deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Abi sadece mühendisleri alsalar müfettiş yrd. sınavlarına var ya memlekette olay çıkar. İİBF'de okuyanların yarısının hayali müfettiş yrd. falan olmak bankacılık vs. düşünenler içinde. Müh. mezunlarının da eğer end. işlt. müh falan değillerse iibf'de master yapmış olmaları şartı var hatta. Makine mühendisini müfettişlik sınavlarına almıyorlar lisanstan çıkınca. Bir de başlangıç maaşları o kadar yüksek değil, mesela 1700 lira maaş alıyorlar ama senede 4 çift maaş + ikramiyeler vs. var. Şehir dışına çıktığınızda da harcırah veriyorlar; bütün para cepte kalıyor neredeyse. Tabii öyle kolay değil, arkadaşımın abisi işbankasında adam askere zor attı kendini, özellikle yardımcılık döneminde baya yoğun oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bilişim müfettişliği ile bu bahsettiğimiz müfettişlik ayrı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Abi xD Ayrı tabii, bankalardaki müfettiş yardımcıları ıı nasıl desem banka şubelerini, küçük şehirlerdeki merkezleri falan denetliyorlar çok basitçe. Kaçak göçek olmaması, sistemin çalışması müfettişlerin işi. 81 ilde zilyon tane şube gezdikten sonra da işte, banka yönetimindeki testisli amca olma yolları açılıyor deneyim kazanıp sınavları verdikçe. Bilişim müfettişliği nedir tam olarak bilmiyorum ama alakası yok bu işle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 girdim çıktım mülakata baya soru sordular, iyi kötü cevapladım. Klasik mülakat soruları da vardı dışında güncel bir çok soru da sordular, ama çok heyecanlandım açıkcası bazı şeyler aklıma gelmedi, çıkınca ulan bunu unuttum, hay şu da vardı gibisinden şeyler yaşadım. Daha mülakatlar devam ediyormuş 3-4 haftaya döneceklermiş. Hayırlısı bakalım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hadi hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 okluldan bir arkadaşıma 3 günde dönmüşler diğer gün de ev mülakatına gelmişler onu bile geçmiş ben daha ilk mülakata girmeden. Bana daha dönmediler olumsuz mu döncekler ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yedekte tutuluyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ev mülakatı nedir abi? Garanti abi mi gönderiyor eve artık? asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Yok her banka yapıyor o ev mulakatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oha hiç duymamıştım ev mülakatı falan iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yalam alanını kontrol ediyorlar bizim bir arkadaş geleceklerini öğrendiğinde sağdan soldan kitap ufak tefek dekoratif eşya fln ödünç almıştı :P bende de bordo siyah yayınlarının dünya klasiklerini almıştı AHAHAH hoş sornasında elendi ama hangi aşamada elendiğnii bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 lol ilk onu düşündüm ben de hani zaten yaşam alanımı kütüphaneyle çevirmek gibi bi isteğim vardı ama bu isteğe destek oldu bu düşünce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ev mülakatı ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi eve gelip ailenle falan tanışıyorlar ailene soru soruyorlar nasıl bir ortamda yetiştiğini anlamaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oha ya harbi hardcore bi meslek müfettişlik ya müfettiş olmak varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 istiyombenyaaaa daha çok var ama ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Daha çok var deme, ben daha dün üniversiteye başlamıştım bugün okul biteli 3 ay olmuş. 20'den sonra yokuş aşağı, ne zaman 23 oldum bilmiyorum daha ama temmuzda o da bitiyor. Eğer müfettişlik vs. gibi meslekleri ciddi anlamda düşünüyorsanız, oturun iktisat, ekonometri, hukuk ve matematik çalışın bugünden. Bankaların sınav soruları falan var nette zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi ilk sinavi geçmek kolay ya mulakat zorluyo ayrica mulakati iki kere geçemeyince birdaha basvuramiyorsun bile is bankasinda ayrica harbiden 20den asagi yokus asagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 tamam benim 2 ayım daha var o yokuşun başına öyleyse :P hmfps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 olumsuz dönmüşler nan tüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hangi bankaydı bu? garanti demişsin sanırım iş bankasının mülakatlarını övmüşler ek$i'de geçen gün kazara görüverdim sempati beslediğim bir banka bi de iş bankası merkez bankasından sonra.., arzular şelale ehee... geçmiş olsun yunus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 müfettiş demişken: reklamın iyisi kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar