Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bu telefonun konusu sanki vardı ama aradım bulamadım. Önümüzdeki ay telefon alacağım ve Monte ile 5800 arasında kaldım. Başka model önerisi olan varsa onları da inceleyebilirim tabi. Aradığım temel özellikler şöyle: -Wi-Fi, olmazsa olmaz -Fotoğraf, iyi kötü bir kamerası olması yeterli, aşırı iyi olmasına gerek yok -3G olursa çok iyi olur -Dolma parmaklı bir insana uygun -Darbeye karşı dayanıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 geçen teyzem almış bundan (harbiden lan). kurcaladım biraz, 5800 var bende de. ekran açısından 5800 baya daha iyi gözüktü bana. bi de çözünürlüğü mü düşük nası desem böyle bi kalitesizlik var görüntüsünde monte'nin ama tam bilemicem tabi. 5800 diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sendeki 5800 diye öyle görüyo olmayasın sdfgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahah ya yok böyle menüsü falan bildiğin antialiasing kapalı eski pc oyunu falan gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kesinlikle Monte! dokunmatik olan telefona dokunamamak gibi birşey nokia 5800. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 KArdeşimde var 5800 valla canavar gibide dokunmatiği en ufak sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben sık sık temziliyorum 5800 ekranını yağdır şudur budur vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kesinlikle monte al. şahsen ben n97yi bırakıp monteye geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mayhem said: kesinlikle Monte! dokunmatik olan telefona dokunamamak gibi birşey nokia 5800. ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Samsung'un dokunmatiği gayet iyi o konuda hiç sorun yaşamıyorum arkadaşta 5800 var sanki dokunmatik açıdan daha kötü gibi geldi bana ama 5800 kulananlar çok memnun telefondan en iyisi ikisininde dokunmatiğine biraz bak öyle al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 wi-fi durumları nasıl peki? sorun yaşayan var mı 5800 veya monte ile? mesaj kullanan bir insan değilim kırk yılda bir mesaj yazarım o yüzden çok önemli değil. oyun oynarım sadece fazla miktarda, onun için de önemli tabi dokunmatik ama çok çok belirgin bir problem yoksa sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 monte capacitive mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 evet capacitive monte. @holy: ben hiç sorun yaşamadım wi-fi da (5800). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 monte ezer dokunmatik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Şunlara vericeğiniz paraya HTC Touch2 alabiliyosunuz şu an , monte , 5800 bunlar abidik kubidik cihazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar