Torque Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ''65 Ekranın Gızemı!!!! selam aqadaradarslar sıze bır arkadasımın basından gece bır olayı alıntı yapacagım umarım bunadan ıbret we bır takım dersler almanız mumkundur lutfen okuyunnnn ALINTIRIDIR Arkadaslar size azonce basimdan gecen ve sizin kaninizi donduracak bir olay anlatacagim. Bilgisayarin basinda sitelere goz gezdiriyordum, turlu turlu gizemli olaylari inceliyordum ki aciktigimi hissettim. Dedim gideyim ve bi peynir-ekmek yiyeyim ama bilgisayar acik kalsin (kesinlikle eminim). Mutfakta peynir ekmek yerken kirintilar dokulup, cevredeki gizemli yaratiklari ceken bir miknatisa donusmesin diye (bkz yatagin altinda ekmek kirintisi fenomeni) mutfakta yedim. Uzerime bir agirlik coktu ve biraz tv izledim, sonra bilgisayarimin basina tekrar oturmak uzere odama yoneldim. Iceri girdigimde garip bir hava sezdim. Isin ilginc tarafi, az once acik biraktigim bilgisayar KENDILIGINDEN KAPANMISTI. Bilgisayari kapatmadigimdan emin bile olsam, belki yanlis hatirliyorumdur dedim ve tekrar pcnin basina oturdum. DAHA ACMA-KAPAMA DUGMESINE BASAMADAN elim mouse a degdi. Iste elim mouse a deger degmez o bilgisayar bu sefer KENDILIGINDEN ACILDI. Hem de tipki biraktigim hali ile. iste o an kanimin dondugunu hissettim ve birtakim dualar ederek pijamalarimla sokaga cikiverdim. cok korktum'' final fantasy forumlarında gördüm adasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 *implied facepalm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 tırstım ben, yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 65" ekran ile ne alaka orayı çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 salak herif bilgisayar sleep moda geçmiş. *biri captain obvious yapsın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 AMAN TANRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 alıntırıdır güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Helcaraxe said: salak herif bilgisayar sleep moda geçmiş. *biri captain obvious yapsın* http://www.appletreeblog.com/wp-content/2008/12/captain-obvious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hiç değiştirmeden c/p yaptım evet 65 ekran alakasız ve fake değilse ahahaha epic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 AÇILMIŞTI yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ya daha 2. satırdan tahmin ettim boyle bişi olcanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 50 yıllık hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 lan sen daha liselisin. 50 yıllık hikaye diy sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ekmek kırıntıları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kışkış cinler kışkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 cok korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 tansiyonu düşmüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Helcaraxe said: salak herif bilgisayar sleep moda geçmiş. *biri captain obvious yapsın* http://www.randomfunnypicture.com/pictures/46845a592ceb33a14448ab534231af335dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Sparkcaster said: Helcaraxe said: salak herif bilgisayar sleep moda geçmiş. *biri captain obvious yapsın* http://www.randomfunnypicture.com/pictures/46845a592ceb33a14448ab534231af335dd.jpg :) +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hauahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Torque said: ''65 Ekranın Gızemı!!!! selam aqadaradarslar sıze bır arkadasımın basından gece bır olayı alıntı yapacagım umarım bunadan ıbret we bır takım dersler almanız mumkundur lutfen okuyunnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 açılmıştı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 peynir ekmek ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar