sesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=134815218681 En iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ahaha elini kaba uzatışı yiyişi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 fds köpek rage'e girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 elini kaba uzatirken bide etrafi kontrol ediyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 pixar animasyonu gibi hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 güzelmiş +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hahaha tam bir ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi kapıdan bakış nedir lan öyle. ahauah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 razzRaziel said: pixar animasyonu gibi hayvan =D kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi lol o sinsilik o kediyle müsabette götüm götüm yanaşmalar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 köpegin rakunu kovaladıktan sonra rage e girip ev halkına uyanın lan hırsız girmis olm eve der gibi havlaması süpermis,yalnız rakun da yüzsüzmüs abi aynı eve bi daha hırsızlıga geliyo bu defada kediye toslamıs yalnız kedi de isi biliyo mırladı,rakun da geri adım attı.bi de dısarıdan bakısı zaaaaaaaaaa der gibi lan,ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ahahah hakikaten cok ilginc yiyor. sagi solu keserek caktirmadan eli uzatmalar felan. kopegin kavga gormus esnaf gibi kosusu ustune "yetisin komsular hirsiz var" bakislari efsane olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 vivavale said: yalnız rakun da yüzsüzmüs abi aynı eve bi daha hırsızlıga geliyo bu defada kediye toslamıs büyük ihtimalle her gece geliyordur zaten, evdeki hayvanlara bile alışmıştır yani. adamlar da her gece geldiğini bildikleri için kamera falan hazırlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bence buradaki asıl olay evi ve köpeğin yemeğini kedinin koruması bekçilik yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Alıp besleyesim geldi hayvanı çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Evet ben de rakun almayı düşünüyorum. Dün evcilleştirilebiliyorlar mı acaba diye bakındım nette ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Devamini isterukk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ahaha supermis hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar