Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi homme marka değil. erkek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 -Deno- said: 212 davidoff - the game ck - euphoria ha bir dönem de yoğun olarak diesel fuel kullanmıştım. diesel fuel for life mı dediğin? şu kumaş kılıflı. yarım şişe edinip kullandım baya. fena koku değil ben sevmiştim, bildiğin ahududu kokuyorsun aslında. ama kötü tepkiler aldım hep ofiste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Dior homme sport abi. Baska bir parfum ayni ismi kullanmadigi icin anlasilir zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 benim overall'da en başarılı bulduğum koku budur bu arada. bunun gibi pek koku yok erkekler için. jpg le male http://www.perfumery.com.au/media/catalog/product/j/p/jpg-le-male-perfume_1.jpg yalnız son senelerde yeniden formüle edildi ve canavar kalıcığılı yarının altına falan indi. koku hala güzel ama uçuyor gidiyor. bazen alıyorum arada sırf kokuyu sevdiğimden. ama ne zaman ki sıkıp insanlara kokuyo muyum diye sorsam boynumdan öpecek kadar yaklaşmaları falan gerekiyor. çok üzücü. neden yaparlar böyle bişey anlamıyorum. yenisi çıktı şimdi. ultra male http://parfum-merak-forumu.14068.n7.nabble.com/file/n91290/o.jpg yine aynı klasmandan vanilya kokusu ama le male tadı alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Igrenc. Abi paticik parfum konusunda sinifta kaldi bence. Godolfin falan ovulmesi gerekirken brut tier cikildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 chrome said: Dior homme sport abi. Baska bir parfum ayni ismi kullanmadigi icin anlasilir zannettim. şanel var abi. -konusu açılmışken top 10umdan bi kokudur şanel homme sport.- yves saint lören var homme sport. issey miyakenin de olması lazım. bi de ben de kullandım dior homme sport açıkçası hiç beğenmedim. dior homme ve dior homme intense gibi efsanevi bi kokudan onu nasıl çıkarmışlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Abi hayatimda bu kadar zit zevkim olan birini gormedim. Seni bu aksam saat 6 da gul sokak sevil parfumeride bekliyorum. Kapisacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Black-ice said: -Deno- said: 212 davidoff - the game ck - euphoria ha bir dönem de yoğun olarak diesel fuel kullanmıştım. diesel fuel for life mı dediğin? şu kumaş kılıflı. yarım şişe edinip kullandım baya. fena koku değil ben sevmiştim, bildiğin ahududu kokuyorsun aslında. ama kötü tepkiler aldım hep ofiste. fuel for life evet. ben de bir dönem kullandım işte zaten. baharatlı bir koku aslında, ahududu ne yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 tamam lan kafana one million atayım da gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 kimse kafama parfüm atamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 senin attığın parfümü göğsümle yumuşatır 90'a çakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 One million seviyorsan zaten off abii. Mimar adamsin sen yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 haa chrome'aymış. tamam ona atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Deno resmen araya girmis ustune almis tum ihaleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 -Deno- said: ben de bir dönem kullandım işte zaten. baharatlı bir koku aslında, ahududu ne yav :D abi o koku direk ahududu kokusu. varsa bunu bilerek bi kokla anlarsın. hiç baharatlı değil abi var formülünde ama çok çok hafif. zaten fragranticada soft spicy olarak geçiyor. http://www.fragrantica.com/perfume/Diesel/Fuel-for-Life-Homme-1605.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 chrome said: Igrenc. Abi paticik parfum konusunda sinifta kaldi bence. Godolfin falan ovulmesi gerekirken brut tier cikildi. Beni de parfüm bilginiz ve üstüne bu kadar düşünüyor olmanız dehşete düşürdü. Şaşkınlıkla takip ediyoruz ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 chrome said: One million seviyorsan zaten off abii. Mimar adamsin sen yaa sevmiyorum abi mrk etme. paco rabane'ın sevdiğim kokusu yok. hiçbiri kötü kokular değil fiyat performans oranı çok iyi olan kokular. one million paco rabaneler arasında kıyaslarsak top tier bi koku hatta. ama hiçbiri yeterince orjinal kokular değil. kokuya çok ilgi duymayan, orjinal olayım merakı olmayan, fazla para gömmek istemeden uzun uzun kokmak isteyen düşünmeden paco rabane alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yumy said: chrome said: Igrenc. Abi paticik parfum konusunda sinifta kaldi bence. Godolfin falan ovulmesi gerekirken brut tier cikildi. Beni de parfüm bilginiz ve üstüne bu kadar düşünüyor olmanız dehşete düşürdü. Şaşkınlıkla takip ediyoruz ailecek. abi meraklıyım ben kokulara valla ne yapayım. parfüm mağazalarında gayler oluyor hep, ben onlardan daha çok anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 dana22 said: babasi bunlardan biri kokmayan yoktur aranizda.. oldspice'ın arkasında deden bundan kokmasaydı sen olmazdın yazıyor. bi de çok güzel stick deodorantları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 alchemy labs tarzı özel oil'leri deneyen var mı? onlar seyreltilmeden mi kullanılıyor hacı yağı gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 chrome said: Dior homme sport abi. Baska bir parfum ayni ismi kullanmadigi icin anlasilir zannettim. Oriflame Eclat Homme Sport L'Eau d'Issey Pour Homme Sport Chanel Allure Homme Sport L'HOMME SPORT EAU DE TOILETTE lanvin l-homme sport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Herkes pr one million kullaniyo da adam olan ultraviolet kullanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 tr de 1 orjşnal parfume karsi en az 5 cakma kaliteli cakma doldurma satilmaktadir.buyuk magazalardan aldiginiz oo sahane kokuyor dediginiz urunlerin bile bir kismi made in china dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 lacoste booster vardi eskiden baya esasli kokuydu fuel for life summer edition baya benziyor ona yeni kokulardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 chrome said: Abi hayatimda bu kadar zit zevkim olan birini gormedim. Seni bu aksam saat 6 da gul sokak sevil parfumeride bekliyorum. Kapisacagiz. farkında mısınız bu tarz benim kızları moduna giriliyor git gide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar