Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mmorpg tavsiyesi

Red

Öne çıkan mesajlar

eve online iyidir, karakter olarak en eski oyuncuya bile yetisebilirsin, zaten oyunda oyunun kendi parasiyla char satin almak yasal.

tabii eve online da belli bi sure sonra 5 accountla filan ugrasiyorsun beyin ambale oluyor. su anda kim ne derse desin en oturmus gercekci mmorpg sistemine sahip, tavsan kesip tuylerle zirh yapmiyorsun yani, craft olsun pvp olsun baya komplike, eve online i anlarsan sevmemek diye birsey olmaz, begenmeyen insanlarin cogu dil yetersizliginden yada oyunu onlara ogreticek biri olmadigindan birakiyor, cogununda icinde bir ukte kaliyor.

oyuncu sayisina gelince tek server 40.000+ account online oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

fiyatıda iyiydi.eve yi deniyim

steamden alıcam. eve online dominiton var.

o mu yoksa başka mı

aman derim steamden alma. steamden mumkun olduğunca uzak durmak lazım bence, heleki mmorpglerdekesinlikle uzak durmak lazım.

steamdkei sorunlar yüzünden en ufak patchlerde bile bütün oyunu bastan cekmen gerekiyo, bazen steam kafasıan göre "serverlarım dolu authenticate demiyorum simdi sonra gel" falan diyo.

cekilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

EVE online, serbestlik olsun, ekonominin tamamen oyuncuların elinde olmasından yani üretim vesaire, savaşların devasallığından olsun vs. daha iyisi yok, serbestlik ise daha serbest olan bir MMO görmedim veya bilmiyorum. Ama wow dan aldığım keyfi alamadım bana göre değildi ama yiğidin hakkını verelim orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

uzay istasyonlarındayken gemimizden inip dolaşabilicektik filan diye duymuştum 1-2 yıl önce mi ne, eklendi mi o tür bişeyler?

Dust 514 diye ayrı oyun olacak. Konsollar için falan da hazırlanıyor. Önce o oyun piyasaya çıkacak MMOFPS olarak daha sonra Eve Online'ı dahil edecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...