Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Adjustment Bureau

moriQ

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
moriQ said:

fringe deki kelleri almışlar aşklı film yapmışlar.

Valla şunu hissettim ve yazmaya gelmiştim direk...

... araya da Matrix kapıları, püskevitler falan serpmişler işte. "O kadar azmettiler ki lordumuz insafa geldi iki kadere birden sahip oldular" senaryolu happy ending de ayrıca klişe olmuş, kötü olmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

moriQ said:

fringe deki kelleri almışlar aşklı film yapmışlar.

Valla şunu hissettim ve yazmaya gelmiştim direk...

... araya da Matrix kapıları, püskevitler falan serpmişler işte. "O kadar azmettiler ki lordumuz insafa geldi iki kadere birden sahip oldular" senaryolu happy ending de ayrıca klişe olmuş, kötü olmuş.

beyler sakin, film 1954 hikayesinden. filmde de fringe'de de credit verilmiş zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
synthesizer said:

o degilde paraya kıyıp filmin sonunda bi morgan freeman koyabilirlermiş

öncelikle this.hani bruce almightyden gelen bi bilinçaltı mıdır nedir resmen bi morgan freeman aradım sonda :)

onun harici filmi tekrar izlemek istedim.genel olarak kötü vasat dendiği için topicide uplamıs bulunuyorum

fringe mringe geyiğine takılmadan izleyin bi şu filmi.çok tatlı sürükleyici bir film olmuş.hani kısa ztn sıkmadan bitiyor
Sosyal ağlarda paylaş

mesela dun million dollar baby izledim, islenis olarak muthis bi filmdi, 8/10 veririm cok rahat, sonra super 8 izledim bildigin dandik 3/10 fln.. sonra limitless izledim, oda iyiydi 7/10,
son olarak gran torino 2. kez seyrettim 8/10 oda..

yani bi akicilik, hikayede butunluk basi sonu bellilik var,

ole ben filmi yaparim, geri kalani izleyiciye birakirim demekle olmuyo.. ha yap inception gibi ondan sonra 500 yil biraz izleyici ugrassin dursun ne anlatmak istiyo o zaman tamam..
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın anlamını anlatmaya çalışmasın abi o zaman

"bazılarınız bize melek derdi evet"

"biz ona kısaca chairman diyoruz"

yııaaa bigit. aşk filmi yapıcaksan onu yap izleyek (misal love me if you dare). ha diyosun ki aşk filmi yapıcam ama içine böyle egzantrik öğeler katıcam adam gibi yap onu da izleyelim (misal eternal sunshine of spotless mind). fantastik olsun sadece diyosan yap onu da izleyelim (aklıma bişi gelmedi). ama bu olmamış, matt kötü filmde oynamaz izleyek dedik yanılttı bizi :/
Sosyal ağlarda paylaş

bu mu yani.o laf yuzunden mi kötü film

nasıl bir beklentiyle izlediniz bilmiyorum.hani bourne falan mı beklediniz.film ztn kısa tam böyle şirin film kategorisinde.

her film başyapıt olacak değil yahu.eternal sunshine gibi kaç tane film var ztn.o film tek tarzında.

bazen filmleri çok detaycı kasarak izlememek lzm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...