Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ADAMLAR SEVİNDİ BURDA MEŞALE FALAN YAKTILAR ŞAMPİYON DİYE BAGIRDILAR sanırım kafaları karıştı
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAA FAİLBAHÇE ZAAAAAAAAAAAAAA
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Adamin biri tum fener stadini trolledi. :D Helal team
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ŞAMPİYONLUK YARINLARA KALDI GÖRDÜN MÜ FENER !!!ŞAMPİYONLUK YARINLARA KALDI GÖRDÜN MÜ FENER !!!ŞAMPİYONLUK YARINLARA KALDI GÖRDÜN MÜ FENER !!!ŞAMPİYONLUK YARINLARA KALDI GÖRDÜN MÜ FENER !!!
mani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 abi fener stadında bursa 2-2 anonsu yapılıp konfetilerin atılması seyircilerin sahaya hücum etmesi nasıl bi olay peki ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Fenerliler, bi an böyle küçük bi an şampiyon olacağınızı düşündünüz di mi POPPLA NERDE POOPLA OEEVVSAASFDADGFAD AZMO NERDE ŞAAAAMPİYOOONNN ŞAAAMPİYOOONN IHIHAHA IHIHAHA IHIHAHA IHIHAHA
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sampyn oldu die topu bekleten feenevin muthis kalecisi volkanin basarılarının devamını dılıoruzz :) ezık fenev.... mac devm ederken muzik acan sonrasında mac sırasında yalan haber yayan fenerlılerı cok sevıoruzzz :) fenev macı son 4 dk ne guzel bıraktı hll olsnn KIM KOYARSA KOYSUN ALLAH RAZI OLSUN FENEVE KOYANA CANIM FEDA OLSUN
fenevvvvvv Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 FENEEVVVVVVVV SAMPIYON OLDU FACEPALM BURSAYAAAAA!!! NE OLDU MILLET HANI TRABZON ALICAKTI SAMPIYONLUGU ELIMIZDEN!!!NOOOOOOLLDOOOOOOO!!!1111 oh wait...
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 beyler biriniz bağdat caddesinden caps versin. tipleri merak ediyorum dfdsf
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 BURSANIIIIIIIN UFAK TEFEK TAŞLARI BURSANIIIIIIIN UFAK TEFEK TAŞLARI KEMAN OLMUŞ GÜİZAMIN KAŞLARIIII
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 mani said: abi fener stadında bursa 2-2 anonsu yapılıp konfetilerin atılması seyircilerin sahaya hücum etmesi nasıl bi olay peki ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ahahahahna harbi mi lansa sdghnhjhdf
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bu Fenerbahçe'ye gereksiz yere inananlara. Selçuk Guiza Emre gibi futbolcuları sezon boyu savunanlara gelsin; Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Bu iki oldu son dk şampiyonluk gideli. Fakat buraya yazıyorum bu FB'li kafası değişmeyecek! 2 maç kazandı lider oldu diye 3. sınıf futbolcuları savunanlar; Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Volka'nın hatasına gelince bunlara alıştık. İyi oyuncu bu değil anlamaya devam edin. İyi oyuncu bu maçları kaldırabilen adamdır. O yüzden Alex gibi yetenekli bir adam FB ile yetinebildi. Geçmiş olsun.
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Fenerden 2 günde 2 kupa http://images.gittigidiyor.com/2265/DENIZDE-TEHLIKE-ISARETLERI-DESENLI-2-KUPA__22653991_0.jpg
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 fener gool gol gol atma artık gerek yok...
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 hayatımda en çok eğlendiğim akşamlardan biri oldu resmen ama en çok fenerin maç bitiminde tüm stadın şampiyon olduk diye sevinmesi neden oldu, resmen koltuktan düştüm gülerken. Cidden hayatımda böyle epic fail görmemiştim. Çoşkuyla sahaya inen taraftarlar, yakılan meşalaler, fenerli futbolcuların birbirlerine sarılıp sevinç yumağı olması, çoşkulu şampiyonluk anonsları. abi bir insan evladıda söylemez mi adamlara şampiyon olamadıklarını. ahah
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 dur ya bende hıc yapmadım bunu yapmak ıstıyorum ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ZAAAA SU SIKIYOLAR FENERLİLERE. AYIK OLUN!
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ZAAAA SU SIKIYOLAR FENERLİLERE. AYIK OLUN!
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Fener daha 3 yıl kendine gelemez.
Öne çıkan mesajlar