fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 canım blünt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben de bugün izledim filmi. fringe ve diğer bahsedilen şeyleri izlemediğimden baya hoşuma gitti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dün izledim bunu. Dark City'de film-noir havası varsa bu da film-blanc olmuş sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o degilde paraya kıyıp filmin sonunda bi morgan freeman koyabilirlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Film güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Emily Blunt daha da güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 philip dick hertürlü akar bakalım nası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Akhlaur said: Film güzeldi. Akhlaur said: Emily Blunt daha da güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Hayal kırıklığına uğradım ben,Emily abla olmasa iice dandik dicem ayıp olcak Philip amcaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 moriQ said: fringe deki kelleri almışlar aşklı film yapmışlar. Valla şunu hissettim ve yazmaya gelmiştim direk... ... araya da Matrix kapıları, püskevitler falan serpmişler işte. "O kadar azmettiler ki lordumuz insafa geldi iki kadere birden sahip oldular" senaryolu happy ending de ayrıca klişe olmuş, kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 SPOILER NEREDE ABI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dasaaa said: kız önemli birisi olmak için observerlardan birisini öldürünce dokanmıyorlar, film mutlu sonla bitiyor işte. trollenmişim, diyorum ne zaman biri ölcek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 başkan kim şimdi?anlayamadım orayı elise'nin kankisi daha güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Baggio said: moriQ said: fringe deki kelleri almışlar aşklı film yapmışlar. Valla şunu hissettim ve yazmaya gelmiştim direk... ... araya da Matrix kapıları, püskevitler falan serpmişler işte. "O kadar azmettiler ki lordumuz insafa geldi iki kadere birden sahip oldular" senaryolu happy ending de ayrıca klişe olmuş, kötü olmuş. beyler sakin, film 1954 hikayesinden. filmde de fringe'de de credit verilmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 synthesizer said: o degilde paraya kıyıp filmin sonunda bi morgan freeman koyabilirlermiş öncelikle this.hani bruce almightyden gelen bi bilinçaltı mıdır nedir resmen bi morgan freeman aradım sonda :) onun harici filmi tekrar izlemek istedim.genel olarak kötü vasat dendiği için topicide uplamıs bulunuyorum fringe mringe geyiğine takılmadan izleyin bi şu filmi.çok tatlı sürükleyici bir film olmuş.hani kısa ztn sıkmadan bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bilmiyorum ama bu film cidden cok kotuydu, hani troll degil bisi degil dediklerim.. sacma sapan bi olay uzerine kurulmus. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 man from earthe de aynı şeyleri yazmışsın anlamadım bi filmden ne beklediğini. bir başyapıt değil tabi ama bence gayet güzel bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 mesela dun million dollar baby izledim, islenis olarak muthis bi filmdi, 8/10 veririm cok rahat, sonra super 8 izledim bildigin dandik 3/10 fln.. sonra limitless izledim, oda iyiydi 7/10, son olarak gran torino 2. kez seyrettim 8/10 oda.. yani bi akicilik, hikayede butunluk basi sonu bellilik var, ole ben filmi yaparim, geri kalani izleyiciye birakirim demekle olmuyo.. ha yap inception gibi ondan sonra 500 yil biraz izleyici ugrassin dursun ne anlatmak istiyo o zaman tamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 çok kötü film, izlemeyin bence. az daha kassalar matt damon'dan bile soğuyabilirdim :/ 4.5'ten 5, o da matt'in hatrına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bırak yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 habiden dandikti film yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hayatın anlamını mı aradınız abi tertemiz filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hayatın anlamını anlatmaya çalışmasın abi o zaman "bazılarınız bize melek derdi evet" "biz ona kısaca chairman diyoruz" yııaaa bigit. aşk filmi yapıcaksan onu yap izleyek (misal love me if you dare). ha diyosun ki aşk filmi yapıcam ama içine böyle egzantrik öğeler katıcam adam gibi yap onu da izleyelim (misal eternal sunshine of spotless mind). fantastik olsun sadece diyosan yap onu da izleyelim (aklıma bişi gelmedi). ama bu olmamış, matt kötü filmde oynamaz izleyek dedik yanılttı bizi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bu mu yani.o laf yuzunden mi kötü film nasıl bir beklentiyle izlediniz bilmiyorum.hani bourne falan mı beklediniz.film ztn kısa tam böyle şirin film kategorisinde. her film başyapıt olacak değil yahu.eternal sunshine gibi kaç tane film var ztn.o film tek tarzında. bazen filmleri çok detaycı kasarak izlememek lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 film akmiyoki, dayandiyi metaforlarda cok sacma zaten.. yani tamam hayalgucu falan sinir tanimazda, sen sapkadan tavsan yerine tavsandan sapka cikarirsan osururum oyle hayal gucune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar