Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Ankaragücü vs Fenerbahçe 09.05.2010 / 20:00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

hiç sanmıyorum bizim topçular ızgara partileri, kolbastıları bırakıp kadıköyden puan alacağını ama olur da ts çelme takıp şampiyonluğu bursaya götürürse ne büüyk yıkım olacak. ha ama bunun olma şansı yok gibi bişi. başkanımız çıkıp fb şampiyon olsun diyor yani, tek umudum şenol güneş. umarım adam gibi motive eder takımı yoksa 3-4 yer geliriz asd.

ayrıca aziz yıldırım hakemlere bağrınca arkasında destek olan bir medya güruhu var. bjk, gs başkanları yapınca çirkinlik diye kınanıyor mesela. geçen sene adnan polat hakemlere ve federasyona sert açıklama yapınca medya inanılmaz tepki koymuştu. başarısızlığı hakeme yıkmayın diye. geri adım attı anında gs. ama aziz yıldırım bu sene tepki koyunca adam haklı bjk ya 3:0 yenildiği maçta 1 penaltıları yendi! diye destek çıktı medya. eh. bu güce 95-2000 arası gs sahipti mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ben şike demiyorum. Hakemlerin etki altına alınması farklı bir olay şike farklı bir olay

Hakemleri etki altına alırsın, elini korkak alıştırır diyeyim. Bunu çok iyi yapıyor şimdi Aziz Yıldırım kabul edelim, masa başı başarıdır bu yani,

ama bunu aziz yıldırım yapıyor, diğerleri beceremiyor. Yapmaya kasınca daha beter duruma, aptal durumuna düşüyorlar. Bu arada ligin ortasında Aziz Yıldırım ağlarken Adnan Polat ve Yıldırım Demirören takımlarının durumları Fener'den daha iyi diye katılmamıştı o protestolara, göstermelik katılmışlardı vs. diyelim. Amaçları kalmayınca ağlamaya başladılar kirlenmiş lig vs. diye.

Evet kirlenmiş lig, kirlenmiş ligi kurallarına göre en iyi oynayan takımda Fenerbahçe. Bunu kabul etmek gerek. Fenerbahçe sadece bu yüzden bile şampiyonluğu hak ediyor.

Aziz Başkan hiçbir söylevde bulunmasa bile hakemleri baskı altına alabilir ki. senin ve hemen her Türk futbolseverin aklına futbolun patronu kim dense Aziz Başkan gelir. tüm taraftarların ve camia mensuplarının çekindiği bir isimdir Aziz Başkan. o yüzden yaptığın genellemeler anlamsız. azmodai de onu demeye çalışmış.

hoş anlatılmaz yaşanır duygular bunlar. Fenerbahçe çok çok iyi oynayarak şampiyonluğa gidiyor asıl rahatsız eden de bu rakiplerimizi. ankaragücüne eskaza yenilseydik görürdük buradaki panayırı. ama eze eze top oynarak kazandık, bu daha da acı verir kabul ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Dark biraz daha yuksek sesle konusabilir misin? Mukemmelligimiz ve olasi sampiyonlugumuzun muhtesemligi sesini boguyor...

asldjfflg

konuş abi, hakkınız dsafsdfsda

yani sonuçta beşiktaş cephesinden bakıyorum ben olaya, ne yalan söyleyeyim geçen sene sivas'ın olmasını istemiyordum baştan sona ama bu sene bursa'yı istiyordum. Bu sezonda büyük ihtimal haftaya Fenerbahçe şampiyon olacak. Ha bu Bursa'nın başarısızlığı değil, Fener'in başarısı olacak çünkü cidden, ligin son virajında böyle üst üste gol yemeden maç kazanmak ki yendiğin rakiplerin arasında sözde en güçlü rakipleri olan BJk ve GS'nin de olması, ayrı bir başarı.

Yani öyle ya da böyle diyorum işte, Fener şampiyon. Ayrıca Arkasokak, abi yapma etme mükemmel oynamıyor Fener asdfsd Yani klasik Daum, Daum başındayken bir takımın o takımın 'mükemmel' oynaması imkansız. Bir gol atıp, yatan bir adam. Ha oynuyor mu Fener, istikrarlı olarak çok iyi oynamasa da iyi oynuyor. Kötü oynuyor diyebiliriz hatta ama bu kötü oyunuyla bile rakiplerine fark atabiliyor. İşte böyle birşey asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

mukemmel falan oynamiyuoruz abi, arkasokak yapma nolur...

gol atana kadar fena degiliz de attiktan sonra yatislar bayiyor. Ama iste klasik "kazanmak icin ne yapmak gerekiyorsa yapmak lazim" muhabbet giriyor devreye, futbol adami olmadigim icin de bisi demiyorum.

Fm 2010 da butun maci OFFENSIVE, ULTRATTACKING GOGOGOGO oynamaya benzemez gercek hayat elbet.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Fenerbahçe çok çok iyi oynayarak şampiyonluğa gidiyor asıl rahatsız eden de bu rakiplerimizi. ankaragücüne eskaza yenilseydik görürdük buradaki panayırı. ama eze eze top oynarak kazandık, bu daha da acı verir kabul ediyorum.

MAÇIN KASEDİ FUTBOL OKULLARINDA DEPLASMAN 101 DERSİNDE GÖSTERİLECEK
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili seagle
keşke yüzyüze gelebilsekte yüzüne gülebilsem doya doya

33 yaşında alexsiz "bir bok olmayan"
selçugun,vedersonun,guizanın as oynadıgı ,"ucube almanın" yönettiği bu takım

senin rijkardlı,neilli,elanolu,kewell'lı baroşlu keitalı,daha bi sürü transferli,tarihinin en kıt kanaat döneminde bu kadar transfer ypmıs ultra takımını yerden yere vurdu,mücadele ettiği her platfromdada senin tkımın sıçarken biz ilerledik,bakakaldınız.

sen artık bık bık konusmayı bırak evlat "benim takımım 10 puan fark bla bla" diye evlat.
görünce takımların hasını,ürkersin sonra.ağlarsın böyle fenerbahçe topiğinde.

baybay
Sosyal ağlarda paylaş

tamam adamlar abartmasın abartmasın da, abi bi dönüp kendimize bakalım önce. fener kötü kötü diyoruz da çok dişli rakip mi olduk, rekabet mi ettik? fenerin sevmeyeni daha çok diye fener tökezleyince daha dikkat çekiyordu sadece.

olacaklarsa olsunlar şampiyon, 34 hafta sonunda tepede kalanı şampiyon yapıyolar. adamlar da iyi kötü dayanmış ki olmuşlar.

ben bitek şuna kızıyorum fenerlilerde, ulan biz geçen sene şampiyon olunca MEYDANI BIRAKTIK ONDAN OLDUNUSSS diye qq yaptınız. biz qq yapınca FENER EZE EZE YENDİ ONDAN ÜZDÜK demeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

DoGMeaT said:

her platfromdada senin tkımın sıçarken biz ilerledik,bakakaldınız.

avrupa kupasından aynı turda elendiniz gs ile.
türkiye kupasında da her sene aynı drama.
tek dal tsl işte. abartmayın.

pardon sampiyonlar ligine GS, FB ve BJK kac kere katildi? Trabzon kac kere kati...

oh wait..
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bi ara (sonra gerçi katıldığı son 2-3 sene saçma sapan kıbrıs takımlarına falan elenerek bozdu o imajı da) TS avrupa kupalarında galibiyeti malubiyetinden fazla tek takımımızdı o bakımdan üzebilirdi adam TS'li olarak Azmocum o tartışmada da :)

Gerçi çok efsanevi olaylar vardı öyle, Bülent Korkmaz da Beşiktaştan daha çok Avrupa maçına çıkmıştı bi ara falan hehe
Sosyal ağlarda paylaş

CL de ts ilk turlarda kaybettigi ASPENDOS EFESSPOR takimlarini gordukten sonra diyecek hic bisi yok yani.

belki 80lerde vardi bi aksyonlar, 70lerde falan da, 70 dedigin yilda nottingham forest sampiyondu, derby sampiyondu.

anlatabildim mi bilmiyorum.

anlamadiysaniz problem yok, bos trolluyorum inanin sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...