ki bu ikiside takımlarımız tarafından yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Rock said: Konn said: Rock said: Fenerbahçeli olarak Bursalıları tebrik ediyorum. utanmıyor musun? Takımımdan sa, evet. Kesinlikle çifte kupa rezaleti ve belli karşılaşmalardaki çeşitli rezilliklerden dolayı utanıyorum. yok yani fenerli olmaktan demiştim ZAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yok ya iki senedir üçüncü olanlar varken niye utansın :( iyi post kastım garbageda, fake acanlar süresiz ban alırlar unutmayın canlarım kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 O değil de Beşiktaş gol attı da verilmedi o yüzden biri gazla 2-2 dedi sanmıştım ben. Meğer koskoca Fenerbahçe camiası yüzyılın troll'ünün kurbanı olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 @Fizban: Önemli olan 3. olunca bunu bilmektir, 2. olup sevinmemektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 nileppezdel said: O değil de Beşiktaş gol attı da verilmedi o yüzden biri gazla 2-2 dedi sanmıştım ben. Meğer koskoca Fenerbahçe camiası yüzyılın troll'ünün kurbanı olmuş.. Fenerliler sevinmeye başlayınca küfürü bastım zaten bizimkiler gol attı allah kahretsin diye haha, öbür kanala bakıyoruz bursa seviniyor, fenere bakıyoruz onlar seviniyor. 1-2 dakika Noluyo lan modunda bakındık =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konn said: @Fizban: Önemli olan 3. olunca bunu bilmektir, 2. olup sevinmemektirÖnemli olan şampiyonlar ligine gidebilme hakkına sahip olabilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Dur bakalım 2 ön eleme var, 2.sine sağlam bir takım gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Önemli olan haddini bilmektir, şampiyon olmadan kutlamamak gerektiğini bilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Darksun said: nileppezdel said: O değil de Beşiktaş gol attı da verilmedi o yüzden biri gazla 2-2 dedi sanmıştım ben. Meğer koskoca Fenerbahçe camiası yüzyılın troll'ünün kurbanı olmuş.. Fenerliler sevinmeye başlayınca küfürü bastım zaten bizimkiler gol attı allah kahretsin diye haha, öbür kanala bakıyoruz bursa seviniyor, fenere bakıyoruz onlar seviniyor. 1-2 dakika Noluyo lan modunda bakındık =D O haber gelince demirören'in sülalesinde sevmediğim kimseyi bırakmadım 10 saniyelik periyotta toplu bir şekilde takıldım. bursaya karşı yenilmeyi bile beceremedi diye ama allahtan onu yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 NoS said: Konn said: @Fizban: Önemli olan 3. olunca bunu bilmektir, 2. olup sevinmemektirÖnemli olan şampiyonlar ligine gidebilme hakkına sahip olabilmektir. Aza tema etmeyi sonunda ögrendin fenerli arkadasım. Şimdi hazmet ve uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Her ne kadar Fenerli olsam da içten içe Bursa'nın kazanmasını istedim zira bu sisteme çomak sokabilecek yegane takım olarak Bursa gözüküyor. Fenerbahçe Alex'e güvenip hala Henry'i almak isterken, Galatasaray salak salak Guti'yi almak isterken, Beşiktaş Dünya umurunda olmayan Quaresma için ağlarken adam kendi altyapılarından çıkan gençlerle ligin tarihini değiştirdiler. Bu ülkenin futbol olarak bu halde olmasının yegane sebebi bu 3 büyüklerimiz altyapıdan gelen gençlere önem vermeden taraftarımızı nasıl havalimanına doldurabiliriz hesabı yapıyor. Bursaspor eğer bunu değiştirecekse ve artık takımlarımız götündeki kıllar kadayıf olan oyuncular yerine yetiştirdikleri çocuklara yer verirlerse en azından bizim de gurur duyacak oyuncularımız yetişir. Fener bu arada 1. torba da yer alabilir yani ön eleme de öyle güçlü takımların çıkma ihtimali biraz düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 maci tam korner noktasinin ordan izledim. Fbli arkadaslar kazandik diye sahaya kostular sonraki kos kos geri donusleri giibi bi sahne hayatimda yasamadim ben. Allah dusmanima vermesin denilen turden bi andi heheheheheheheheheheheheheheheh bursayi tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Tebrikler Bursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=XWoD-FOWzhI Kombine farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 aynen aynen kombine alacam bende. bu arada maçı stadda izledim, harika bir atmosfer vardı. heykel, altıparmak bayram alanı gibi. deli gibi eğlendik. ZAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Rock said: Ayrıca iktidarsız arkadaşlara da tez vakitte şifa diliyorum. Başkasınınkiyle gerdeğe girmek cidden zor olmalı. 2-2 haberi geldikten sonra top çeviren takımın taraftarı olarak söylüyosun bunu hatta bakacak olursak http://www.youtube.com/watch?v=C7YO7q4vgGw 5.20 de stad sevinmeye başlıyo 6.30daki pozisyondan sonra vakit geçirmeye başlıyolar yavaş kullan diyor falan sonrası malum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_fVqUsK7UeU4/S_BUnF5dqUI/AAAAAAAAEXY/uNs_g5ELoa8/s1600/bursaspor-sampiyon.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar