MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 unK said: MrLevie said: hallaç pamuğu gibi attı defansı ahahahah gole bak ya. edit: ABİ KÖYT! auhauhauhuahauhuhauh allah belanızı versin ahauhauhauhauha Dirk Kuijt: Dirk Keüyt (kayt, küyt, kuyt değil....keyt hiç değil) İlk defa doğru söyledi herif :) hiç öyle bişi demio burda=) burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi adam robinhoya robben diyo, hani 1 kere de değil "şimdi robben, robbeeeen robboeeeeen, pası luis fabiano" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 haha korner fail oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Dunga Yılmaz Vural olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 haha spiker dövcek robbeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hakkı var ama dövmekte. Önü bomboş, vuruş tekniği zaten çok iyi, vursa gol, biraz daha geriden penaltı gibi pozisyon. Tutuyo sağa sola çekiyo topu. Resmen yaktı takımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ömer üründül bir türlü brezilyanın iyi oynadıgını kabul edemedi.hollanda kötü diyip duruyor.brezilya gayet eziyor bide ben brezilyanın sarı formasını hiç sevmiyorum ya mavi giysinler spiker efsane.robinhoya robben diyor bide köyt diyen buymuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 brezilyanın bu forması çok hoş gerçekten. avustralyanın da mavi formasıyla birlikte kupanın en güzel forması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 unK said: MrLevie said: hallaç pamuğu gibi attı defansı ahahahah gole bak ya. edit: ABİ KÖYT! auhauhauhuahauhuhauh allah belanızı versin ahauhauhauhauha Dirk Kuijt: Dirk Keüyt (kayt, küyt, kuyt değil....keyt hiç değil) İlk defa doğru söyledi herif :) kendi ağzından söylüyo burda http://www.youtube.com/watch?v=dci29OEpYCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 brezilya sarısı efsanedir abi, mavi ne =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Kuzey kore kadar olmadılar be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 VUZUZELA < ÖMER ÜRÜNDÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Holy said: brezilya sarısı efsanedir abi, mavi ne =/ sarı ve mavi cizgiler feneri andırıyor herhalde ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Hollanda 1-1 getirdi. Bakalım neler olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hadi be olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 şu brezilya'dan resmen nefret ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 GOL ULAN GOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Müthiş gol... Hollanda attı 2. ciyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 zuhahaha 2-1 :D ntv sporla çok dalga geçicem hollanda elerse brezilyayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hobarellaaaa sneijder allahmısın be? yalnız hakemin az önce itişen oyuncuların arasına girişi çok iyidi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yalnız brezilya ya yazık olur elenirse. iki tane saçma sapan gol bide ben anlamadım şınayder kafayla gol atamaz mı.spiker niye öyle kastı o gol için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Brezilya 10 kişi. Bastır Hollanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 KIRMIZI KART DA GELDI O SENE BU SENE O KUPA BU KUPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bu kırmızı kart mı şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 dağldı brezilya bu arada kırmızı kart verilebilir onda, hani başta direkt abandı bastı üstüne, ya da öyle gözüktü ben kesin kırmızı diyodum ama hemen özür diledi falan o kadar sinirlenecek adam hemen özür dilemez diye bi tereddüt ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar