Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bizim müdür sağolsun okulun girişine dört tane x-ray cihazı yerleştirmiş her gün okula girerken onlardan geçicekmişiz üstümüzü arayacaklarmış falan.Liseden bahsediyorum bu arada.Şimdi biz böyle bir uygulamayı istemiyoruz okulda bu yaptıkları yasal mı?Boynumuzu eğelim mi?Bir de hukuki açıdan üstümüzü arama gibi bir yetkileri var mı ?Telefonlara ve mp3 playerlarada el koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sigarada jelatin olduğu için ötmez dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Telefon ve mp3 okula sokulması yasal ise el koyamazlar sorun onların okula sokulması yasal mı degil mi? Onun dışında x-ray cihazı dediginiz metal dedektörü mü? Siz yavrularımızın guvenligi için kurduk bunları ebeveyyynler dediler mi akan sular durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sigara içmiyorum fedeciğim.İnsan gibi muamele görmek istiyorum sadece hepsi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 xray mi? mr da var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Absolut said: Telefon ve mp3 okula sokulması yasal ise el koyamazlar sorun onların okula sokulması yasal mı degil mi? Onun dışında x-ray cihazı dediginiz metal dedektörü mü? Siz yavrularımızın guvenligi için kurduk bunları ebeveyyynler dediler mi akan sular durur. Bildiğin alışveriş merkezlerindeki gibi okul girişinde dört tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sizin okula az bile sizin okulun onunde 4 tane çocuğun yakıldığını silahlı çatışma olduğunu ve uyuşturucu merkezi olduğunu biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Necro said: İnsan gibi muamele görmek istiyorum sadece hepsi bu kadar. arkadaşlar doğru söylüyor. liseli atarı yapmış. gerçek liseli bu arkadaş. telefonunu vermezsin olur biter. seni okula almama gibi bir hakkı yok telefon yüzünden. eminim yönetmeliklerinde öyle bir şey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hangi okul burasi? Bu arada benim en son hatırladığım okula cep telefonu sokmak yasaktı nitekim lisedeyken telefonla yakalanınca telefona sene sonuna kadar el koyuyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 biriniz denesin gorsun. alıyolar mı almıyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 barbu said: biriniz denesin gorsun. alıyolar mı almıyolar mı Eh denersek alırlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 amerikan filmlerinde görünce gülüyordum o dedektörü demek bizim ülkede de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 x-ray ne olm hahahaha 1 haftaya radyasyondan gg olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Myshkin said: amerikan filmlerinde görünce gülüyordum o dedektörü demek bizim ülkede de varmış. Amerika'da var mı? Tamam o zaman sorun yok.İyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 lisede mp3 ünü telefonunu kaptıran var mı ya. ben derste muzik eşliğinde uyumayı seviyordum.telefonumu babam bile alamaz :) kasatura ile girmezseniz okula xray in bi zararını görmezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hangi okul orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 PS 234 harlem meslek lisesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 pimping anadolu meslek lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Necro said: Sigara içmiyorum fedeciğim.İnsan gibi muamele görmek istiyorum sadece hepsi bu kadar. necro win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 güzel uygulama. okula silahla bıçakla giren delikanlılara önlem olur da tabi okulunda mevcut mu bunlar bilemeyeceğim. pendik lisesine falan koysalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 thread isminden bende birisi okula liseli kızları dikizlemek için alet getirdi sandım. resim falan vardır diye link arıyorum mesajı okumadan http://img199.imageshack.us/img199/1042/1264924520242.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Tepkiyi anlamadım ben. Alışveriş merkezinde olunca sorun olmuyo da okulda mı sorun oluyo bu :/ Getiren varmış demekki böyle bi önlem almışlar, iyi de yapmışlar bence. Niye okula döner bıçağı götürüyosun ki, götürme :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 buna ayiracagi butceyi baska bir yere harcasaymis keske okulunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 antalya lisesinde okurken bi aramada bi tane silah ve 250 mermi yakalanmisti birinde.cuval gibi bi keseye koymus gelmis. tabi o zamanlar tvlerin gazetelerin daha cok memleket meselelerine ilgisi vardi. simdi olsa aptal aptal tv programina falan cikardi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ortaokuldayken bi çocuk başına ateş edip intihar etti.Lise de lavuğun biri okula silah getirdiği için kovuldu 2 kere de bıçaklanma oldu keşke bizde de xray olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar