Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orgazm

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

durkheim ın sosyal entegrasyon teorisi de bunu açıklar.

açıkla da öğrenelim bro öyle ortaya isim terim atıp gitmeyin. ben de şimdi quantum alan teorisi de bunu açıklar desem herkes inanacak.

sesu said:

Nerde demiş Emil böyle bir şey ayol?

emine ve cemile gibi çeşitli varyasyonları da var
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:

anal oral seksin evrimle bağlantısını bilimsel ifadelerle yapabilecek birisi var mı? merak ettim

bi de her biyolojik olayı evrime bağlamaya çalışmak bilim üzerine konseptsel olarak düşünmemiş evrimcilerin büyün bir hatası(bence). aynı şekilde evrim her biyolojik olayı açıklayamadığı zaman da "evrim çok reröre" diyen insanlar biraz odun.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan çok sofistike bir canlı ve kendisine cinsel zevk veren bir ton fetiş var dünyada. Bu evrimle alakalı değil ama evrim sonucu bu hale gelen insanın, yani zeka v.s. ile kendi iradesi ve hayalgücüyle yaratdığı birşey. Anal ve oral seks çok sıradan kalıyor diğer haz veren cinsel eylemlerini düşününce.

Yani madem cinselllik denen bir hadise var ve çok keyifli o halde bunu olabildiğince renklendireyim düşüncesi. Yani evrim ile gelişen insan zekasını hazdan daha çok haz alma üzerinede kullanıyor.

Gıda sektöründede aynı hadise var. Daha renkli daha çeşitli bir ton lezzetli yiyecek var. Ve üretilmeye ve yaratılmaya devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Orgazm evrimin soyu devam ettirme amaçlı ortaya çıkardığı soy devamına teşvik olsun diye oluşan bir şey olabilir mi? Düşündüm mantıklı geldi.

Hımm. Şahsen hayatta hiç birşeyin, amaçsız olduğuna inanmam. Zaten hayatın zincirleme bir reaksyon sillesi olduğunu da kabul edersek eğer, (evrim harici) bu dediğin gayet mantıklı.

Ama evrimsel açıdan bakarsan, komple yanlış bir düşünce diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...