Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ben de öptüm. Kendi anneme de hediyesni 12de verdim ^_^ dünya mutlusu şimdi de yanına gideyim. Seviyom onu. Patideki annelerin de ayrıca kutlu olsun ^_^
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 valla uzaklardayız hiç mi hiç iyi olmadı. 1 haftaya anca ellerini öpecem anamın. hediyede allah'tan 2 gün öncesinden ayarlamışım. talepleri almıyorlarmış artık. iyi oldu. :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 patide anne var diye biliyorum ayrıca lütfen BEYLER ANNE DENDİ ALOOO espirisi yapılmasın
deliaga Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım..
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2009/07/anne_silverstone.jpg var tabii forumda anneler, pati annelerinin günü kutlu olsun. :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Tenekeadam said: patide anne var mı ki? var
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 iste ucundan trolliyim demis. Tüm annelerin annelergününü kutlarim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Tüm annelerin annelergününü kutlarim.
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Kutlu olsun bu guzel insanlarin gunu awww8-)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Şimdi bütün gün esir alacak annem yarım saat sonra kahvaltıya gitmemi takiben, canı sağolsun.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kutlu olsun bi tek annem olsun bana bişey olmaz, http://www.pinarcocuk.com.tr/
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 anneler candır, yemeğe götürücem annemi, babamı da götürcem onun da payı büyük. edit: tüm anne, anne adayları veya kendilerini anaç hissedenlerin anneler günü kutlu olsun.
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 anneler gununde 4 anneyi sevindirdim :) yuppi :) bütüün annelerin kutlu olsunnn
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 benim nefret ettigim, kendi annem haric bütün ANALARI aramak zorunda olmam. iste yok haladir, büyük kuzendir, babanedir. soora o 57 dk susmaz telefonda. im dat. ama kutlu olsun tabi ki, bu günü hakeden annelerin günü.
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 aynen aynen.. :) neyseki sabahtan yapıp kurtuldum geleneksel anneler günü anne arama faslını, bir halamı aramadım canım istemedi :P
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 vaniLLe said: benim nefret ettigim, kendi annem haric bütün ANALARI aramak zorunda olmam. iste yok haladir, büyük kuzendir, babanedir. soora o 57 dk susmaz telefonda. im dat. ama kutlu olsun tabi ki, bu günü hakeden annelerin günü. O değil anne olmayan gelecekte anne olcakları da kutluyoz bide. Gerçi ben kutlamıyorm ama.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tum annelerin gunu kutlu olsun ekonomi canlansin
PeriTh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Ben protesto ettim bu sene anneler gununu kutlamadim... Bir manasi yoktu zaten bazilari kacirdi kizimi, hasretinden oluyorum.... Nefr artik donuste 10 yil hergun anneler gunu kutlatacak kizina, ben bilmem!!
Öne çıkan mesajlar