Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 nasıl gidilir trenle falan? bilen eden var mı? bide vizesi var mı bulgaristanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 tren yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 işte kaç saat ne kadar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kaç saat sevişcez onu soruyorum. (bu kermite özel soru) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 6 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Vingthor said: kaç saat sevişcez onu soruyorum. (bu kermite özel soru) sana 7.5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oha senden yedibuçuk saat beklemezdim. doymam lan. daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Eliniz de mi yok abi ? Birbirinize mi kaldınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 uzatırız sorun değil tıp ilerledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 TIP abi bilen birileri söyleyin yalnız. bulgaristana gidicem nası gitcem bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sirkeci'den bin trene git abi ? Vizen varsa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 büsürü vizem var. güçcük bulgaristan verir heralde vize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sadece bulgarlara vize veriyorlar aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 5k madalyasi olana veriyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 7 günlüğüne tatile gittim 8 günlük vize verdiler. 2 gün aksilik çıksa sınır dışı ediliyoduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 vize al otogardan otobus kalkıo bin gumrukte evrakları goster devam et gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tam uye olmadi henuz bg o yuzden shengen gecerli degil o yuzden bg konsoloslugundan vize alman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Rewendor said: 7 günlüğüne tatile gittim 8 günlük vize verdiler. 2 gün aksilik çıksa sınır dışı ediliyoduk :( Sdsfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Rewendor said: 7 günlüğüne tatile gittim 8 günlük vize verdiler. 2 gün aksilik çıksa sınır dışı ediliyoduk :( vizenin bitiş tarihine kadar o ülkeyi terk etmezsen seni sınır dışı etmezler hemen. bir müddet beklerler, sonra uyarırlar, daha sonra atarlar. atmaları için uğraşman lazım. tek sorun belli bir süre sana vize vermezler. ülkeden ülkeye değişiyor bu süre, belki ömür boyu vize vermeyiz bi daha diyen de vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 vize suren doldugu halde ulkeden cikis yapmamissan cok saglam ceza var bg de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Abi bin otogardan. Özellikle metro nun ülke içinde göstermediği kalitesi yurtdışı otobüslerde var lol izmirden daha yakın istanbuldan sofya felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar