Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 daoc tan beri oynamadım hiç.hani böyle çok önce cıkmamış millet hayvani olmamış güzel bir mmorpg tavsiye ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Çok önce çıkmamış değil ama oyun dinamikleri sağolsun 3 aylık oyunla 3 yıl karakterlerle pvpde yarışır hale gelebilirsin. Ayrıca en mmorpgdir. Eve Online Bir trial yollayayım istersen. Beğenip satın alırsan bana da bir ay ücretsiz oyun hediye ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 gideri var mı ? populer olursa daha iyi olur 10 kişi oynamayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 popüler de alışıldık mmolardan biraz farklı eve online mousela evren geçiyosun filan ben allods online oynuyorum bikaç gündür, güzele benziyo istersen bi bak, ücretsiz oyun http://en.allods.gpotato.eu/ biraz altta topici de var hatta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 age of conan a merak sarmamla vazgeçmem bir oldu 80gb harddiskim var 30gb ona ayıramam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 DAOC'dan beri hiçbirşey ilgini çekmediyse en uygun seçim WAR olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 war derken ismi sadece war mı yoksa warhammer falan filan mı.direk war diye bir oyun bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 evet warhammer diyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hmm gideri var mı warhammerin ? alıcam bi tane kararlıyım mmo yada uzay temalı olsun öyle baltalı falan oynadık.star tirekin oluru var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 şuan oynamaya değer birşey yok eve çok iyi bir oyun ama herkese göre değil seveni çok seviyor sevmiyeni hiç sevmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 eve online iyidir, karakter olarak en eski oyuncuya bile yetisebilirsin, zaten oyunda oyunun kendi parasiyla char satin almak yasal. tabii eve online da belli bi sure sonra 5 accountla filan ugrasiyorsun beyin ambale oluyor. su anda kim ne derse desin en oturmus gercekci mmorpg sistemine sahip, tavsan kesip tuylerle zirh yapmiyorsun yani, craft olsun pvp olsun baya komplike, eve online i anlarsan sevmemek diye birsey olmaz, begenmeyen insanlarin cogu dil yetersizliginden yada oyunu onlara ogreticek biri olmadigindan birakiyor, cogununda icinde bir ukte kaliyor. oyuncu sayisina gelince tek server 40.000+ account online oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fiyatıda iyiydi.eve yi deniyim steamden alıcam. eve online dominiton var. o mu yoksa başka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 40k sayısının önemi şöyle,mesela bir wow serverının kaldırabileceği bağlantı sayısı 6k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Red said: fiyatıda iyiydi.eve yi deniyim steamden alıcam. eve online dominiton var. o mu yoksa başka mı aman derim steamden alma. steamden mumkun olduğunca uzak durmak lazım bence, heleki mmorpglerdekesinlikle uzak durmak lazım. steamdkei sorunlar yüzünden en ufak patchlerde bile bütün oyunu bastan cekmen gerekiyo, bazen steam kafasıan göre "serverlarım dolu authenticate demiyorum simdi sonra gel" falan diyo. cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ya zamanında bi daoc falan vardı.şimdi bakıyorum bir sürü var mmo. harbi kararsızım.hepsini deneme şansım yok.sora pişman olmak istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 En son daoc oynadıysan eve online dışındaki çöplerden zevk alacağını sanmıyorum. O da değişik bi oyun çok az oynadım sıkıldım felan ağır gibi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 EVE online, serbestlik olsun, ekonominin tamamen oyuncuların elinde olmasından yani üretim vesaire, savaşların devasallığından olsun vs. daha iyisi yok, serbestlik ise daha serbest olan bir MMO görmedim veya bilmiyorum. Ama wow dan aldığım keyfi alamadım bana göre değildi ama yiğidin hakkını verelim orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 evede eksik hiçbişey yok.. sadece "çok büyük" bi evrende "çok küçük" bir parça olmanızın verdiği hissin hoşunuza gidip gitmemesi durumu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 uzay istasyonlarındayken gemimizden inip dolaşabilicektik filan diye duymuştum 1-2 yıl önce mi ne, eklendi mi o tür bişeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yokmu yeni çıkacak, yapılmakta olan bi oyun filan yaw? ilk crafter ben olup piyasa fiyatlarını ben belirlemek istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Oce4n said: yokmu yeni çıkacak, yapılmakta olan bi oyun filan yaw? ilk crafter ben olup piyasa fiyatlarını ben belirlemek istiyorum :/ Mortal Online? Yalnız oyun ne kadar kaliteli, içerikli vs olursa olsun FPS olunca savaş sistemi bayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Saeros said: uzay istasyonlarındayken gemimizden inip dolaşabilicektik filan diye duymuştum 1-2 yıl önce mi ne, eklendi mi o tür bişeyler? Dust 514 diye ayrı oyun olacak. Konsollar için falan da hazırlanıyor. Önce o oyun piyasaya çıkacak MMOFPS olarak daha sonra Eve Online'ı dahil edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar