axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Ya ekstradan bişey yapmana gerek yok arada gezdir çıkar dışarı yalnız kalmasın falan yeter. Bi de meriçlik değil hacı bu, yanlış yönlendirme bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 cocuk belki hakli hemen terketmesini elestirmissin kaninda var mericlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 stimpak said: bi beklentim falan yok yav, pek severim kendisini Hatun kişiye destek olayım diyorum bravo. tebrik ederim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 abiii meriçlik kavramını tümden yanlış anlamışsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Fistan said: cocuk belki hakli hemen terketmesini elestirmissin kaninda var mericlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 beklentim yok aile dostuyuz akraba gibiyiz gibi laflardan korkarım ben arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 kıza destek olmaksa derdin zaten yaptığn meriçlik değil arkadaşlık. E burası da normal. Kıza alttan yavşamadığın bu boşluğunu fırsat bilip kafasının dağınıklığından yararlanmaya kalkmadığın sürece meriçlik yanı yok. Adamın böyle saçma sapan terk etmesi çok enteresan ama, aklıma ilk gelen sebep kız hakkında olmadık bi iki laf duyması (sen askerdeyken arkandan iş çeviriyo vs) falan gibi şeyler bunu kaldıramaması. Ama yine de dönüp bir konuşmaya tenezzül etmediyse 3 kuruşluk adammış sallayın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 evet , sevindim baya meriç değilim diye. herhangi bi artniyetim yok zaten, o kadar saçma bi ayrılık ki hatun da saçmaladı. Ayrıldıklarından bu yana alkol falan da aldırmadım hatuna mesela, içip içip saçma sapan işler yapmasın diye. Kızın hakkında bişey duyma ihtimali vs. yok, zira istanbulda rahibe hayatı yaşadı kızcaaz. 2 senedir görüşemiyoduk, geçen gittiğimde saat 10da kalktı mekandan, sırf eleman merak etmesin diye. Ortamdaki herkes de tanıdık. Kızın son senesi ünide, ama sırf eleman üzülmesin, askerde tribe girmesin diye dışarı bile çıkmaz olduydu. Bugün eleman aramış, görüşelim diye. du bakalım ne diyecek denyo. ariyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 padawan ne abi karşına alıp sende güç yoğun obiwan mı diyorsun ne diyorsun madem padawan seviyesinde görüyorsun kendisini, ayrılığın acısına tuz basmak için e dark side clouds everything yani diyip kaç. ama meriçlik yapma, gerçekten yapma bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Yalnız kızın hakkında bir şey duyması için kızın illa bişi yapması gerekmiyo o ihtimali de unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 lol barışmışlar. detayları öğrenince paylaşırım gene , çok merak ettim elemanın tribe girme sebebini falan. üzmese kızı bari topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 abi bak mericlik cok sinsi ve agrılı bi hastalıktır,lütfen kendine dikkat et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bak o kızı üzersen karşında beni bulursun tamam mı ? Onun üzülmesini istemiyorum. Meriçlik denemesi yaptım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 lol bi karikaturden neler cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 sipeyskeyk said: ben biraz önce çok rezil bir meriç olduğumu farkettim. bildiğin iğrenç bir herifim lan. ben de barana o konuda çok kırgınım :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 :( hepimiz çok kırgınız ve daha fazla üzülmek istemiyoruz, ben, biz ve gaia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Eh, barışmışlar bizimkiler. eleman tahmin ettiğim gibi yeto psikolojisine bürünmüş, askerlik bitti şimdi sıra geldi iş güç evlilik vs. gibi kafaya takmış heralde, üstüne de yapılabilecek en saçma sapan hareketi yapmış çıkar yol göremeyince. Bizim kız da affetmiş, seviyorum diyo. Psikolojisi çok bozuktu, dayanamadım falan demiş, hatun da yemiş meh. Bu kızlardaki kırılgan görünene tav olma olayını bi türlü anlayamadım zaten. E dikkat et ama, sevildiğini bilip iyice şımarmasın diye tembihledim kızcağıza.. Aynı haltı bi daha yerse eleman, Xunn gibi tenhada sıkıştırıcaz artık :) Ama hatun çok güzel başağrısı çekicek bikaç gün, zira halası kuzenleri vs. kafasını şişirecekler haklı olarak eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 daha bulaşma dayak yersin yeni asker adamdan. komtanım diye dalar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Hergonan said: lol bi karikaturden neler cikiyor umut sarıkaya baya bir aştı artık. adam meme yaratıcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 meriç olayını yanlış anlamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yanlış anlama yok aslında. Destek olayım derken bi anlığına kendimi meriçlik yapar gibi hissettim, kurduğum salak bi cümle yüzünden. daha sonra da başlık böyle kaldı, ama farkettim meriçlikle alakam olmadığını. askerden gidip gelen herkes de fit olmuyo bu arada. nice potatolar gördüm gidip gelen. biri de bizzat benim, 70 gittim 85 döndüm, gram kas yapmadım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 meriçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 umut sarıkaya mizahının da ne ekmeği yendi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fitlikten değil herif kafayı yemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ehuh daha kolay o zaman . bi hazrol çeker, sonra kafa göz dlaarız. inzibatların terminal, gar vb. yerlerde askerağaları ayıklama yöntemidir bu da. öylesine ortalığa hazrol çekerler, kafayı dikelten, hazırola geçen, dönüp bakanları toplarlar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar