Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda metal dedektörü?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim müdür sağolsun okulun girişine dört tane x-ray cihazı yerleştirmiş her gün okula girerken onlardan geçicekmişiz üstümüzü arayacaklarmış falan.Liseden bahsediyorum bu arada.Şimdi biz böyle bir uygulamayı istemiyoruz okulda bu yaptıkları yasal mı?Boynumuzu eğelim mi?Bir de hukuki açıdan üstümüzü arama gibi bir yetkileri var mı ?Telefonlara ve mp3 playerlarada el koyuyorlar.
Mesaj tarihi:
Telefon ve mp3 okula sokulması yasal ise el koyamazlar sorun onların okula sokulması yasal mı degil mi?
Onun dışında x-ray cihazı dediginiz metal dedektörü mü? Siz yavrularımızın guvenligi için kurduk bunları ebeveyyynler dediler mi akan sular durur.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Telefon ve mp3 okula sokulması yasal ise el koyamazlar sorun onların okula sokulması yasal mı degil mi?
Onun dışında x-ray cihazı dediginiz metal dedektörü mü? Siz yavrularımızın guvenligi için kurduk bunları ebeveyyynler dediler mi akan sular durur.

Bildiğin alışveriş merkezlerindeki gibi okul girişinde dört tane
Mesaj tarihi:
Necro said:

İnsan gibi muamele görmek istiyorum sadece hepsi bu kadar.

arkadaşlar doğru söylüyor. liseli atarı yapmış. gerçek liseli bu arkadaş.

telefonunu vermezsin olur biter. seni okula almama gibi bir hakkı yok telefon yüzünden. eminim yönetmeliklerinde öyle bir şey yoktur.
Mesaj tarihi:
hangi okul burasi?

Bu arada benim en son hatırladığım okula cep telefonu sokmak yasaktı nitekim lisedeyken telefonla yakalanınca telefona sene sonuna kadar el koyuyorlardi.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

amerikan filmlerinde görünce gülüyordum o dedektörü demek bizim ülkede de varmış.

Amerika'da var mı? Tamam o zaman sorun yok.İyimiş.
Mesaj tarihi:
lisede mp3 ünü telefonunu kaptıran var mı ya.

ben derste muzik eşliğinde uyumayı seviyordum.telefonumu babam bile alamaz :)

kasatura ile girmezseniz okula xray in bi zararını görmezsiniz
Mesaj tarihi:
thread isminden bende birisi okula liseli kızları dikizlemek için alet getirdi sandım. resim falan vardır diye link arıyorum mesajı okumadan

http://img199.imageshack.us/img199/1042/1264924520242.jpg
Mesaj tarihi:
Tepkiyi anlamadım ben. Alışveriş merkezinde olunca sorun olmuyo da okulda mı sorun oluyo bu :/ Getiren varmış demekki böyle bi önlem almışlar, iyi de yapmışlar bence. Niye okula döner bıçağı götürüyosun ki, götürme :/
Mesaj tarihi:
antalya lisesinde okurken bi aramada bi tane silah ve 250 mermi yakalanmisti birinde.cuval gibi bi keseye koymus gelmis.
tabi o zamanlar tvlerin gazetelerin daha cok memleket meselelerine ilgisi vardi.
simdi olsa aptal aptal tv programina falan cikardi kesin.
  • Yeni Oluştur...