barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 turuncu rafıls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Aramızda patoscu ve çerezoscu görmek beni sevindirdi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ha o peynirli çerezos da çok iyi bu arada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kötü cips yoktur, az bira vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Cd- said: bu bide çerezza tv süt mısırı cıkmış müthiş. Tadı su bardakta satılan mısırlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yeşil doritos dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Peynirli ve acılı çoğu cips süper oluyor. Pringles zaten hepsini yönetiyor. Ama son 2-3 aydır peynirli doritos ve çerezza sinema favorilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Masticore said: bu bide çerezza tv süt mısırı cıkmış müthiş. Tadı su bardakta satılan mısırlar gibi abi o çok kötü yahu. ben kusucaktım nerdeyse biraz yedikten sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 razzraziel said: http://i43.tinypic.com/2v7xt1e.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ben de dün cerezza süt mısır yedim hastası oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 mokoko said: Masticore said: bu bide çerezza tv süt mısırı cıkmış müthiş. Tadı su bardakta satılan mısırlar gibi abi o çok kötü yahu. ben kusucaktım nerdeyse biraz yedikten sora. çarpılırsın baymıyor hafif ve lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Khelben said: burtonesk said: http://upload.toolmaker.nl/cat_pringles.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 lays tuzlu olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Masticore said: mokoko said: Masticore said: bu bide çerezza tv süt mısırı cıkmış müthiş. Tadı su bardakta satılan mısırlar gibi abi o çok kötü yahu. ben kusucaktım nerdeyse biraz yedikten sora. çarpılırsın baymıyor hafif ve lezzetli. valla aynı markanın fıstıklısı var. en güzeli o. denemediysen onu dene. çok daha guzel o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Sparkcaster said: http://www.fritolay.com.tr/uploads/products_p/20080125183243.gif bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yav said: http://www.kraftfoods.com.tr/kraft/images/trtr1/pictures/markalar_patos_4.jpg en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 mokoko said: bunun mısırlısına aşığım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://www.kraftfoods.com.tr/kraft/images/trtr1/pictures/markalar_patos_critos.jpg Mutlaka yazılmıştır da, ben yine yaziim saygımı gösteriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Catzee said: ama princılıs dışındaki tüm patates cipsleri ölebilir mısır cipsleri yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 alabildiğine katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Pringles oh yeah. Diyetim biter bitmez alıyorum bir kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Wispy said: Pringles oh yeah. Diyetim biter bitmez alıyorum bir kutu. işte gerçek tat.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Ruffles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar