lamamama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ajmet said: BENAYOUN --->>> Chelsea sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Galatasaray için adı geçenler: Gattuso Kallström Makoun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 çünkü orta sahada her yerde oynayabilen joker bi adam. su anda herhangi takımın benayoun'u istemiyeceğini dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Kallström bitti diyorlar.Kallström tam ön libero değil ama çift yönlü oynayabilen bir oyuncu.eğer bittiyse birde ön libero alınması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 lamamama said: ajmet said: BENAYOUN --->>> Chelsea sebep sebep derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 chelsea bu kadar düştü mü lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 nefret ediyorum benayoundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bjkye hat-trick gitti diye nefret ediyosan yapacak bişey yok. çok kaliteli adam bence kendisi. joe cole'un yerini doldurur mu onu bilemem (eski performansından bahsediyorum tabi, son sene falan değil), ama hiç değilse baya iyi bi yedek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Damian Steinert ----> Bursaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Arkasokak said: caner gayet iyi bir yerli oyuncu. stoch'a iyi bir alternatif. defans fakiri galatasarayda başarısız görünmüş olabilir. ancak ileri uçta işe yarar diye düşünüyorum. vederson'u çok sevsem de ortalarını beğensem de Fenerbahçe'ye yakışmayan biriydi. Abi mesele o değil. Fevzi'de inanılmaz topları kurtaran ve inanılmaz ötesi akıl durduracak hatalar yapan bir oyuncuydu. Sorun bu. Hani Selçuk'ta tekniği iyi belki takımda olmayan niteliklere sahip. Mesela uzaktan şut çekebilen bir oyuncu. Ama öyle pas hataları yapıyor ki Rivaldo gibi şut çeksede sindiremiyorsun. 2si birden oynadığı maçlarda izle saç baş yoldurabilirler. Gerçi Caner Lugano ile geliştirebilir kendinide (Pek inanmasamda) Selçuk artık o gereksiz pas hatalarını düzeltemez. Neyse görürsünüz ne demek istediğimi sezon içinde bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 said: Gattuso tank gibi adam öyle değil mi? Ameliyat masasında bile ispatlamış bunu. Diz bağlarından operasyonu yapan Marc Martens. Ameliyatta Martens'in kemik üzerinde çalıştığı alet kırılmış. Asistanı bunun ilk kez olduğunu ve Gattuso'nun kemiğinin çok sert olduğunu söylüyor. Gattuso'nun diz bağları kopup 80 dakika daha oynamasına ise doktorunun getirdiği açıklama şudur: Onun kadar güçlü kasları olan futbolcu azdır. O kaslar 80 dakika sahada taşıdı onu... Aceto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 GATTUSO LÜTFEN GATTUSO PLX PLX PLX GATTUSO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 fb -> grafite diyolar. guzel olur gibi gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Rikkie said: GATTUSO LÜTFEN GATTUSO PLX PLX PLX GATTUSO Abi Gattuso bitti artık yapmayın ya, ben de çok severim ama asıl Kallstörm ve ben ihtimal vermiyorum ama Makoun gelirse tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 grafite feneri mi almış komple? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 MAkoun nereye geliyor ya ne yapsın o adam GS'yi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Öpsün başına koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 nileppezdel said: MAkoun nereye geliyor ya ne yapsın o adam GS'yi? :D makoun gelsinde gs'ye mustafa sarp'tan kurtulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Makoun gelirse imba olur ya şaka mı? Tam istediğim tipte zenci DMC, ilaç olur GS'ye. Ama gelmez işte sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Gattuso'yu beğenmeyenler görüyorum ve inceden titriyorum. Adam gattuso lan, izlemek isterim Türkiye'de gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gattuso devri geçti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yeni tercüman ---> rijkaard sanırım artık sırtımız yere gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ajmet said: lamamama said: ajmet said: BENAYOUN --->>> Chelsea sebep sebep derken? abi. rezalet yani. off. balon transfer, balon bi adam. yaya toure city'e transfer olmuş. bugün öğrendim daha dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 inanılmaz bi wage alıcak bi de. city taraftarı isyan etmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 MrLevie said: yeni tercüman ---> rijkaard sanırım artık sırtımız yere gelmez. ahah yılın transferi, şampiyonuz bu sene tamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar