Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Seele said:

adamlarin ölmüs 36 yasinadaki oyuncusu bile gol atiyor.

palermo ve olmek..

bu adamin sonsuza kadar gol atacagina yemine edebilirim..

ölü zaten doğruya doğru, ama halen atması onu harika bir futbolcu haline getiriyor ya

Boca maçlarında da adam 80 dakika sahada boş boş geziyor, tribünlerde karıyı kızı kesiyor ama 10 dakika sürede çıkıp atıyor birkaç tane, sonra tekrar yatıyor zaman kaldıysa sadfsad

seviyorum martin palermo'yu ya
Sosyal ağlarda paylaş

kupada arjantin i tutuyorum. onun dışında hollanda dahil tüm avrupa
takımları beter olsun açıkçası. güney amerikadan şampiyon çıksın istiyorum.

bu arada ingilizlerin milli takıma olan bağlılıkları ve desteklerine sempati duyuyorum. 50 yıldırda hiç başarıları yok. ingilizler şampiyon olursada üzülmem.
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltere isteksiz değillerde uyumsuz gözüküyorlar çok. premier ligde oynanan futbolla yakından uzaktan alakaları yok. capello dünyanın en büyük direktörlerinin başlarında geliyor belki ama adamın oynattığı futbol bence uymuyor ingiltereye. takımında gerard ve lampard gibi 2 adam varken, takımın pas yapamıyorsa baştan yanlışı yapmış ingilizler.

sırf capelloya güvenip nasıl oynatırsa oynatsın ama kupa kazanalım düşüncesiyle herifler kendi liglerinde herkesin zevkle izlediği futbolun içine etmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

murtyy said:

ingilterenin 2 macini da 90 dakka izledim. Bence sampiyon olmalari zor. Oyuncular isteksiz. Oyun cok kopuk. Motivasyon sorunlari var neden bilmiyorum. Bu sene premier lig de mukemmel sezon geciren rooney den eser yok.

Ömer Üründül geçen maç çok güzel bir yorum yaptı, "Şu ingiltere milli takımı kendi liginde ilk 5'e giremez" diye, çok doğru.

En güzel oyunu oynayan Almanlar şimdiye kadar, onlar çıksa bari.

ABD atsa bi tane bari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...