CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 NIOAHAHAH ZENCILERIN INTIKAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 =( ganayla oynarken zenciyi oyundan çıkaran adam amtrenör olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 maç normal sürede 1-1 bitti. alt bitti yani. herif üst oynamış 100 tl basmış. uzatma dakikasının başında geldi gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 elveda birleşik devletler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 escape said: maç normal sürede 1-1 bitti. alt bitti yani. herif üst oynamış 100 tl basmış. uzatma dakikasının başında geldi gol. haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yamyamlara bak anlamadı olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ağlayan amerikalılar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 allaah allaah stephen appiaah diye tribüne çağırdığım günler geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 donovan forması aliim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 GANA GANA GANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Sen gel bunları köle yap on yıllar önce şimdi gelsin elesinler seni dünya kupasından AHUSDHAUDSHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi kingston la abd nn kalecisinin aynı topa cıkma görüntüsü muhtesemdi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 trt'yi de tayyip bi ayar çekti heralde. hıncalın yazısından sora maç sonu goruntulerini kesmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 vivavale said: abi kingston la abd nn kalecisinin aynı topa cıkma görüntüsü muhtesemdi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 escape said: o son sarı kart haksızdı. herif kendini yere attı. bence gana cıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 iddaa kupanı yapmam için pmlerinizi bekliyprum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Güzel maçtı valla haketti Gana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bir de bu Gyan Asamoah eskiden Schalke de oynayan Asamoah ile aynı kişi değil di mi? Schalke'de ki sanki A. Asamoah tı ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 mokoko said: Frantic said: escape said: off ahaha http://i1006.hizliresim.com/2010/6/26/5285.jpg QQ anlamadım ben bunu? nolmus burda? "ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI YATIRDIM BEAAH. ÇOCUUN BÖBREĞİNİ SATTIM YAPTIM YİNE KUPONU. KAZANAYIM İLK İŞ ÇOCUĞA YENİ BÖBREK ALACAM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Pyro said: Bir de bu Gyan Asamoah eskiden Schalke de oynayan Asamoah ile aynı kişi değil di mi? Schalke'de ki sanki A. Asamoah tı ama emin değilim. alman milli takımında oynuyodu o asamoah, hatta ırkçılıktan zenci olduğu için seçilmemesinden falan dert yanmıştı yanlış hatırlamıyosam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Yok abi schalkede alman milli takımında falan oynamış olan Gerald Asamoah karıştırdınız siz. Zaten öyle "hadeee benim çift vatandaşlığım var bu ülke almadı ötekinin kampına gidiyorum ben o zaman" gibisinden birşey olur mu ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hah işte aynı şeyi dedim ben de, farklı asamoahtı o alman milli takımında oynuyodu diye, ama ön adı A mıdır gerald mıdır o kadarını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Gerald Asamoah'tı o, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dünya üzerinde profesyonel lisansa sahip 16344 zenci, 8 melez, 1 beyaz asamoah var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 milanlı vardı heralde bi dene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar