Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lan ağlicam şimdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi kız arkadaşıma harici hdd'mi verdim al filmleri dizileri dursun 1 gün sende diye

yolda markete uğramış
unutmuş kaybetmiş.
geri sormuş bulamamış.

Biri alıp sokuvermiştir abi cebine.
OFF

her şey ordaydı her şey.
Mesaj tarihi:
sağlık olsun. Giden film, dizi, müzik falansa kafaya takmaya değmez. Devir hızlı internet devri hepsini edinmek zaten 2-3 haftalık iş maksimum.

Eğer tekrar temin edemeyeceğin özel bir şey varsa içinde (çalışmaların, projeler, iş zamazingoları, fotoğraflar vs) o zaman durum kötü tabii de, zaten onları heralde insanlara verdiğin hdd'de tutmazsın.
Mesaj tarihi:
abi gittigi iyi olmus
film dizi saklamak birde onlarla saatlerce ugrasmak
ustune oturup izleyip takip etmek loserlik bence.
ornek alip ozendiginiz biri varsa harici hdd inin oldugunu dizileri takip edip oturup izledigini dusunsene sdfdss
Mesaj tarihi:
Gittik bulduk.
Alışveriş merkezinin manavın çırağı getirdi bizi orda ciddi ve kararlı görünce daha doğrusu ağzımızdan güvenlik kamerası polis lafı vs çıkınca.

bi anda geldi abla ben arkandan bağırmıştım sen duymadın falan diyor şopar.

Ya dizi film değil de işte çalışmalar projeler vardı
bi de babamın iş ile ilgili şeyleri vardı duruyodu geçici olarak.
güvendiğim bi arkadaşım verdim o yüzden nası olsa 1 gün diyip.
ehuh.
nah veririm artık
kimseye sdfs
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun

öyle önemli veriler tek bir yerde saklnamamalı zaten bir den fazla yere kaydetmek lazım ehe

en azından ben öyle yapıyorum bu amsa üstünde sol üst köşede bir sepet var önemli olan her şeyi o sepette saklıyorum
Mesaj tarihi:
alırlarsa o sepeti ama piknik sepeti zannedip

en güzeli internette durması, verilerin gitmesinin tek yolu bulunduğu serverin tümden göçmesi. göçme dediğim racklar fln düşecek yere, kırılcak.
  • Yeni Oluştur...