Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mike Tyson dönüyor

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

Valla en son yaptığı maç 40 küsür sn. sürmüştü. BEN O MAÇI 6 SAAT BEKLEMİŞTİM VE 40 SN!!! yine böle olmaz umarım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ön maç olarak eski şampiyon ile meksikalı bi velet kapıştı. Meksikalı bence daha iyiydi ayrıca spiker de aynı görüşteydi ama eski şampiyona verdilr madalyayı tekrardan. Neyse artık bide Leyla Ali'nin maçı varmış onu bekliom sonrada Mike..[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

ya süper maçtı ama o kadar diyim, tysonda az kaldı herifi dağıtıyodu da iyi dayandı ayı. sonra da tükendi zaten tysonın kondisyon 3 round ondan sonrası kof.
yalnız orhan ayhan da ayrı bi geyik herifin lafa bak ;
"distans dediğimiz yumruk mesafesi" yokya o distance olmasın lol[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

üzücü maçtı :(

koskoca tyson böyle ibişlere yenilsin olacak şey degil

gerçi arada 7 yaş fark var ki tyson gibi uzun rauntlara dayanamayan biri için çok kötü

ayrıca bunları izleyince muhammed ali'nin efsane olmasının ne kadar dogru oldugu gözüküyor :)

tekrarı bugün 22:30da sanırım[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 31 Temmuz 2004 18:06 tarihinde demiş ki:
Leyla Ali ne yapmış?

hakem bitirdi maçı
aynı anda da karşı taraftan havlu atıldı

ehe leyla sinirlendi bide :) nakavt yapacaktım niye maçı bitiriyorsunuz der gibi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff
Sosyal ağlarda paylaş

Mike Tyson o öküz e okadar vurdu adam devrilmedi ya harbi adam öküz gibi bişi nası düşmedi ya off. mike tyson ın dayak yiyiş sahnesini 2 kere üst üste izledim başka izleyemedim valla çok acı bir sonu zaten maddi durumu da iyi değilmiş çok moralim bozuldu bütün gün.

Leyla ayusuda afedersiniz bi şeyetmediği kaldı kızcağazı :) neyse güzel maçlardı...[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya düşerken ağır çekimde gösterdi ya tekrar tekrar
adama çok acıdım

Arkadaki seyirciler herkes gülüyor yüzlerinde tebessüm var belliki zevk alıyorlar.
Ama Tyson belkide son fırastını değerlendiremedi ve borçlarını belkide kapatamıyacak.
Tyson un hayatı biterken insanlar orda gülüyorlardı

ilginç bi görüntü oluştu[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi eski bir efsanede böyle çöktü gerçekten o ağır çekimde yere düşüşü gözümden gitmiyor.tyson bizim Sinan'ın karşına çıksa sinan bunun öldürür.williams ytediği dayaktan sonra anca 1 yılda topladı kendini sonra çıktı tyson ı yendi işte :)[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Sosyal ağlarda paylaş

39 milyon dolar borcu olsun artık 4-5 kişiye tecavüz etmiş paraları hatunlarla yesin sonra gelsin. Bende üzüldüm ama onun borcunu kapatamadığı için değil böyle iyi bir boksör yıkıldığı için...[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...