aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 GO TEAM USA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Evet o konuda haklısın. İngiltere'ye adam gibi bir kaleci antrenörü lazım. Casillas, Buffon gibi adamlara karşı böyle bir kaleci çıkarmak ayıp oluyor. Fransa, Almanya ve Hollanda da çok iyi kalecilere sahip değiller bu arada. Fransa'nın kaleci de baya hatalar yaptı dün. Almanya ve Hollanda'yı göreceğiz. Fenerbahçe'nin de inanılmaz iyi bir kaleci antrenörüne sahip olması en büyük avantajımızdı. Engin, Rüştü, Volkan hepsini aynı adam yetiştirdi. Adamın adı aklıma gelmedi ya. Yabancı bir kaleci antrenörümüz vardı bulamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Hollandanın iyi olmadığı zaten 50 yaşındaki van der sarı kalede tutmaya çalışmasından belliydi, alternatifi yok diye. Almanya'da Adler olsa iyiydi, tam delifişek kalede. Ama o sakatlanınca çok şansı yok Almanya'nın da evet. Fransa zamanında Frey'i küstürdüğüne yansın, beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ingiltere milli takımı kadar overratred bi takım var mı??? bir de, yunanistan kadar gereksiz bi takım yok yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 nesi overrated ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 overrated kısmı şöyle, feci şekilde aksayan yerleri var. kalecilerini geçtim şu takımda hala Heskey'in ilk 11 çıkması utanç kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 beyler amerika alıcak, raadolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Rewendor said: overrated kısmı şöyle, feci şekilde aksayan yerleri var. kalecilerini geçtim şu takımda hala Heskey'in ilk 11 çıkması utanç kaynağı.adam asist yaptı nabeer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 düşün yani harbici bi adam olsa kaç tane atacak demek ki ingiltere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kalecisi dışında gayette iyi bir takım ingiltere. Heskey'nin utanç verici bir durumu falan yok. gayet başarılı bir forvet heskey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Holy said: Evet o konuda haklısın. İngiltere'ye adam gibi bir kaleci antrenörü lazım. Casillas, Buffon gibi adamlara karşı böyle bir kaleci çıkarmak ayıp oluyor. Fransa, Almanya ve Hollanda da çok iyi kalecilere sahip değiller bu arada. Fransa'nın kaleci de baya hatalar yaptı dün. Almanya ve Hollanda'yı göreceğiz. Fenerbahçe'nin de inanılmaz iyi bir kaleci antrenörüne sahip olması en büyük avantajımızdı. Engin, Rüştü, Volkan hepsini aynı adam yetiştirdi. Adamın adı aklıma gelmedi ya. Yabancı bir kaleci antrenörümüz vardı bulamadım şimdi. fransa'nın kalecisi Lloris değil mi ? daha genç ve çok yetenekli bir kaleci direk ezmemek lazım ki Sebastian Frey var Fransa'da neresi kötü kaleci ? Hollanda'da Stekelenburg ve Van der saar var daha ne olsun. Almanya'da Wiise var idare eder. Engin'i fenerbahçe yetiştirmedi bu arada yunanlıların herhaltı kendine mal etmesi gibi etmeyin kendinize Beşiktaş'ta gelişti Engin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Yarin sirplar affetmez gibi duruyor. Essien siz gana da sadece fizik gucuyle beraberlik veya pata kute bir golle gol gelmesini cok zor. Sirbistan daha organize daha takim oyunu oynuyor. Hani iyi oyuncu degil iyi takim alir sozu gecerli olursa cok buyuk ihtimalle sirbistan alir maci, banko denebilir. Toplam gol 2-3 olur hehe. Cezayir - slovenya maci savunmalarin maci. Slovenya 1 adim onde yine ama cezayir defansini kirmasi zor. Buyuk ihitmal berabere kalicak mac 0-0. Veya tek gol atan - buyuk ihtimal slovenya- ve iyice defansa kapanir. Max 1 gol cikar mactan. Almanya - avustralya macinda fazla yorumsuz almanlar alir. Turnuva takimi sert oyun, daha sert savunma.Avustralya teknik direktoru kopek gibi defans kastirmis takimi. Ama oyle veya boyle 1 farkla da olsa almanlar goturur. Hos butun yuk takimda metin e dustu. Yani buyuk sicislar olmasi lazim avustralyanin puan alabilmesi icin. Ama ingilizlerin dustugu hatalari- malliklari- almanlar yapmaz heralde, adamlarin isi disiplin. gl edit: asiri typo ve dusuk cumle olmus sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hugo lloris tam bir topu elinde tutma özürlü ya, lloris ve yedeği mandanda'nın karşılıklı oynadıkları lyon-marsilya maçı 5-5 bitmişti bu sezon sdfd yediği gollere bak adamın http://www.youtube.com/watch?v=zsg58s5xCY8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 İngilizler 40 yaşındaki James'ten medet umana kadar 60 yaşındaki Shilton'a sarılsın bence, en azından iyi olduğu biliniyor. Lloris de Fransız ekolü, hafif yağlı parmak. Ama hakikaten maç kurtaran da bir kaleci. Laf yok o açıdan, beğeniyorum ben kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 said: Adamın adı aklıma gelmedi ya. Yabancı bir kaleci antrenörümüz vardı bulamadım şimdi onları yetişren datcu sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Ben çok sıkıldım şu ana kadar maçlarda, Slovenya-Cezayir de apaçi kapışması olur sabah sabah o varmış pf. Meksika'nın ilk yarı performansı ve Güney Kore dışında hazır görmedim takımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 maradonanın saat güzelmiş ya http://www.men-access.com/diego-maradonas-watch-by-hublot/ gerçi sadece maradona yüzünden de sevmiş olabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 khalad said: fransa'nın kalecisi Lloris değil mi ? daha genç ve çok yetenekli bir kaleci direk ezmemek lazım ki Sebastian Frey var Fransa'da neresi kötü kaleci ? Hollanda'da Stekelenburg ve Van der saar var daha ne olsun. Almanya'da Wiise var idare eder. Engin'i fenerbahçe yetiştirmedi bu arada yunanlıların herhaltı kendine mal etmesi gibi etmeyin kendinize Beşiktaş'ta gelişti Engin. Frey yok fransa'da, adamı küstürdüler yıllardır milli takımdan kaçıyor o yüzden, çağrıyorlar çağrıyorlar gitmiyo. Yani Lloris'e kaldılar. Hollandada Van Der Sar yok, bıraktı milli takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Rewendor said: khalad said: fransa'nın kalecisi Lloris değil mi ? daha genç ve çok yetenekli bir kaleci direk ezmemek lazım ki Sebastian Frey var Fransa'da neresi kötü kaleci ? Hollanda'da Stekelenburg ve Van der saar var daha ne olsun. Almanya'da Wiise var idare eder. Engin'i fenerbahçe yetiştirmedi bu arada yunanlıların herhaltı kendine mal etmesi gibi etmeyin kendinize Beşiktaş'ta gelişti Engin. Frey yok fransa'da, adamı küstürdüler yıllardır milli takımdan kaçıyor o yüzden, çağrıyorlar çağrıyorlar gitmiyo. Yani Lloris'e kaldılar. Hollandada Van Der Sar yok, bıraktı milli takımı. mandanda ve lloris yeter yani çok süper kaleciler olmasalar bile Lloris gelecek vaat ediyor örneğin. Stekelenburg gayet iyi hollanda içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Cezayir çok yetersiz, atak bulsalar da Handanovic'i geçemezler gibi. Benzema, Nasri falan Cezayir'i seçseydim keşke diyordur belki, en azından Dünya kupası oynarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Şu dandik maçta bile vuvuzela çalıyolar ya. nefret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Ya dün akşam grubun iki favorisi berabere kalmışken bunu fırsat bilip canlarını dişlerine takarak 3 puan için savaşmaları lazım şu iki takımın. Takımlar kötü olunca savunmalar da açık verir hem de iki takım da galibiyet için demin bahsettiğim sebeple çok çabalar diye düşündüğümden güzel maç olur heyecanıyla açtım maçı ama nafile.. :( Ayrıca dünkü maçlarla ilgili yorum yapmamıştım, Arjantin'in böyle olacağını söylemiştik zaten. Nijerya gibi vasat bir takıma bu kadar pozisyon veren evlere şenlik defansı savunma ve hücumu iyi olan Avrupa takımlarına karşı rezil olur, sahadan silinir. İngiltere'ye gelirsek, hücum ederken iki MC'den biri Gerrard yada Lampard fark etmez, atağa yardım etmeliydi. Kanatların ortalarında ABD defansı karşıladığında boşluğa düşen topun İngiliz orta sahası tarafından takip edilip bitirilmesi gerekirken takım resmen 4-2-4 oynuyordu ki kanatlar da çok yetersiz olunca ileri uç ve orta saha arasındaki boşluk ABD'yi çok rahatlattı. Sadece orta açmayı bilmeyen o yeni nesil kanatlarına güvenerek hücum edip Lampard'ı da Gerrard'ı da geride bekletecekse, bu takım çeyrek finali görürse şanslı olur. Umarım düzeltirler bir an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 AT BE SLOVENYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Aman Tanrım! Bi iddaacı gördüm sanki?! Evet evet bi iddaacı gördüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar