Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Hayır hacı, daha 1 gün önce aşkım, hayatım, yaşam sebebim, dedikleri kişiye 3 gün sonra, vefasız, hain, şeytan kişi oluyor. İlişkisi var, çok mutluyumm,o benim canımm.., 1 gün sonra ilişkisi yok; ohhh nihayet huzurr.. Yazıyorlar. Sonrada o yoğun aşk(!) acısından kurtulup, bir başkasının aşkıyla yanıyorlar(!). Lan bir değil, iki değil, ne bu aq. Anormal olan ben miyim, çok mu gerikafalıyım abi, harbi merak ediyorum. Normal mi bu olay, yoksa ben çok Türk filmi mi izledim çocukken yoksa:S
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Canlı Moderatör varsa, hatırı hayır yaparlarsa sevinirimX(
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oylara bak, ahlaksızlık kol geziyo forumda
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Abi gerçekten bu normal bir olay mı? Kendimi dünyada son kalan dinazor gibi hissetmeye başladım:)
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hergün başkasıyla sevişen kız kaşar değildir ama 3 ayda bir koluna taktığı adama uff sevgilim diyen kız/erkek kaşardır
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 katılıyorum fedeye.. gerçi özeli hele hele ilişkiyi böle bi yerde açıklamak, ifşa etmek de ayrı bi salaklık olabilir.. "lan dilimi ısırdım güleyim derken" ile "hilmi'nin beni hakkettiğine inanmıyorum. ondan ayrılmam daha doğru olacak" arasında 10^5kat fark var hani..
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ikinci cevabı yanlış yazmışın ondan insanlar evete yönelmiş sdf
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Fistan said: ya kaşardır ya ergen sadece kaşardır bence ergen genç yaşlı farketmez kaşar kaşardır
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Karasakal said: Canlı Moderatör varsa Nefes alsın yeter. Hatır hatır ohş
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fistan said: ya kaşardır ya ergen Yada ikisi birden. Fakin delişıs.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 benim de ilişkilerim maksimum 3 ay sürüyor. ama aralarında süre var sdf
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 benim hic iliskim olmadi, demek ki sut urunu degilim.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 süt dedin dedin canım çekti gidip süt içeyim bari
Öne çıkan mesajlar