lamamama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ajmet said: BENAYOUN --->>> Chelsea sebep
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Galatasaray için adı geçenler: Gattuso Kallström Makoun
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 çünkü orta sahada her yerde oynayabilen joker bi adam. su anda herhangi takımın benayoun'u istemiyeceğini dusunmuyorum.
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Kallström bitti diyorlar.Kallström tam ön libero değil ama çift yönlü oynayabilen bir oyuncu.eğer bittiyse birde ön libero alınması lazım
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 lamamama said: ajmet said: BENAYOUN --->>> Chelsea sebep sebep derken?
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bjkye hat-trick gitti diye nefret ediyosan yapacak bişey yok. çok kaliteli adam bence kendisi. joe cole'un yerini doldurur mu onu bilemem (eski performansından bahsediyorum tabi, son sene falan değil), ama hiç değilse baya iyi bi yedek olur.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Arkasokak said: caner gayet iyi bir yerli oyuncu. stoch'a iyi bir alternatif. defans fakiri galatasarayda başarısız görünmüş olabilir. ancak ileri uçta işe yarar diye düşünüyorum. vederson'u çok sevsem de ortalarını beğensem de Fenerbahçe'ye yakışmayan biriydi. Abi mesele o değil. Fevzi'de inanılmaz topları kurtaran ve inanılmaz ötesi akıl durduracak hatalar yapan bir oyuncuydu. Sorun bu. Hani Selçuk'ta tekniği iyi belki takımda olmayan niteliklere sahip. Mesela uzaktan şut çekebilen bir oyuncu. Ama öyle pas hataları yapıyor ki Rivaldo gibi şut çeksede sindiremiyorsun. 2si birden oynadığı maçlarda izle saç baş yoldurabilirler. Gerçi Caner Lugano ile geliştirebilir kendinide (Pek inanmasamda) Selçuk artık o gereksiz pas hatalarını düzeltemez. Neyse görürsünüz ne demek istediğimi sezon içinde bol bol.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 said: Gattuso tank gibi adam öyle değil mi? Ameliyat masasında bile ispatlamış bunu. Diz bağlarından operasyonu yapan Marc Martens. Ameliyatta Martens'in kemik üzerinde çalıştığı alet kırılmış. Asistanı bunun ilk kez olduğunu ve Gattuso'nun kemiğinin çok sert olduğunu söylüyor. Gattuso'nun diz bağları kopup 80 dakika daha oynamasına ise doktorunun getirdiği açıklama şudur: Onun kadar güçlü kasları olan futbolcu azdır. O kaslar 80 dakika sahada taşıdı onu... Aceto
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 GATTUSO LÜTFEN GATTUSO PLX PLX PLX GATTUSO
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 fb -> grafite diyolar. guzel olur gibi gelse.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Rikkie said: GATTUSO LÜTFEN GATTUSO PLX PLX PLX GATTUSO Abi Gattuso bitti artık yapmayın ya, ben de çok severim ama asıl Kallstörm ve ben ihtimal vermiyorum ama Makoun gelirse tadından yenmez.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 MAkoun nereye geliyor ya ne yapsın o adam GS'yi? :D
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 nileppezdel said: MAkoun nereye geliyor ya ne yapsın o adam GS'yi? :D makoun gelsinde gs'ye mustafa sarp'tan kurtulsunlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Makoun gelirse imba olur ya şaka mı? Tam istediğim tipte zenci DMC, ilaç olur GS'ye. Ama gelmez işte sdfdsf
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Gattuso'yu beğenmeyenler görüyorum ve inceden titriyorum. Adam gattuso lan, izlemek isterim Türkiye'de gelsin.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yeni tercüman ---> rijkaard sanırım artık sırtımız yere gelmez.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ajmet said: lamamama said: ajmet said: BENAYOUN --->>> Chelsea sebep sebep derken? abi. rezalet yani. off. balon transfer, balon bi adam. yaya toure city'e transfer olmuş. bugün öğrendim daha dsadas
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 inanılmaz bi wage alıcak bi de. city taraftarı isyan etmiş hehe
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 MrLevie said: yeni tercüman ---> rijkaard sanırım artık sırtımız yere gelmez. ahah yılın transferi, şampiyonuz bu sene tamam sdf
Öne çıkan mesajlar