Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

65 ekranın gizemi''

Torque

Öne çıkan mesajlar

''65 Ekranın Gızemı!!!!
selam aqadaradarslar sıze bır arkadasımın basından gece bır olayı alıntı yapacagım umarım bunadan ıbret we bır takım dersler almanız mumkundur lutfen okuyunnnn

ALINTIRIDIR

Arkadaslar size azonce basimdan gecen ve sizin kaninizi donduracak bir olay anlatacagim. Bilgisayarin basinda sitelere goz gezdiriyordum, turlu turlu gizemli olaylari inceliyordum ki aciktigimi hissettim. Dedim gideyim ve bi peynir-ekmek yiyeyim ama bilgisayar acik kalsin (kesinlikle eminim). Mutfakta peynir ekmek yerken kirintilar dokulup, cevredeki gizemli yaratiklari ceken bir miknatisa donusmesin diye (bkz yatagin altinda ekmek kirintisi fenomeni) mutfakta yedim. Uzerime bir agirlik coktu ve biraz tv izledim, sonra bilgisayarimin basina tekrar oturmak uzere odama yoneldim. Iceri girdigimde garip bir hava sezdim. Isin ilginc tarafi, az once acik biraktigim bilgisayar KENDILIGINDEN KAPANMISTI. Bilgisayari kapatmadigimdan emin bile olsam, belki yanlis hatirliyorumdur dedim ve tekrar pcnin basina oturdum. DAHA ACMA-KAPAMA DUGMESINE BASAMADAN elim mouse a degdi. Iste elim mouse a deger degmez o bilgisayar bu sefer KENDILIGINDEN ACILDI. Hem de tipki biraktigim hali ile. iste o an kanimin dondugunu hissettim ve birtakim dualar ederek pijamalarimla sokaga cikiverdim. cok korktum''

final fantasy forumlarında gördüm adasdas
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...