tellos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bilen duyan vardır mutlaka ama biraz önce Sevil Atasoy'un kitabında bir bölümde geçiyordu inanılmaz dikkatimi cekti etkilendim daha doğrusu. Netten bi araştırıyım dedim baya bi kilit olaymış dünya için. bir kişinin sosyal, kültürel, dini yapısını ayırmaya sağlayan şey. çoğu zaman bir sözcüktür. farklı etnik kökeni olan insanlar, çoğunlukla, aynı sözcüğü farklı şekilde teleaffuz eder (ekşiden alıntı) kitaptaki aynı yazı: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7708854.asp?m=1 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_shibboleths allaallaa ne acayimiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 güzel detaymış. dan brown'a fwlesin biri görse kitaplarına çakar şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 adini bilmiyodum da, cok rastlanan olaylar bunlar, ozellikle caponlarin l'yi soyleyememeleri. HARRO RARA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 engirish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 finlilerin eline düşersek bittik "höyryjyr?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ilginç bişimiş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fistan said: finlilerin eline düşersek bittik "höyryjyr?" ANAN!! der kaçarım.. kurşundan hızlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 allahtan içinde "R" içeren bişi yok her halukarda ölürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hiç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ohoo sen direk elendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ŞÜBÜLÜÜÜÜÜT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 cok enteresan bi bilgiymis, terazine abandım dostum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 FINDUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 said: Gelelim, Japonların Korelileri avlamakta kullandığı şibboletlere. 1 Eylül 1923 sabahı, tam 11.58’de, Japonya’nın en büyük adası Kanto, kanto cografi bolge japon adalarinin en buyugunun adi honshu dur edik: sevil atasoymus lan pffff bende gidip okuyorum bakalim ne yazmis diye, harcadigim zamana yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oha aasına satayım adamın dilinde kemik varsa başka bi sebepten söylemeyisa yok yere öldürmşler herifi illa efariymli mi yani ş leri söleyemiyo die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 adamınbiri said: hiç anlamadım verilen linke bakıp okusaydın belki anlardın linke baktın ama anlamadıysan diyecek bişeyim yok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Selam bu kelimenin telafuzu soyleyen insanin kulturune vs bagli olarak degisiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 kafatascilar i$ ba$inda. kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 oha ne alaka, büssürü insan bilmediği bişi öğrenmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 kilit kilit. gerek yok ogrenmeye. kafatasci bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Eyyafyallayöküll çok güzel bi şibbolet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 SeaGle said: Eyyafyallayöküll çok güzel bi şibbolet olur ulan tam da bunu demeye gelmiştim :( EyjafjallaJökull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ettehüyatü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 EHEHEHE (tu)(tu) gerçi yabancılara has sick tear dedirtsek türkçe için iyi şibbolet sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 pronansieysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar