Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müfettiş yardımcısı mülakatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi sadece mühendisleri alsalar müfettiş yrd. sınavlarına var ya memlekette olay çıkar.

İİBF'de okuyanların yarısının hayali müfettiş yrd. falan olmak bankacılık vs. düşünenler içinde.

Müh. mezunlarının da eğer end. işlt. müh falan değillerse iibf'de master yapmış olmaları şartı var hatta. Makine mühendisini müfettişlik sınavlarına almıyorlar lisanstan çıkınca.

Bir de başlangıç maaşları o kadar yüksek değil, mesela 1700 lira maaş alıyorlar ama senede 4 çift maaş + ikramiyeler vs. var. Şehir dışına çıktığınızda da harcırah veriyorlar; bütün para cepte kalıyor neredeyse.

Tabii öyle kolay değil, arkadaşımın abisi işbankasında adam askere zor attı kendini, özellikle yardımcılık döneminde baya yoğun oluyorlar.
Mesaj tarihi:
Abi xD

Ayrı tabii, bankalardaki müfettiş yardımcıları ıı nasıl desem banka şubelerini, küçük şehirlerdeki merkezleri falan denetliyorlar çok basitçe. Kaçak göçek olmaması, sistemin çalışması müfettişlerin işi.

81 ilde zilyon tane şube gezdikten sonra da işte, banka yönetimindeki testisli amca olma yolları açılıyor deneyim kazanıp sınavları verdikçe.

Bilişim müfettişliği nedir tam olarak bilmiyorum ama alakası yok bu işle :P
Mesaj tarihi:
girdim çıktım mülakata baya soru sordular, iyi kötü cevapladım. Klasik mülakat soruları da vardı dışında güncel bir çok soru da sordular, ama çok heyecanlandım açıkcası bazı şeyler aklıma gelmedi, çıkınca ulan bunu unuttum, hay şu da vardı gibisinden şeyler yaşadım. Daha mülakatlar devam ediyormuş 3-4 haftaya döneceklermiş. Hayırlısı bakalım ..
Mesaj tarihi:
okluldan bir arkadaşıma 3 günde dönmüşler diğer gün de ev mülakatına gelmişler onu bile geçmiş ben daha ilk mülakata girmeden. Bana daha dönmediler olumsuz mu döncekler ki :S
Mesaj tarihi:
yalam alanını kontrol ediyorlar bizim bir arkadaş geleceklerini öğrendiğinde sağdan soldan kitap ufak tefek dekoratif eşya fln ödünç almıştı :P

bende de bordo siyah yayınlarının dünya klasiklerini almıştı AHAHAH

hoş sornasında elendi ama hangi aşamada elendiğnii bilmiyorum
Mesaj tarihi:
lol
ilk onu düşündüm ben de
hani zaten yaşam alanımı kütüphaneyle çevirmek gibi bi isteğim vardı ama
bu isteğe destek oldu bu düşünce sdf
Mesaj tarihi:
Daha çok var deme, ben daha dün üniversiteye başlamıştım bugün okul biteli 3 ay olmuş. 20'den sonra yokuş aşağı, ne zaman 23 oldum bilmiyorum daha ama temmuzda o da bitiyor.

Eğer müfettişlik vs. gibi meslekleri ciddi anlamda düşünüyorsanız, oturun iktisat, ekonometri, hukuk ve matematik çalışın bugünden. Bankaların sınav soruları falan var nette zaten.
Mesaj tarihi:
hangi bankaydı bu? garanti demişsin sanırım
iş bankasının mülakatlarını övmüşler ek$i'de geçen gün kazara görüverdim
sempati beslediğim bir banka bi de iş bankası
merkez bankasından sonra.., arzular şelale ehee...

geçmiş olsun yunus
  • Yeni Oluştur...