toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sdaf bilmiyorum iste, pek takip etmiyorum apaci olaylarını ama su aralar cok moda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 pekaziz said: Kız lokum gibi cidden. meme (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Masticore said: komik olan bu. Bi tane geçirmek için cüzdanımda ki tüm parayı verirdim (fazla bişey yok zaten 50-60 tl değer yani) Abi Wolfenstein'da altta HP'in üstünde suratın vardır ya, HP'e göre düzelir veya kanlar akar. Bu surat o surat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ulan hala mı aynı espriler kız da malta eriği gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Spidee said: Bu surat o surat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 İşte bu, ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Lancelion said: epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 HAHAHAHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 AHAHFDAGDSAHDHAHAHAHAHAEFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi bu dj semihi biri hayrina vurmali bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 şarkı cidden bu kadar iyi taklit edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 vaniLLe said: ahaha son fragmanda havuc apaci dansi yapiyo* http://vimeo.com/14211367 http://www.facebook.com/video/video.php?v=117843328256439 bu da baska bi vidyo, aferin güzel yapiyo dsfuhedit: * 26. saniyede ki bu kız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 evet o kız ve cleavage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Lancelion said: ASDFGHKLKJGFDSASDFGHJKJGFDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Lancelion said: ASDVASHGDASDAHBFSDAWEAVEAEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kız bildiğin çirkin ve suratı da yamuk abi şakaysa komik değil ciddiyse daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mübarek George Clooney said: kız bildiğin çirkin ve suratı da yamuk abi şakaysa komik değil ciddiyse daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Lancelion said: ahahah cidden epicmis.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 huhahahahah abi nerden buluyonuz nasıl yakalıyonuz helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAA bu arada bu herifin en iyi taklidinide sahan yapiyordu http://www.youtube.com/watch?v=ZoHsmJJDjB8 episode 3 galasinda cok komikti lan, karisiyal gelmis herkes bunun etrafindaydi kasim kasim kasiliyordu sonra vade rkostumu giymis camyarmasi geldi, isin kilicli kostumluler filan girdi bu adam boel ortada bok gibi kaldi, 2 dakka filan beklediler sonra basin odasina kacti kasila kasila patlicak bigun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sahanın tamer karadağlı taklidi ile ben bir hata yaptım ve darth vader oldum skeçi iyiydi :) tamer karadağlı bu rol için dogmuş bence.onun harici adamın pek bir başarısı yok 1 bölümüne denk geldim yeni cocuklar duymasının.bi tek kız güzel hakkaten.onun harici izlenebilirliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocuklarduymasin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Begenmiyorsaniz izlemeyin kardesim. Kurtlar vaduainden memati olse 10 gun yas tutarsiniz. Oyle diziler yuzunden sonra okullarimizda yok ben baronum yok kafa kesicez diye olaylar olur. Cocuklar duymasin bir aile filmidir size uymuyor olabilir. Bende atvyi kutlamak lazim birde kurtlar vadisi denen diziyle ayni saate koymuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 inşallah kaldırılır yayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ahaha viral geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar