Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

vuvuzela said:

ahtopot paul...

╲╲╲╲╲╭━━━━╮╱╱╱╱╱
╲╲╲╲╲┃┊◒◒┊┃╱╱╱╱╱
╭━━━━╯┊╰╯┊╰━━━━╮
┃╭╮╭╮╭╮╭╮╭╮╭╮╭╮┃
┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃
╰╯╰╯╰╯╰╯╰╯╰╯╰╯╰╯
Sosyal ağlarda paylaş

Johann Cruyff hollanda için dedikleri

hollandaya eleştiri yağmuru
13 Temmuz 2010 17:12 | NTV Spor

Futbolun efsane ismi Johann Cruyff, dünya kupasını finalde kaybeden Hollanda Milli Takımı’nı ağır bir dille eleştirdi. Cruyff, 9 kişi kalması gerektiğini söylediği Hollanda'nın, sahada anti-futbolu temsil ettiğini ifade etti.

Johann Cruyff, 1970'lerde ‘total futbol’ felsefesini dünyaya tanıtan Hollanda Milli Takımı'nın en büyük yıldızıydı. Hollandalılar iki kez dünya kupası finali kaybetmelerine karşın, izleyenlere keyif veren futbollarıyla tüm dünyadaki sporseverlerin kalbinde büyük bir yer edinmişti.

Cruyff, 2010 Dünya Kupası finalinde İspanya karşısındaki Hollanda'yı beğenmediğini söylerken, Portakallar’ın kazanmak için kötü bir yol seçtiğini vurguladı.

63 yaşındaki efsanevi futbol adamı, ;Üzülerek söylüyorum ki, Hollanda çok kirli bir oyun ortaya koydu. Daha maçın başında dokuz kişi kalmalıydılar. O kadar kötü iki faul yaptılar ki, ben bile acıyı hissettim. Evet, bu çirkin, adi, sert, anlaşılması zor, çekicilikten uzak, futbolla alakası olmayan oyun tarzı Hollanda'nın İspanya'yı rahatsız etmesiyle sonuçlandı. Eğer bundan tatmin oluyorlarsa sorun yok, ancak sonuçta kaybettiler. Sahada anti-futbol oynadılar” sözleriyle, Hollanda'yı eleştiri yağmuruna tuttu.

“Dünya kupası finali iyi hakemleri hak ediyor” diyen Cruyff, “Her şeyden önce hakem adil olmak zorundaydı” sözleriyle de finalin İngiliz hakemi Howard Webb'i eleştirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

HOLLANDACILAR NERDEE

ALMANYACILAR NERDEE

bide İSPANYA DEFANSTA TOP ÇEVİRİP KUPA KAZNADI BÜĞÜÜ diyenler var, onları bekleriz esas. dostum sen euro 2004 izlemişsin banttan karıştırıyosun :P

ufakken topun ispanya milli takım kampına mı kaçtı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...