blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 CARACAS - Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez de sosyal paylaşım sitesi Twitter'da hesap açtı. İletişim kurumu başkanı ve Chavez'in yardımcısı Diosdado Cabello, yaptığı açıklamada, ''Yoldaşlar, 'chavezcandanga' hesabı rezerv edilmiş olup, Komutanımızın mesajları burada olacaktır'' dedi. Cabello, Chavez'in Twitter'da takipçi rekoru kıracağını da savundu. Chavez İspanyolca yazdığı ilk mesajında şunları yazdı: "Selam n'aber? Görünen o ki bu gece Brezilya’ya gidiyorum. Ve Venezuela için çalışmaktan çok memnunum. Zafer bizimdir!" GÖZÜNÜZÜ AÇIK TUTUN, GECE DE MESAJ YOLLAYABİLİRİM Kabine toplantısı sırasında bu konuya da değinen Chavez, ''takipçilerinin gözünüzü açık tutmasını, geceyarısından sonra mesaj gönderebileceğini'' söyledi. dfgdf. bakalım bizim siyasetçiler ne zaman twitter'a düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 chavez adamımız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ne büyük saçmalık bu twitter ama be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yapma be chavez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi nedir şu twitter hakkaten yahu? Bildiğin insanların attention whore'luğunu sömürüyor. Hani facebookta msn'de status değiştirmekten farkı ne? Bu kadar mı gereksiz olur bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben de twitterdayim. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Rewendor said: abi nedir şu twitter hakkaten yahu? Bildiğin insanların attention whore'luğunu sömürüyor. Hani facebookta msn'de status değiştirmekten farkı ne? Bu kadar mı gereksiz olur bir site? gazetecileri stalkluyorum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 /follow verdim chaveze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hepimiz chavezin muritleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 herkese twitter actirdim ilerde moda olacak diye tek hakli ciktigim internet davasidir heralde arkadaslar arasinda. bi arama motoru vardi onu da tavsiye etmistim ama o patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Zaytung haberi olmasın bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Teknolojiyi yakından takip etmek güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bugün 21 gaste daha sansürledim - 1 hours ago via twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Esh said: ben de twitterdayim. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 delikanli lider twitter kullanmaz blog acar http://www.newsgroper.com/vladimir-putin http://www.youtube.com/watch?v=C7yjCaCQPO8&feature=player_embedded herif cok tehlikeli lan adsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi chavez mükemmel troll ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Blog acarsa eleştiri gelebilir ama, twitter tv gibi, Zeki muren bizi goremiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 put-in dvd ahauahauuaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar