vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 abi 1813 demir hacların verilmeye baslandıgı tarih ama 60 tl :S ayrıca {_}
throine Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Third Reich ile ilgili bir copu bile koleksiyonuna katan biri olarak diyebilirim ki %99.9 ihtimalle orjinal degil ama bu demek degil ki insanlari kandirmak icin uretilmis bir imitasyon olsun. Bu senin baktigin madalya bir nevi reproduksiyon, elinde orjinali olupta kaybedenler ya da elindekilerinin kondisyonu kotu ise bu kopya madalyalardan alirlar. Bu insanlar bunu bilerek alirlar yani zaten jeweler's copy ya da tailor's copy diye de gecer bu madalyalar. Fiyatina gelirsek normal, ama orjinal kesinlikle degil. Bunu bilerek al alicaksan.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://reviews.ebay.com/Prussian-1813-Iron-Cross-1st-Class_W0QQugidZ10000000002253463 http://reviews.ebay.com/Prussian-1813-Iron-Cross-2nd-Class_W0QQugidZ10000000002211135 adamın biri ebay de guide yazmış bu konuda.
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 gezilir ya birinci dünya savaşında alman impratoru osmanlı subaylarına demir haç nişanı yollamış. yani sadece ecnebilere takılmıyor bu.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kapalıcarsıda 1500 lıra dedıklerı sovyet madalyasını almanyada sokak satıcısından 10€ ya aldım. asdf yemişim orjinalliğini.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 @esh: madalya ne madalyasıydı? ben de bi sürü sovyet madalyası apardım.. 2tane boğulanı mı yananı mı kurtarma mı ne vardı.. dedim "o ne öle lan.. gereksiz" tanesi 30$dan satılıyormuş meğer.. çok ucuzdu, yaklaşık 2liraya almadım :( ötekiler tek zaten.. satılacak gibi değil yani.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 var, totalde 3 kere verilmis http://forum.axishistory.com/files/iron_cross_mustafa_kemal_117.jpg ilk nisani canakkale sonrasi aliyor, 2. sinfi ve 1. sinif iron cross u kaiser wilhelm 1917 de istanbula geldiginde takiyor vahdettinle beraber almanyaya gittiginde bu defa imparator 1. sinif kraliyet nisani takiyor iron crossu 1. dunya savasinda zaten o kadar cok dagitmislarki pek bir degeri yok madalyanin, adolfta bile var lol
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 viktor doğru demiş, demir haç sokaktan geçene verilmiş neredeyse. demir lan zaten, adam gibi birşey olsa daha değerli bir metal yada taş kullanılırdı :D
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Knight's Cross of the Iron Cross with Golden Oak Leaves Swords and Diamondsa kadar yolu var.
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Aket-Atum said: Knight's Cross of the Iron Cross with Golden Oak Leaves Swords and Diamondsa kadar yolu var. Bahsettiğin sapıklığı ikinci dünya savaşında bir alman pilot almıştı diye biliyorum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aslında tam olarak almadı..olabilecek tüm madalyaları toplayınca ve üzerine hala acaip işler yapınca o dediğimi yaratıp verdiler adama:D
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 öle olur zaten bı herkeze dagıtılan madalyalar olur bide iste kral bi nisan olur bide o verilir.
Öne çıkan mesajlar