Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 vurun zegnaya durmayin vurun :P fenerli direnisi yok harbiden ya fazla zevkli olmuyo boyle:D
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. abi komik olmuş baya kusura bakma da.
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaZAAAAAAAAAAAAA ZAAAA
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 hayat şarap gibidir, keder de var neş'e de http://fizy.com/#s/1aj7g0 =/
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 karaktersizlik elin şeyiyle gerdeğe girmektir. aynen o havalardasınız!
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Beşiktaşa o konuda ben de çok kırgınım.
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Sotto said: Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. B)- En büyük rakibimizin şampiyon olup kasasına milyon dolarları indirmesini ve doğrudan şampiyonlar ligine gidip ordan da gelicek olan parayı alması yerine 34 maç yürekten oynayan bursaspor'un hakettiği şampiyonluk turunu izlemeyi bir Galatasaray'lı olarak tercih etmem karaktersizlikse Ben ne karaktersizmişim ya zaaaaa
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. ahaahh eheheh uhuhuhuh zuhaha
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. İnşallah bir çok kişiye hakaretten kendine uzaklaştırma verirsin koyduğunuz kurallar dahilinde. fizban said: - kişiye yönelik hakaretler, boyutu ne olursa olsun yasaktır. abartılması durumunda, önce uyarı sonra geçici uzaklaştırma kuralını hiçe sayıp rahatlıkla direk kanat takmaktan çekinmeyiz. - forum dışından insanlara da hakaret veya küfür etme hakkına sahip değilsiniz, boyutuna göre uyarısız uçabilirsiniz burada da. - birbirinizi tahrik etmeyin. uyarı alırsınız, sonra da uçarsınız. bu tahrikler arasına herşeyin girebileceği gibi, fatih terime fatoş, aziz yıldırım a azize gibi isimler takmak da tahrik kapsamına girebilir. Ayrıca Bursaspor'u da tebrik etmek lazım anadoludan bir takım sonunda bileğinin hakkı ile şampiyon oldu . Fenerbahçe taraftarına üzülüyorum cidden kendi stadlarını yakmışlar.Yazık.
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 dylanN said: karaktersizlik elin şeyiyle gerdeğe girmektir. aynen o havalardasınız! pardon da siz sahaya kimin şeyiyle girdiniz? ;)
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 dylanN said: karaktersizlik elin şeyiyle gerdeğe girmektir. aynen o havalardasınız! ağlama melis :( bak virüs girip saçma mesajlar atar sonra zaa
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Sotto said: Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. B)- haha adam karaktersizliğin standartını belirlemiş. bi de modmuş lol.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 dylanN said: karaktersizlik elin şeyiyle gerdeğe girmektir. aynen o havalardasınız! aa virüs girmiş
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 khalad said: Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. İnşallah bir çok kişiye hakaretten kendine uzaklaştırma verirsin koyduğunuz kurallar dahilinde. fizban said: - kişiye yönelik hakaretler, boyutu ne olursa olsun yasaktır. abartılması durumunda, önce uyarı sonra geçici uzaklaştırma kuralını hiçe sayıp rahatlıkla direk kanat takmaktan çekinmeyiz. - forum dışından insanlara da hakaret veya küfür etme hakkına sahip değilsiniz, boyutuna göre uyarısız uçabilirsiniz burada da. - birbirinizi tahrik etmeyin. uyarı alırsınız, sonra da uçarsınız. bu tahrikler arasına herşeyin girebileceği gibi, fatih terime fatoş, aziz yıldırım a azize gibi isimler takmak da tahrik kapsamına girebilir. Ayrıca Bursaspor'u da tebrik etmek lazım anadoludan bir takım sonunda bileğinin hakkı ile şampiyon oldu . Fenerbahçe taraftarına üzülüyorum cidden kendi stadlarını yakmışlar.Yazık. +1 Birde düz adam değilde, admin ağlayınca çok daha garip oluyor insan. Sanki adam gözümde demi-godlıktan bildiğin düz insana dönüştü gözümde:D
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yok ya ne uzaklastirmasi burasi demokrasi degil oncelikle olsaydi bile uzaklastirilmasini istemezdik dalga geçilecek her fenerliye ihtiyacimiz var:D
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy her dalda alın size madalya
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 adamlar bursasporun şampiyon olması için resmen vakit geçirdiler satılmış heralde maç. hayır maçı sattın maçtan sonra neden sahaya iner sevinirsin anlam veremedim. he bide bugünlerde çok karaktersizim nedense insanı zorla karaktersiz yapıyorlar valla.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 beyler denmiş mi bilmiyorum ama ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 forgiver said: Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. :( =)
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Zegna said: Bursasporu tebrik ediyorum, ayni zamanda takımımıda tebrik ediyorum gayet tek kale oynandı mac, ellerinden geleni yaptılar. onun dısında kendi takımlarının acınası durumuna bakmadan baskasını destekleyen karaktersizlerede allah akıl fikir versin diyorum. sizi yakan daumdu.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Fenerbahçeli olmayanlar, dikkatli olalım ha birde QQ ZAAA
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Anonsçu tüm futbolcuları, tribünleri ve o anda lig tv izleyen tüm fenerlileri trolledi. :D Bu troll 4chan kıskandırır valla :D:D:D:D Daum'un makus talihi feneri paramparça etti yine :D ahahahaha yazık la nası sevindi gariplerim :D:D:D:D
Öne çıkan mesajlar