Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Poster konusunda başarılı olmamış olabilirim de filmi şimdi izledim.İlk filminden daha başarılı bir film olmuş.Dövüş sahneleri açısından baya doyurucuydu.Hızlıca izlemenizi tavsiye ederim:)imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 En son sahnedeki velet de iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ipman diil miydi bunun adı? ya da o film mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Also Known As (AKA) Ip Man 2 International (English title) Ip Man 2: Legend of the Grandmaster Hong Kong (alternative spelling) (English title) Ye Wen 2: Zong shi chuan qi China (Mandarin title) Yip Man 2: Legend of the Grandmaster Hong Kong (literal English title) (English title) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Catzee said: ipman diil miydi bunun adı? ya da o film mi bu ? Evet Türkiye de Ip man olarak geçiyor ama imdb de yip man:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 full action'a dönerse bir halta benzemez birincisi çin propagandası dışında güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 full action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 güzeldi gene. ilkini de çok sevmiştim. çok güzel adam dövüyor yip man, böyle sakin sakin durup arada toschack geçip, arada pata küte kafa patlatıp. çok da efendi böyle , o dövünce kendim dövmüş gibi seviniyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 izlenilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 İlkini izlemedim ama bu film harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 HD'leri çıkmış, izliycem sonunda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ilki gibi çin propogandası mı bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Çin'den çok Anti Japon'du bence ilki. Propagandaların abartı olması dışında çok güzel filmdi ayrıca. Bunu henüz izleyemedim, İtalya maçı ve Ezel varken sıkışamadı araya. Yarın inşallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 @baggio bi japon albay dayaklıktı aslında general falan onurlu adamlardı ilk filmde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 direk kötü batılılar vs çin olmuş film ama yine de çok beğendim. boksör de insan değilmiş heralde, adam hissetmiyor KOL KASLARINA vurulmayınca sdfgh. ve ufaklık bruce lee (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tokatlama sahneleri güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Propaganda olarak Japon yerine İngiliz yazıp, bazı dövüş sahnelerini 10 kat abartmışlar, filmi "herkesi dövdü" üstüne kurmuşlar. Üçüncüyü çekerlerse Jackie Chan falan oynayabilir yani şu toplu dövüş sahnelerini gördükten sonra. Ben ilkini daha çok beğendim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bu film, wing chun'u bulan, bruşli'nin hocası yip man üzerine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 O tekniği bulan o değil sanırım onun babasının babasının babası filan. Aslında öğreti. Bodhidharma'nın Çine geldiğinde savaştan korunmak için geliştirilmiş savunma sanatları gibi daha sonradan geliştirilmiş sanırım. Tamamen öğreti fakat kendini savunma ihtiyaçlarını gidermek için geliştirilmiş zihin öğretileriyle birleştirilmiş savunma sanatı. Evet Bruce Lee 16 yaşına geldiğinde onu öğrencisi olarak kabul etmiş. Bruce Lee'de bu sanatı biraz geliştirmiş. Tabi bu Bruce Lee bildiğim kadarıyla diğer bütün dövüş sanatlarındada geliştirmiş kendini ama temelde Yip Man'ın öğrettiği teknik yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Wing Chun'u bulan bir kadın :p Yip Man ile herhangi bir akrabalığı da yok yani, sadece tekniği çok fazla geliştiren, en kusursuz kullanan ve en çok yayan insan olduğundan Yip Man en büyük usta sayılır. Bruce Lee de en iyi öğrencilerden biri ama öyle bir geliştirme durumu yok, hatta ondan iyi ustalar var tarihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 1vs100 kısımda feci baydım. Hikayenin akışı için de neden gerekliydi çözemedim. Herkesi dövdü kemeri verselerdi oldu olacak. Onun dışında güzeldi. Boksöre karşı zorlanması da normal bence. Herif TANK. Tekmeyi de yasakladılar sonra doğru. Fena dildi ama 1. film kesinlikle daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 çok güzel dövüyor yanlız. insanın canı çekiyor. benide dövsün öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 1. filmi izlemedim 2. filmi beğendim 3. film gelirse bruce lee anlatır galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar