RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Şimdi yeni yönetmelik geliyomuş bu plakalar için. Ona yakalanmadan bi plakamı değiştirsem diyorum böyle bi imkanım var mı? Araba 2007 çıkışlı ve ben alalı 6 ay oldu. İmkanım varsa da ne kadara patlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 plaka değiştirmek? nes,i değşiyormuş plakaların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ya hani şöle güzel ismimin ismimin kısatlmasının yazcağı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 34 AMK 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Şehir dışına satıp geri almak dışında bir yolu yok. İstediğin plaka iki harfse 200-300, üç harfse (ve boşta varsa) 1.000-1.500 civarı para istiyorlar diye biliyorum. Üstüne iki kez devir ücreti tabii. Neymiş yeni yönetmelik, isteğe göre plaka işinin önüne mi geçiyorlarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yok yeni yönetmelikte plakan ömür boyunca aynı kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bu salak plaka tasarimini degi$tirsinler once. sonra omur boyu kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Selam, Tasarımındaki sorun nedir ki :P Bana oldukça efendi gözüküyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 plakalar 4 harf oluyomu peki ? 4 rakamlısını gördüm ama 4 harf göremedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 3 harfli oluyor.. 3 harflilerden çekiniyorum ben o yüzden benim plakam iki harfli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Plakan herhangi bir arabada bagli ise arabayi satin alman sonrada bu arabanin sehir disina satisini yapman gerekiyor.Boylece istedigin plaka aciga cikiyor ama onceden plakali bir arabanin plakasini bu plakayla degistirebiliyor musun bunu bilmiyorum :/ Ayrica 34 CAN 56 34 CEM 56 34 HAN xx. Ve bnzeri plakalar isme girdiginden 10k tl isteyen ve plakalari sirf bu yuzden eski arabalara takip ellerinde tutanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hayır 10k para istenen özel plakalardır. bunlarda il kodu falan olmaz, tüm türkiyede tek olan alenen bir isim yazar MIROGLU gibi. şekli falan da başkadır da ben bugüne kadar iki tane gördüm. onun dışında 34 xx 123 olanlar standart plakadır, fb gs dahil. ancak emniyet bunlarda memurlara rüşvet verilerek istenen plakanın alınmasındansa, bari para bize aksın diyerek şöyle bir uygulama getirdi: polis vakfına belirlenene tutarda bağış yapacaksın. bu miktar da harf sayısına göre belli. fb gs bjkden daha ucuz (ama iki harfli isimden daha pahalı tabi) tabi ben de gazetede okudumlarımı sıkıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 34 CAN 01 plakası var dedemde. Araba Renault 9 ama (x_x) Değiştirilebiliyorsa direk alacağım bizim araca xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mayıs başından itibaren artık araç tescilini ikametgahımızın olduğu trafik şubeden yapmak zorundaymışız, yani her istediğimiz harf grubunu alamıyoruz. Kendi emniyet müdürlüğümüzde boş olanlar arasından seçmek için de 200 civarı bağış alıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 goldbären said: hayır 10k para istenen özel plakalardır. bunlarda il kodu falan olmaz, tüm türkiyede tek olan alenen bir isim yazar MIROGLU gibi. şekli falan da başkadır da ben bugüne kadar iki tane gördüm. onun dışında 34 xx 123 olanlar standart plakadır, fb gs dahil. ancak emniyet bunlarda memurlara rüşvet verilerek istenen plakanın alınmasındansa, bari para bize aksın diyerek şöyle bir uygulama getirdi: polis vakfına belirlenene tutarda bağış yapacaksın. bu miktar da harf sayısına göre belli. fb gs bjkden daha ucuz (ama iki harfli isimden daha pahalı tabi) tabi ben de gazetede okudumlarımı sıkıyorum. :) 10k para istenen özel plakalardır ancak can cem isme girer 1 sene önce aile arabamıza plaka alırken istedigimiz plaka bir tofaşta bağlı bulundu adamı bulduk konustuk ve adam sunu dedi arac için 2ktl plaka için 8 k tl alırım plakayı şehir dısına satarsınız plaka acıga cıkar ve plakayı arabanıza takabilirsiniz. yani o tip plakaları plaka müdürlügünden 10k tl ye almıyorsunuz eger plakaya sahip olan kişi o plakanın farkında ise plakayı özellikle elinde tutup yüksek fiyatlara sokuyor. hee şanslısın plaka müdürlügünde boşta istedigin plaka mı var direk al arabana tak bide gidip milli piyango falan oyna cok zor çunku can cem gibi plakaları bulmak bugunlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 olmayan bi plaka alınabilir mi mesela? YNK alsam nasıl alıcam kimsede yoksa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Plaka mudurlugune gidicen alcan abi :D ama islemleri tam bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben max 1200 duydum plaka icin rusvet olarak oda direk bole cem 66 naz 22 fean gibi bisidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 benim bildiğim plaka işlemlerini başlattığın zaman önüne bir liste koyuyorlar, 3 harflilerden istediğin bir tane olursa polis bilmem ne vakfına bağış yapıyorsun, sana güzellik yapmış oluyor oradaki polisler. yasal dayanağı olan bir konu değil plaka seçiminde para ödemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 rusvet iste abi eauhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tabi canım sıfır alıyosanız zaten aldıgınız kurum bile ayarlar onu. ben gecen yaz dogustan alırken plaka ne istiyosunuz dediler bhl var mı dedim soralım dediler, var 900tl dediler iyi dedim, makbuzu bile verdiler :P bagıs magıs diye yazıyodu, 900tl bhl plaka islemi için hedehödö diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 lan Behlul? a$ki memnu gercekmi$ lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Esh said: lan Behlul? a$ki memnu gercekmi$ lan.DUH DUH DUUUUUUNH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 moriQ said: başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar