Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni doğacak kız çocuğuna hediye tavsiyesi

toggie

Öne çıkan mesajlar

ben ablamın minik prensesine nikedan güzel bebiş kıyafetleri, minicik bir mont ve ayakkabı almıştım orada epey güzel ürünler bulabilirsin, uğramanı tavsiye ederim. ayrıca çok tatlı orta boylarda peluş unicorn hediye etmiştim. sende böyle bir seçim yapabilirsin. 0-3/3-6 ay aralığına göre hediye alma bence (herkes ilk 6 ay için hediye yağmuruna tutar genelde) 9-12 ay aralığı için hediye al. seçimde sorun yaşayabilirsin alışverişe çıkarken kız arkadaşını yanına al yoksa herhangi bir hatundan rica et yanlış seçim kurbanı olma ^^
Sosyal ağlarda paylaş

yeni doğana kılık kıyafet kalıcı birşey bulmak pek zor. bundan yıllar sonra kim tutar o kıyafetleri.

bi twitter bi facebook account u açıp güncelle. interneti kullanmayı öğrendiği zaman halen bu siteler varlığını sürdürürse "ben doğduğum günden beri twit liyorum lan siz ne diyorsunuz!" diye hava atabilir.

akşamları tavana böyle ışık saçan, çeşitli şekiller yansıtan rengarenk resimler animasyonlar yapan aletler var galiba. yıldızlar vs. beşikte falan yatarken ya da uyandığında dikkatini çeker, mutlu olur.

birde böyle şeyler var detaylı.

http://www.10marifet.org/imaj/embir/mood1.jpg

hem anne/baba bebeği taşırken rahat ediyor ve daha güvenli oluyor hemde ufak biberondu, emzikti falan bunları rahatça o ceplerde taşıyabiliyor. özel olmasını istiyorsan birşeyler yazdırırsın mesela bunların üzerine. bundan 20 sene sonra bakar ve seni hatırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bi twitter bi facebook account u açıp güncelle. interneti kullanmayı öğrendiği zaman halen bu siteler varlığını sürdürürse "ben doğduğum günden beri twit liyorum lan siz ne diyorsunuz!" diye hava atabilir

şunu sakın yapmayın.. çocuğunuzun ağzından da blog tutmayın.. bildiğin saçma bi davranış bunlar..

bi de çocuk sahibi olunca diğer insanlarla birinci çoğul konuşmaya geçmeyin lütfen..

örnek veriyorum "biz de yemekten sonra araba yıkatmaya gidicez sonra aküye baktırtıcaz" cümlesinde biz dediğiniz işte bebek yer almıyor.. bunları yapıcak olan sensin sadece..

çoğullaşmayın kendi kendinize
Sosyal ağlarda paylaş

abi hala bez diyosunuz.
cok guzel tavsiyeler geliyor bu arada tesekkur ediyorum tekrardan.

en hosuma giden sey fotograf albumu oldu ama nasıl bulabilirim bilmiyorum. scrapbook diye nette aratıp bişiler yakalamaya calısacagım.

pelus oyuncak tabi klasik, olmazsa olmaz. bulursam hosuma giden bisey bundan alıcam kesin.

@vanille egitici video falan isleri benim isim degil ya. annesi halleder onları, kendi hosuna gideni alır. zaten bi ton kitap vs okumustur bununla ilgili. zaten onu seyredecek yasa gelene kadar baska seyler cıkar vs. teletabi gibi biseymis verdigin video :) saol yine de.

@viktor lol.

@Aket battaniyem benim de var, cok severim hala, guzel fikir. ama sadece el bagajım olacak, alamam onu ucaga. aslında soyle bisi buldum, playmat, ama asırı pahalı.
http://www.hamleys.com/Super_Soft_Playmat_%7C_Hamleys_Toys/788133,default,pd.html

Yine bisey cıkarsa Hamley's den cıkacak anlasıldı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...