radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 of lan bende de stekelenburg'la van der wiel vardı, gitti puanlar son dk'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Neyse, şınayderim canım kaptanım benim ^^ Yarın için forvet tavsiyesine ihtiyacım var benim. Podolski 11 puan Messi 8 Puan getirdi. Bir slotum daha var, Ronaldo mu Villa mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hayda yenicen mi lan beni head to headde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Red said: elia zenci robben ama orta yapamıyor adam Colin Kazım'ı anımsattı bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Üzücem direk :P Villa mı Ronaldo mu ya. Çok arada kaldım. Villa ağır basıyor gibi ama bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Villa tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 orta saha al olm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hala 23ü tamamlama sınırı olması çok saçma değil mi yahu? hondurastan falan adam alıyoruz hala mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 sneijder başgana hLL güzel futbolunu golle süsledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Şu Robben'le Sneijder'i bu yıl izledikçe Real Madrid'e söylenecek söz bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 şili milli marşı bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 luis fabiazuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 TV'yi açtım şili bastırıyor lan noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 İlk 5 dk bastırdı sonra duruldu şimdi kontra zorluyor. Şili resmen ciğerini biliyor yalnız brezilyanın, karşılaşa karşılaşa ezberlemiş. Hani şu brezilyalıların avrupa takımlarını maymun eden hızlı paslarla kontratağı olsun, ani derin pasları olsun ardarda fantastik pasları olsun, sağ gösterip sola pasları olsun hiçbirini yemiyor hepsini kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 şili atlayamaz tur.ama keske atlasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 cok ıyı vurdu kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 luis fabiano ahahha edit: ulan dalga geçtik adamla adam gol attı ahah 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bu macta bıter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 off fantazi futbolda koymadık 8 puanlık messiyi çıkarıp da bunu attı golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 sıçtı şili bez getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Defansa bak eller havada böyle sanki playstationda oynuyorlar da gamepadi bırakmış gibi. Keşke kaleciden falan dönseydi de Kaka atsaydı defans hakemle oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Brezilya alacak gibi ya, defansı alarm vermeyen ve atakta da başarılı olup rahat oynayan iki takımdan biri. Diğeri de Almanya zaten. Muhtemelen final oynarlar ama Brezilya alır gibi geliyor bana nedense, dünya kupası dedin mi Brezilya sonuçta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 elano nasıl elano ilk yarıyı izleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Rewendor said: off fantazi futbolda koymadık 8 puanlık messiyi çıkarıp da bunu attı golüdoğru ata oynadım gibi şimdilik.. ilk yarıdan geldi 7 puan.. kaptanlık verecektim güvenemedim o kadar ona yanıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Sakat baya sdfdsf oynamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar