shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 city zenci kusucak yakında vierayla toure yanyana oynasa orta sahada nasıl olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 viera mı kaldı dicem, city'nin maçlarını izlemediğim için rezil olcam :p hala eskisi gibi mi yani? yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abdul Kader Keita ---- > Al Sadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Son senelerde gördüğüm en iyi açıklardan biriydi Keita , nasıl satılır 8m€ ya şaşırtıcı , o paraya o kalitede adam gelmez daha Türkiyeye , kendi kariyeri açısından da kötü olmuş gittiği takım.gs aslantepeden gelen 3 senelik loca ve kombine paralarını bitirdimi anlamadım eldeki iyi adamları satmaya başladı , şimdi alırlar 2 adam transfer yapıyoruz derler ama eldeki iyi adamları tutamadıkdan sonra gelecek adamlar pek bişi ifade etmiyor bence , yalnız keitanın gidişiyle kewell ile sözleşme yenilenecek diyor içimden bir ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Yenilense ne olur ki? Arda'yı koysan sağ açığa yine yetemez, Kewell zaten birkaç haftaya sakatlanır. Keita'yı da verdiklerine göre Gio'yu da alamazsak go go 5.lik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 maşallah gs satıyor adamlarını arda'yı da satarsa napar artık bilmiyorum serdar özkan'a bel bağlarsa sezon boyunca güleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 paramı yok gs hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Keitayı sattıklarına göre Ardayada istenilen teklif gelirse oda satılır , Keita konusunda benim anlamadığım hadi gs sattıda Keita o takıma nasıl gider ya adamın kariyer umrunda değilmi anlamadım , şu haliyle Man.City tarzı avrupanın zengin kulüplerinde rahatlıkla oynardı keita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi.. keita... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kewell tv'ye çıktı dün rijkaard istiyordu beni umarım görüşü değişmemiştir dedi. devre arasından önce de 2 senelik sözleşme önermişiz sakatlanınca geri çekmişiz teklifi. adam gs beni 2 senelik alsın ailemi de alıp geleceğim dedi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 fakir takım şu gs ardayı da satsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 arda gitmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 galatasaray'ın keita'yı satmasını anlıyorum da keita'nın al saad'a gitmesine anlam veremedim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 diğer konudaki mesajım. "" said: Önce eldekileri çıkartalım, daha sonrası geleceklere bakarız. O Bölgede zaten fazla oyuncu vardı. Elanoyu geride oynatıyorduk bence elano gercek yerine gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 fizban said: galatasaray'ın keita'yı satmasını anlıyorum da keita'nın al saad'a gitmesine anlam veremedim cidden. muhtemelen uzun süreli (3 yada 4 yıl) yüksek wage li bir teklif aldı, gitmek istedi. galatasaray da bonservisi alınca sorun çıkarmadı. benim düşüncem bu yönde. keita o kadar genç değil sonuçta bide şimdi tekrar baktım, al sadd onun 2002-2005 arası takımıymış, en uzun orda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ben keitanın gidişini iyiye işaret olarak görüyorum. daha önce dediğim gibi demek ki hazır transfer var yerini dolduramayacağını düşünseler satmazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 nileppezdel said: Yenilense ne olur ki? Arda'yı koysan sağ açığa yine yetemez, Kewell zaten birkaç haftaya sakatlanır. Keita'yı da verdiklerine göre Gio'yu da alamazsak go go 5.lik! o dediğin adamların hepsi varken de 5. olduk o nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bonjo said: gs aslantepeden gelen 3 senelik loca ve kombine paralarını bitirdimi anlamadım klüp birleşmesi için harcandı çoğu ama hepsi değil elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Oynatamayanda kabahat. Hem teknik adamda hem yönetimde. Yoksa o kadro tabii ki 5. olacak kadro değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sonuç olarak olmadı yani=) sene bittiğinde herkes atıp tutuyordu değiştirmek lazım diye takımı. buyrun değiştiriyorlar. benim tek üzüldüğüm nokta geçen her sene istikrardan uzaklaşıyoruz. yıldız transferiyle piyasada kalan fenerbahçeye benzedik zamanındaki. fenerliler kızmasın şimdi de öyleydiniz yani bir ara. biz de o noktaya geldik şimdi. bir yandan da tesisleşmeler klüp birleşmeleri derken takımın gelişme süreci bu. biraz daha sabretmeliyiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sabrederiz de yani 3 senedir şampiyonlar liginde gruplara kalamadık. Daha ne kadar sabredeceğiz? Yapılansınlar artık sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ahah ben de aynı fikirdeyim de işte yapacak birşey yok. burdan atıp tutmayla olmuyor. sonuçta oraya bi başkan seçmişiz yönetim seçmişiz elbet bir planları vardır. onlar bizden daha gergindir kimsenin şüphesi olmasın. gs başkanı olarak kalmalarının hem prestij hem de kendi özel işleri için büyük artısı var. e başkan kalmak için de başarı lazım. o yüzden merak etmeyin onlar bizden daha gergindir şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Esas merak ettiren o, gergin değil soğukkanlı olsunlar da akıllı davransınlar ya :) atıp tutmakla olmuyor tabii ki ama herkesin görebildiğini onlar göremiyor mu yani? Şaşırıyorum cidden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 valla büyük ihtimal haldun üstünel bu olaylar yüzünden istifa etti zaten de bakalım. bugün yarın bir transfer açıklamaları lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Keita'yı nasıl satarsın ya? Saçmalığa bak, ne halt ediyo takım? İyice saçmalamaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar