Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zorunlu meriçlik müessesesi

stimpak

Öne çıkan mesajlar

kıza destek olmaksa derdin zaten yaptığn meriçlik değil arkadaşlık. E burası da normal. Kıza alttan yavşamadığın bu boşluğunu fırsat bilip kafasının dağınıklığından yararlanmaya kalkmadığın sürece meriçlik yanı yok.

Adamın böyle saçma sapan terk etmesi çok enteresan ama, aklıma ilk gelen sebep kız hakkında olmadık bi iki laf duyması (sen askerdeyken arkandan iş çeviriyo vs) falan gibi şeyler bunu kaldıramaması. Ama yine de dönüp bir konuşmaya tenezzül etmediyse 3 kuruşluk adammış sallayın gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

evet , sevindim baya meriç değilim diye. herhangi bi artniyetim yok zaten, o kadar saçma bi ayrılık ki hatun da saçmaladı. Ayrıldıklarından bu yana alkol falan da aldırmadım hatuna mesela, içip içip saçma sapan işler yapmasın diye.

Kızın hakkında bişey duyma ihtimali vs. yok, zira istanbulda rahibe hayatı yaşadı kızcaaz. 2 senedir görüşemiyoduk, geçen gittiğimde saat 10da kalktı mekandan, sırf eleman merak etmesin diye. Ortamdaki herkes de tanıdık. Kızın son senesi ünide, ama sırf eleman üzülmesin, askerde tribe girmesin diye dışarı bile çıkmaz olduydu.

Bugün eleman aramış, görüşelim diye. du bakalım ne diyecek denyo. ariyim en iyisi
Sosyal ağlarda paylaş

Eh, barışmışlar bizimkiler. eleman tahmin ettiğim gibi yeto psikolojisine bürünmüş, askerlik bitti şimdi sıra geldi iş güç evlilik vs. gibi kafaya takmış heralde, üstüne de yapılabilecek en saçma sapan hareketi yapmış çıkar yol göremeyince. Bizim kız da affetmiş, seviyorum diyo. Psikolojisi çok bozuktu, dayanamadım falan demiş, hatun da yemiş meh.

Bu kızlardaki kırılgan görünene tav olma olayını bi türlü anlayamadım zaten.

E dikkat et ama, sevildiğini bilip iyice şımarmasın diye tembihledim kızcağıza.. Aynı haltı bi daha yerse eleman, Xunn gibi tenhada sıkıştırıcaz artık :)

Ama hatun çok güzel başağrısı çekicek bikaç gün, zira halası kuzenleri vs. kafasını şişirecekler haklı olarak eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlama yok aslında. Destek olayım derken bi anlığına kendimi meriçlik yapar gibi hissettim, kurduğum salak bi cümle yüzünden. daha sonra da başlık böyle kaldı, ama farkettim meriçlikle alakam olmadığını.

askerden gidip gelen herkes de fit olmuyo bu arada. nice potatolar gördüm gidip gelen. biri de bizzat benim, 70 gittim 85 döndüm, gram kas yapmadım asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...