soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 birileri bilgisayarıma format atmış. youtube'a giremiyorum. en son aylar önce yapmıştım ve unuttum. site üzerinden girmek te istemiyorum, bi ayarları falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 dns'ini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapiyor, giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yaptım ama giremedim. bağlantıyı kesmem gerekiyo mu tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 başlat>çalıştır> cmd dos ekranında da ipconfig/flushdns yaz entera bas gir sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ayrıca browser'ı kapatıp açmak lazım DNS değiştirdikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 navige yaz arat google'dan. DNS'le falan uğraştırmıyor hiç, yasaklı siten de kalmıyor, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Kullanmayın abi ek program falan. Gerek yok öyle şeylere. Hele proxy hiç kullanmayın. Kimdir nedir bilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 tabii tüm bunlardan seçtiğin yolu uyguladıktan sonra browsera www.youtube.com yazıp entera basmayı unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 alay etmeyin siz de postiş nedir onu bilmiyordunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 tiki post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mum_Chamber said: dns'ini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapiyor, giriyorsun.8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 yaptım, girmedi. bu adresten sonra ipconfig yaptım, reset attım, yine olmadı. kafayı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 c/windows/system32/drivers/etc klasöründeki hosts dosyasını masaüstüne taşı, not defteriyle aç, belki en altta birisi youtube dnsleri yazmıştır girsin diye önceden öyle giriliyodu, artık o ayar olunca girmiyo, onu sil orda yazıyosa www.youtube.com youtube.com xxx.xxx.xxx.xxx vesaireli kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 drall ın dediğini yaparsan masaüstünden geri yerine koymayı da unutma :D yada OpenDNS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 evet bi de geri koyma kısmı var tabi söylemeyi unutmuşum :D hatta xp kullanıyosan taşımana bile gerek yok, ama vistada ve 7de değiştirtmiyo diye biliyorum system 32nin içindeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben değiştirdiydim valla 7 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar