Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 adam la ligada 30 küsür gol attı ve balon oldu. ov ye man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 NEEEE MESSI BALON MUUU YAUUUU YIHHHH ILERLEYIN ARTIKHH ATIN ŞU AT GÖZLUKLERINIZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 guiza ? :) messinin çalım atışını ben bile ezberledim artık.sola dogru çek kaleye vur.çok hızlı oldugu ve ufak tefek oldugu içinde 1-2 adamı geçiyor ama 3.de takılıyor artık dunya messiyi çözdü.ne şampiyonlar liginde ne de dunya kupasında üstün bir performans gösteremedi bana göre.2-3 kişi kitliyor hemen.ancak maç koparsa alan bulursa. messi iyi futbolcu.fakat barcelona çok iyi takım.yani messi bu kadar şişrildiyse barcelonadan dolayıdır bence messi barcelonadan başka takımda başarılı olamayabilir. şahsen ben iniestayı xaviyi izlemekten daha çok keyif alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Red said: guiza ? :) messinin çalım atışını ben bile ezberledim artık.sola dogru çek kaleye vur.çok hızlı oldugu ve ufak tefek oldugu içinde 1-2 adamı geçiyor ama 3.de takılıyor artık dunya messiyi çözdü.ne şampiyonlar liginde ne de dunya kupasında üstün bir performans gösteremedi bana göre.2-3 kişi kitliyor hemen.ancak maç koparsa alan bulursa. messi iyi futbolcu.fakat barcelona çok iyi takım.yani messi bu kadar şişrildiyse barcelonadan dolayıdır bence messi barcelonadan başka takımda başarılı olamayabilir. şahsen ben iniestayı xaviyi izlemekten daha çok keyif alıyorum iniesta ve xaviyi izlemekten ben de çok keyif alıyorum da, messi barça-arsenal maçında neler yaptı görmedin sanırım. Şampiyonlar Ligi'nde o maça bakarak bile başarılı sayarım Messi'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bkz: Messi. Burada Xavi ve Iniesta'nın yaptığı şeyler çok basit aslında ama futbolda zor olan basit oynamaktır diye bir söz var. Ortasahaya dönmek zorunda bırakmamalıydı Arjantin Messi'yi. İleride buluşacak o adam topla.. Xavi-Iniesta ortasahada rakipten pres yediği zaman top kaybı yapmıyorlar, ya top çeviriyorlar ya top saklıyorlar. Özellikleri bu yani. Harikalar. Golü atan adam da Messi bu videoda.. Xavi Iniesta isterse 5000 tane pas versinler ileriye, Messi'deki yetenek olmasa bu goller olmaz. O yüzden Messi Messi'dir. Ne overrated ne overestimated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 neys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 şu dünya kupasından sonra hala messinin büyüklüğünü tartışanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yahu dünya kupasında iniesta da bir işe yaramadı ki? 3 maçını izledim ispanyanın hiçbirinde iniesta aldı da pasını attı da şu bu oldu denecek pozisyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 İspanya - Paraguay maçını izledin mi? Baya güzel asist yapacaktı top direkten döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 CthuLhu said: yahu dünya kupasında iniesta da bir işe yaramadı ki? 3 maçını izledim ispanyanın hiçbirinde iniesta aldı da pasını attı da şu bu oldu denecek pozisyon yok. İNİESTA BALON O ZAMAN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 e bir asist mi şimdi iniesta? o kadarcık adam mı yani? messi gibi bir adamın başarısını bağlıyorsunuz bu adama? ve dünya kupasını messi ne kadar etkisiz kapattıysa aynı şekilde gidiyor iniesta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 DarKRideR said: CthuLhu said: yahu dünya kupasında iniesta da bir işe yaramadı ki? 3 maçını izledim ispanyanın hiçbirinde iniesta aldı da pasını attı da şu bu oldu denecek pozisyon yok. İNİESTA BALON O ZAMAN ?e burada yazılanların mantığıyla demek ki öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 aynı maçlarımı izliyoruz arkadaşlar ben anlamadım messi mi iniesta mı kim ulan onlar ? durumuna gelmiş nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 CthuLhu said: DarKRideR said: CthuLhu said: yahu dünya kupasında iniesta da bir işe yaramadı ki? 3 maçını izledim ispanyanın hiçbirinde iniesta aldı da pasını attı da şu bu oldu denecek pozisyon yok. İNİESTA BALON O ZAMAN ?e burada yazılanların mantığıyla demek ki öyle BALON BENCE DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 pascalnouman said: aynı maçlarımı izliyoruz arkadaşlar ben anlamadım messi mi iniesta mı kim ulan onlar ? durumuna gelmiş nerdeyse TEK REYİS MESUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ispanyada ispanyoldan çok katalan var ulan. katalanlar bağımsızlık falan kazanırsa ispanya 5 seviye aşağı düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yurt dışında oynayan tek futbolcusu torres idi ilk 11'de geçen maç da öyleydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vuvuzela lol http://www.youtube.com/watch?v=2doVc_d9GHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Messi konusuna eklemek yapacak olursak da,bu daha Messi'nin adam gibi oynadığı ilk kupa oldu..Biraz kaderleri Maradona ile benziyor o konuda,mesela Maradona da 82'de çok etkili değildi,Messi'nin yaşındaydı,ama 86'da domine etmişti,futbolunun en olgun,fiziğinin en güçlü olduğu dönemde...Yani bir sonraki kupa Messi'nin kupası olabilir o açıdan,tabi neler olur o zamana kadar bilemeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 KAZIM > MESSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Zarif said: vuvuzela lol http://www.youtube.com/watch?v=2doVc_d9GHU AHAHASHRHAFHADSGFBANCASJHFASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Sotto said: Nasıl futbol yorumluyorsunuz yahu? Messi balonu patlamışmış..Bir maçla bir insanın bütün sene yaptıkları nasıl balon oluyor,nasıl overrated oluyor ben anlamadım,nasıl bir sonuca dayalı yorum ki bu... Futbolda teknik direktörün önemini defalarca yazdık,futbolun en üst turnuvası olan bir turnuvada,farkı belirleyen teknik direktörlerdir..Bugün Messi'nin Almanya'yı tek başına yenmesini bekliyorduysanız hayal dünyasınızdasınızdır,yapamayınca eleştiriyorsanız da komiksiniz derim... Karşısında belki turnuvanın en iyi hazırlanmış,muhtemelen en kondisyonlu,en disiplinli takımıyla oynarken herşeyi Messi den beklemek bence komik,ama işin kötü tarafı Arjantin ve Maradona'nın da beklentisi bu yöndeydi,turnuva başından beri.. Maradona'nın takıma sadece motivasyon,ve karizmasıyla birşeyler katmaya çalıştığı,sadece hücum oyuncularının becerilerine güvendiği çok açıktı daha ilk maçtan.. En büyük hatası,hücum yönü bu kadar zengin olan takımın 2.bir planı olmaması,eğer Messi-Higuain-Tevez üçlüsü birşeyler yapamazsa,-her ne kadar klubede çok iyi gözükseler de- Milito,Kun,Pastore gibi adamlar tam hazırlanmadılar turnuvaya,Milito kaç dakika aldı haberim bile yok... Sadece Zanetti bile tecrübesiyle çok şeyi değiştirirdi mesela bu takımda... 2.sorun orta sahaydı,farkındaysanız Messi topları almak için hep geri gelmek zorunda kaldı birçok maç,ve dikkat edin,Arjantin ne zaman kilitlense topu Messi'ye atıyor,karşısında 2-3 adam varmış,markajdamış ona aldırmadan... Bir kere Almanya'nın defansı ve orta sahası çok daha üstündü Arjantinden,dikkat ettiyseniz yine,orta saha tamamen Almanlar tarafından parsellenmiş gibiydi,biraz da Galatasaray'daki problem vardı sanki Arjantinde,ileride bir sürü adam ama ortasahada pas alışverişini yönetecek bir adam yoktu,turnuva başından beri bu görevi Messi yapıyor..Almanya'da Schweinsteiger'in nasıl oynadığına dikkat edin,bütün orta sahayı yönetti... Uzun oldu belki biraz ama,Almanya gibi derli toplu en önemlisi defansta ve hücumda ne yaptığını bilen bir takımı sadece 2-3 adamın bireysel yeteneğiyle yenmeye çalışmak böyle hüsran oluyor maalesef,Messi overrated demekte dediğim gibi çok anlamsız... Almanya'da ise,olay tamamen teknik direktör başarısıdır..Kendi takımlarında doğru dürüst oynamayan Podolski,Klose gibi adamlardan,daha geçen sene amatörde oynamış Müller,Badstuber'den(Van Gaal'in hakkını verelim),küme düşen takımın stoperinden,bu sene çok da parlak olmayan Khedira'dan,milli takıma almak için kapısına kadar gittiği Özil'den nasıl bir takım yaratmış onu övmek gerekir... Şu yazının üzerine hala "Messi balon" falan diyebilen varsa bir listelerini yapalım da, bundan sonra top yuvarlaktır deseler inanmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Messi Iniesta Kaka Van Persie Klose Gerrard Lampard Rooney Bunların hepsi BALON, kabul edin BALON tek reyis Michael Fink'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ne gol atmıştı fenere ama fink lemişti resmen fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Beşiktaş'a dinamo diye aldık biz onu boru mu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar