BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Hagii said: BiTcH_oFBaT said: evet bjk maç satıyor. töbe yarabbim ya toraman içine edio sadece maçın. 1 attırdı 1 attı. bursa top oynamıor. 2 gol buldu şanslarına şey edeyim bursa size 3 atarken de mi satmıştı maçı fener evet n00b olduğun nasıl belli şu mesajından. daha hangi takımı tuttuğumdan bi habersin.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 beyler bursa şampiyon herşey planlı yoksa gs berebare kalmazdı 2006 reloaded
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 dos santos iyi oynuyor mu ? gs maçını izlemiyorumda
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Red said: dos santos iyi oynuyor mu ? gs maçını izlemiyorumda senin futbol anlayışın sadece bi futbolcunun gol atmasından ibaretse o zaman girme bu bölüme arkadaşım kusura bakma ama.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 adam sadece sormuş iyi oynuyor mu diye. ne alaka gol filan? daha öncesi de mi var bu muhabbetin?
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 rahatsız dolmuş burası:) sakin gençler fener kaybetsin o zaman galeyana geliriz aceleye lüzum yok:)
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bursa 2-0 BJK FB 1-1 TS Gençler 1-0 GS Barça 2-0 Valladolid Malaga 1-0 Real Madrid
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: Hagii said: BiTcH_oFBaT said: evet bjk maç satıyor. töbe yarabbim ya toraman içine edio sadece maçın. 1 attırdı 1 attı. bursa top oynamıor. 2 gol buldu şanslarına şey edeyim bursa size 3 atarken de mi satmıştı maçı fener evet n00b olduğun nasıl belli şu mesajından. daha hangi takımı tuttuğumdan bi habersin. senin hangi takımlıolman önemli değil bursa karşısında görüşün var. bursa ya maç satıldığı yok alışın bunlara fenere 3 atarken fener yatmamıştı. kabullenin artık bazı güçleri
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 fb ile dalga geçcez kişisel meseleleriniz dışarıda halledin
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 escape said: Red said: dos santos iyi oynuyor mu ? gs maçını izlemiyorumda senin futbol anlayışın sadece bi futbolcunun gol atmasından ibaretse o zaman girme bu bölüme arkadaşım kusura bakma ama. özür dilerim :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Hagii said: BiTcH_oFBaT said: Hagii said: BiTcH_oFBaT said: evet bjk maç satıyor. töbe yarabbim ya toraman içine edio sadece maçın. 1 attırdı 1 attı. bursa top oynamıor. 2 gol buldu şanslarına şey edeyim bursa size 3 atarken de mi satmıştı maçı fener evet n00b olduğun nasıl belli şu mesajından. daha hangi takımı tuttuğumdan bi habersin. senin hangi takımlıolman önemli değil bursa karşısında görüşün var. bursa ya maç satıldığı yok alışın bunlara fenere 3 atarken fener yatmamıştı. kabullenin artık bazı güçleri evladım akşam akşam kim gönderdi seni bana? ya sabır
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 50 bin kişi var fenerin statda vermez sampiyonlugu
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Neyse en azından Bursa-BJK düşmanlığı biter bu maçtan sonra. Artık ipler Fener in elinde, bakalım göbeklerini kesebilecekler mi?.. Dipnot: Bursa şampiyon olsun istiyorum ama yıkarlar lan bunlar şehri şampiyonluk gelirse, arada kaldım resmen...
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Red said: escape said: Red said: dos santos iyi oynuyor mu ? gs maçını izlemiyorumda senin futbol anlayışın sadece bi futbolcunun gol atmasından ibaretse o zaman girme bu bölüme arkadaşım kusura bakma ama. özür dilerim :) Aahha bu ne be :)...
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Fener Maci alacak insallah daum bi salaklik yapmazsa.
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 fenerbahçe maçı bitsin de şu yazan gs ve bjk'lilerin bütün mesajlarını quote'lamak lazım
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ya takımımız 3. bile olmakta zorlanıyor.biz burda trabzon yensin diye bekliyoruz.üzülüyorum :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 off olamazsa o insanların gözyaşlarında boğulur oyuncular dsadsa fener olsun şampiyon. bursa olucağına
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 fener maçını açamıyorum korkudan.bursayı izliyorum ne zaman feneri açsam fener sallıyor
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Beyler omuz omuza mücadelelerinizi bu konuda değil özel mesajdan yapın. Red sen de açma fener maçını, sonra özet izlersin tekrar izlersin, başımıza iş açma :)
Öne çıkan mesajlar