Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 axedice said: Ayrıca SAÇMALAMA İNSAN TABİ SU ÜSTÜNDE YÜRÜRden ehere mehere ben de küçünkken gafayı cama gömdüydüme geçiş gerçekten epik. Bu konu stiki yapılmalı. ahuhasduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 biri suda yürüyüp ss koysun da rahat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 di said: Abi cam temizse ve isik hizina ulasabiliyorsaniz sorun olmuyor. Ne kiriliyor ne bi yerinize batiyor. (tu) ahah cam kirliyse tozlar batıyor acıtıyor falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 dasaaa said: herkes di mi? değil di mi? http://img146.imageshack.us/img146/772/1263741051206.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 axedice said: Ayrıca SAÇMALAMA İNSAN TABİ SU ÜSTÜNDE YÜRÜRden ehere mehere ben de küçünkken gafayı cama gömdüydüme geçiş gerçekten epik. Bu konu stiki yapılmalı. öyle bi durum yok rahat ol, saçmalama falan demedim, bence olabilir bi ihtimal dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Koca koca gemiler batmadan su üstünde yüzüyor, tabiki de su üstünde yürünür hatta geçen Maltepe sahilden Heybeli Ada'ya yürüyerek gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ya rewendor bırak, sanki viralı yapan babanmış gibi savunmuşsun sonra ben demedim ben etmedim bilmemne. Genç axedicelar rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Acaip savunmuşum öyle böyle değil yani fake diyen saçmalıyo demişim falan. Rewendor said: Fake olduğunu sanmıyorum, adamlar Red'in dediği gibi 5-6 adım atıp sonra düşüyorlar zaten. Bir de ninja ayakkabısı demişsin de doğru mu bilmiyorum ama adamlar da özel ayakkabı kullandıklarını söylüyolar :) Eğlenceye ait bir konu olduğuna da inanmıyorum, kesinlikle konu dışına ait bence. Ama mod sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 yok lan saçma bilmem ne diyen başkası işte.. rew deel.. hem rew'i severiz.. genç rewciler olarak rahatsız olduk biz bu durumdan.. şimdi koşarak kendimi serin sulara atıp sonra buz gibi sulardan geri dönmeyi planlıyorum.. pilan yapmayın pilaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 reklam vs. bişi değil miydi bu, platform falan. hasta mısınız ciddi ciddi tartışılmış bi de abi, şüphe ettim patinin eğitim seviyesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Isik hizina ulasip camdan gectik diyorum sen hala suphe ettim egitim seviyenizden diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 J'eon said: reklam vs. bişi değil miydi bu, platform falan. hasta mısınız ciddi ciddi tartışılmış bi de abi, şüphe ettim patinin eğitim seviyesinden ortaokul 2 de falan inanıyodum böyle şeylere, sonra orta sonda aldığım eğitim sayesinde bu tarz şeylere inanmaz oldum o sebeple yeterli eğitimi aldığım kanaatine varıp okulu bıraktım, orta son terk .. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 J'eon said: reklam vs. bişi değil miydi bu, platform falan. hasta mısınız ciddi ciddi tartışılmış bi de abi, şüphe ettim patinin eğitim seviyesinden pardon abi bilemedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 biz inandık siz de inanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 lan dalmak icin kicimizi yirtalim sunlarin yaptiklarina bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 aquila said: inandiniz mi olm siz buna asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 sabah anasayfaya haber yapmis, siz patidekilere kiziyorsunuz inandilar diye http://www.sabah.com.tr/multimedya/video/videoizle/9f8954e9-2cb4-4d6f-96ca-c59308b3273e niye su gariban milletimin medyasi bu kadar okuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 http://i42.tinypic.com/x5wjv4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 "evet koşulur suyun kaldırma kuvvetinden daha az bir basınc uygulanırsa suya yürünür buda nasil olur işte böle olur kısacası hızlı olursan atik olursan havada bile yürüye bilirsin önemli olan sana etki eden kuvvetin dirençinden az direnç göstererek kendini karşi dirençe teslim etmekte marifet" termodinamigin 3. yasasi olsun buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Ahahahhha bafralı mehmet baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o_yeah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ne var abi yüzükoyun yattığında su seni taşıyabiliyorsa , koca gemileride taşıyabiliyorsa doğru teknikle sende suyun yüzeyinde yürüyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bende yorum yazmak istiyorum oraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ZAAAAA ADAMLAR İNANMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Antalya'da bizim amaleler denize girerken Natasalara hava olsun diye bunlardan daha uzun mesafe suda kosabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Alexi_Septimus said: ZAAAAA ADAMLAR İNANMIŞ suyu iten ayakkabıları varmıs ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar