tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 selamlar patijanlar :) dragon age tadında , şöyle diyaloglu falan , ama ümmkünse bioware oyunu cinsi , takım halinde combat yapılan değil de , tek başına takıldığınız bi rpg arıyorum.. mümkünse planescape zamanlarından değil de daha yakın zamanlardan bi öneriniz olursa sevinirim hörmetler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Yeni sayılmaz ama Vampire the Masquerade: Bloodlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Gothic'in devamı olan Risen ve Divinity 2-Ego Draconis sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bloodlines tarife tam uyuyo, benim aklıma gelmediği için hislendim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 witcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Oynamadığım için emin değilim ama Jade Empire olabilir mi? Oblivion dicektim ama diyalog falan demişsin. Çarkıfelek oynardın gerçi onda da. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Neverwinter Nights 1'de tek takılıyorsun,diyalog da var ama eski sayılır. Tüm eklentilerini kurup oynarsan bayağı zamanını doldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 baldur's gate gibin Gorasul vardı, oyun tarzını falan seçiyoruk bol rp yada çok hack'n slash olsun diye oyun başında bir ayar vardı galiba, karaktere ek olarak birde kılıç yaratıyorduk galiba, uzun zaman oldu ama güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Arcanum solo çok zevkli oluyor. Onun dışından Divine Divinity serisi diyorum ben de. Fable da oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 aklıma yeni geldi deus ex + nameless mode ,mode değil sanki ek paket*, uzun dialoglar yüzünden baymıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 arcane said: Yeni sayılmaz ama Vampire the Masquerade: Bloodlines mumkunse patchlerini halledip oyna cok kıl buglar vardı bazı yerlerde yanlış hatırlamıyorsam yalniz cidden thief serisi ve falloutla birlikte atmosferine hayran oldugum nadir single oyunlardan kesin oyna derim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Witcher ve bloodlines kesinlikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 planscape ve baldurs gate zamanından bir oyuncu olarak diyebilirimki witcher ı oynamadıysan kesin oyna,hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri diyebilirim,hatta rpg lerde şu ana kadar karanlık ve potion kullanımını en iyi kullanmış oyundur.Açıklamam gerekirse benim bildiğim tek oyundurki karanlık gerçekten karanlıktır meşale veya kedi gözü iksiri olmadan göremezsin, çoğu rpg de 1 2 çeşit potion dışında potion kullanmazsın ama bu oyunda nerdeyse tüm potionları kullanırsın kullanmak zorundasındır,hemde adam gibi çünkü mazemeler sonsuz satılmaz sınırlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bloodlines ve witcher o zaman.. witcher a başlamış bitirememiştim zaten , bloodlines da hep atladığım oyunlardandır.. bu ikisinden sonra da diğerşerine başlarım.. saolun tavsiyeler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Witcher'a ısınamamıştım ben ortasında bırakmıştım. Bloodlines ise mutlaka offical/unoffical olsun bir şekilde ağır biçimde patchleyerek oynanması gerek. Çok güzel oyun fakat buglar adamı üzebilir. Unoffical olarak çok fazla sayıda patchi çıktı, bakmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 witcherın combatı bilgisayar oyunlarından tiksindirtmişti o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bi daha baktım da, benim tavsiyem tamamen yanlış olmuş. editeditedit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 +1 witcherin combatı ömrü hayatımda gorduğum en sacma ve en sıkıcı sistemdi.Bloodlines çok güzeldir ben de tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar