Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK: Trabzonspor - Fenerbahçe 5.5.2010 @15.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenerbahçe çok kötü oynadı ya.yine alex paşa tek başına alıcaktı kupayı ama yani trbzon hakkaten eze eze yendi.gerçekçi olalım

fenerin lig şampiyonlugu bile sıkıntı eğer böyle devam ederse son 2 maç
Mesaj tarihi:
daum az önce dedi ki takım iyi oynamış ama trabzon daha şanslıymış.

http://opiniones.terra.es/tmp/swotti/cacheYXVZDGLUIHBVD2VYCYBPBIBNB2XKBWVTYMVYRW50ZXJ0YWLUBWVUDC1NB3ZPZXM=/imgaustin%20powers%20in%20goldmember2.jpg
Mesaj tarihi:
goldbären said:

Azmodai said:

Fener zaten ZTK yi almasin abi, buyuk takim sadece buyuk kupalarin pesinde olmali. ZTK gibi boktan kupalara luzum yok fenerin...

O ZOMON NÜYÖ FÜNÖLÖ KODOR GÖLDÜNÜZ

FÖKSTÖR OVONTOJÖÖ

ben mi geldim finale arkadas sdhfhg.
Mesaj tarihi:
bi de böyle avutmuyolar mı kendilerini çok yazık.

madem sizin standartlarınızda değil tk oynamayıverin. ilk maçlardan eletin takımı hem boşuna fazla maç yapmamış olursunuz.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

abi yine fail olmusuz kupada kopacam ahaha. Neyse lig bizim, inaniyorum sdfg.

gerekli taraftar camur mesaji: Fener zaten ZTK yi almasin abi, buyuk takim sadece buyuk kupalarin pesinde olmali. ZTK gibi boktan kupalara luzum yok fenerin...

zaa.

zaaaaa
ben sana haftalar öncesi 5 mayıs'da üzücez demiştim.

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
yalnız trabzonlu olan benim bildiğim bi tharkas var, trabzonlu olmayan herkes in topicte mesajı var, arkadaş ne acınız varmış yaw :( almayıverelim kupayı rahat etsinler, zaten ilk 5 yılı değil de sonraki 23 yılda sırf galatasaray ve beşiktaş camiasının mutlu olması için kupayı almıyoruz.

yeminlen bah.
Mesaj tarihi:
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Fener gram haketmedi finali almayı.

Borsa çok komikti, fener gol attı hisseler ufak ufak çıkmaya başladı felan, 1-1 oldu dalgalanma başladı, 2. golü göremedim ama borsada fenerin hisse 5 dakikada taban olunca birşey olduğu belliydi =P
  • Yeni Oluştur...