fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ciğerlerinize yazık. sokaktan mı buldunuz ciğerlerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Lucky Strike Malbuş Rothmans- Ağır ama güsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 şu gauloises'i gitanes'ı filan nereden buluyorsunuz ahali herkes mi pariste erasmus yapıyor yahu? artı söylenmemiş sanırım: old holborn'un sarı olanı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 içmiyorum ama içsem djarum black içerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 En iyi sigara olmayan sigaradir. 8 senelik ex harcore icici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 en güsel sigara rulokattır afasd çikolatalı falan mmhps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 sigara böreğide iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 sigara böreği enfes zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ya kent blue güzel de, 7 lira mıydı bu sigara evvelden de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Tütün olarak Drum ve Samson, Golden Virginia'yı sevemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 1.Lucky Strike 2.Gauloises Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 gauloises tavsiye eden hic görmemistim benden baska :) kesinlikle kirmizi gauloises Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Lucky Strike o kadar da güzel değil lan amma abarttınız kırmızı marlboroya benziyor bence. İlk içtiğimde oha çok iyi demiştim de sonra beğenmedim. Camel Soft a alıştığım için onu içiyorum arada bir Blue, az içtiğim zamanlarda da Naturel alıyorum ama Naturel baya ağır baş ağrısı yapıyo bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Lucky Strike'ın tütünü çift kat presliyorlarmış, Camel'ın da tütünü viski suyuna batırıyorlarmış. Ha bi de avrupada fakirler Marlboro içiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Winston Blue Winston Blue Winston Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vaniLLe said: camel gauloises. camel soft olarak düzeltirsek, evet. agreed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 camel box lucky strike rothmans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ultrAslan said: gauloises tavsiye eden hic görmemistim benden baska :) kesinlikle kirmizi gauloises bence mavileri daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sonra niye şişm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vaniLLe said: ultrAslan said: gauloises tavsiye eden hic görmemistim benden baska :) kesinlikle kirmizi gauloises bence mavileri daha iyi. +1 bir de normalde 'light' sigaraların rengi mavi olur,gauloises'de tam tersi,ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bu aralar winstone code içiyorum , çakma parlamentimsi deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Gilean said: rothmans bu çok ağır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 "raw power" said: vaniLLe said: ultrAslan said: gauloises tavsiye eden hic görmemistim benden baska :) kesinlikle kirmizi gauloises bence mavileri daha iyi. +1 bir de normalde 'light' sigaraların rengi mavi olur,gauloises'de tam tersi,ilginç. kırmızısı daha iyi bence, lightları yani. acayip yumuşak tatlı baharatlı bi tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 en iyi sigara ölü sigaradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar