DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 gerçi atgillerdeki donanım sağlam. hakkıdır yani bende de öyle şey olsa ben de 22 saat isterdim. haklı hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Mortis said: durkheim ın sosyal entegrasyon teorisi de bunu açıklar. açıkla da öğrenelim bro öyle ortaya isim terim atıp gitmeyin. ben de şimdi quantum alan teorisi de bunu açıklar desem herkes inanacak. sesu said: Nerde demiş Emil böyle bir şey ayol? emine ve cemile gibi çeşitli varyasyonları da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Hagii said: anal oral seksin evrimle bağlantısını bilimsel ifadelerle yapabilecek birisi var mı? merak ettim bi de her biyolojik olayı evrime bağlamaya çalışmak bilim üzerine konseptsel olarak düşünmemiş evrimcilerin büyün bir hatası(bence). aynı şekilde evrim her biyolojik olayı açıklayamadığı zaman da "evrim çok reröre" diyen insanlar biraz odun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 İnsan çok sofistike bir canlı ve kendisine cinsel zevk veren bir ton fetiş var dünyada. Bu evrimle alakalı değil ama evrim sonucu bu hale gelen insanın, yani zeka v.s. ile kendi iradesi ve hayalgücüyle yaratdığı birşey. Anal ve oral seks çok sıradan kalıyor diğer haz veren cinsel eylemlerini düşününce. Yani madem cinselllik denen bir hadise var ve çok keyifli o halde bunu olabildiğince renklendireyim düşüncesi. Yani evrim ile gelişen insan zekasını hazdan daha çok haz alma üzerinede kullanıyor. Gıda sektöründede aynı hadise var. Daha renkli daha çeşitli bir ton lezzetli yiyecek var. Ve üretilmeye ve yaratılmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 law bu iki haz veren olguyu harmanlamak var bir de, gıda + segs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 karadul, mantis örnekleri filan gibimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Hagii said: anal oral seksin evrimle bağlantısını bilimsel ifadelerle yapabilecek birisi var mı? merak ettimdelik teorisi açıklıyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Peki askerde var olduğu söylenilen sabun deliğini de açıklıyor mu delik teorisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 off şimdi olsa bi orgazm negzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 orgazm, organizmanin bir parcasiniz. soleki organizma yani vucudun 60% dan fazlasini olusturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 goldbären said: law bu iki haz veren olguyu harmanlamak var bir de, gıda + segs :P Nimet ile oyun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Ama çikolata sosu şimdi mmgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ardeth ünlü oldu fame'i arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 write the future reklamında oynar ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 reyou said: orgazm, organizmanin bir parcasiniz. soleki organizma yani vucudun 60% dan fazlasini olusturuyor. O kadar kötü ki iyi vardır ya, yok o burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Killer said: ardeth ünlü oldu fame'i arttı lort oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ardeth said: Killer said: ardeth ünlü oldu fame'i arttı lort oldum Lord ardeth, YoldanGecenTravesti tarafından Britain Territory yakınlarında hunharca katledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Farinal said: Orgazm evrimin soyu devam ettirme amaçlı ortaya çıkardığı soy devamına teşvik olsun diye oluşan bir şey olabilir mi? Düşündüm mantıklı geldi. Hımm. Şahsen hayatta hiç birşeyin, amaçsız olduğuna inanmam. Zaten hayatın zincirleme bir reaksyon sillesi olduğunu da kabul edersek eğer, (evrim harici) bu dediğin gayet mantıklı. Ama evrimsel açıdan bakarsan, komple yanlış bir düşünce diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Phae said: reyou said: orgazm, organizmanin bir parcasiniz. soleki organizma yani vucudun 60% dan fazlasini olusturuyor. O kadar kötü ki iyi vardır ya, yok o burada. beyler tuttum vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben erkeklerin orgazmdan sonra tekrar orgazm olabilme süreleriyle kadınlarınkinin farkı neden bu kadar çok, bunu merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 suyunu çıkartmasınlar diye olabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 e suyunu çıkaran onlar zaten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 çin işi japon işi, bunu yapan iki kişi. felsefesinden yola çıkarsak eğer, bir taraf yoksa, bu işin suyu çıkmaz. Dengeleyici sistem. Olması gerektiği gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Rasmon said: e suyunu çıkaran onlar zaten :S ABİ ANLAYALIM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 biraz daha gülün espirime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar