guernica Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 milliyet haberi "fener'den galatasaray'a 2. transfer çalımı" diye verdiydi sabah ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi atletico maçından sonra atılmalıydı o adam takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Kimin işi acaba bu Caner. Aykut Kocaman'nınsa taraftar desteği çok beklemesin böyle saçma hamlelerle. Yönetiminse hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Buddha said: BJK gibi çöplükleri toplayan bir takım oluyor. Tadı tudu kalmaz FB'nin. ahah sanki süpermarket reyonu gibi takım da fb, beşiktaşa laf sokmacalar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Haklısın o yönde ilerliyoruz :) Sonunda Aziz Yıldırım büyük transfer paraları gelmeyen başarıdan kafayı sıyırdı, heralde zaten başarı gelmiyor bende ucuzları topluyayım dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yıldırım hala bu işlere karışmaması gerektiğini öğrenemedi, sadece yıldırım değil gerçe başkanların alayı aynı kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 gitsin çimento alsın o da abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bilica & Aziz Hafriyat Co. bu arada bi msn'e gel fırat. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tamamda Caner eleştirilerini hiç anlamıyorum Geçen sene Hasan Şaş çıkıp Caner'in tuttuğu takım Fenerbahçe açıklaması yapana kadar herkes Caner'i çok beyeniyordu Arda ile kavga etti falan filan bi anda kötü oyuncu ilan edildi.. Caner kaliteli adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Benim için madrid maçında bitti caner. Gezer artık pembe a5'ile cadde de. Aynı şekilde barış'ta (sivas maçıydı galiba) o kırmızıyı gördüğü anda bitmiştir. Bunun gençlikle alakası yok sorumsuzluk ve tutarsızlıkla alakası var ve caner'de böyle disiplinsiz bir adam. Umarım fb caner'i back olarak almamıştır. Adam açık oyuncusu back'te bir facia ve yine umarım ki düzelir davranışlarıda ve milli takımda katkıda bulunur. Kaça aldı acaba fener. Gs'ın opsiyonu gibi 3.5 m euro'ya aldıysa kötü 1-2 milyona aldıysa iyi bir transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 1-2 milyona cska vermemiştir. 1-2 milyona biz de alırdık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Fcn kim kallström ile gorusuyoruz demis. Artik transfer yaaa takim calismalara basliyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Yabancı sınırlaması olduğu sürece böyle ne yapacağı belli olmayan türk futbolcular bu takımlara gelip gitmeye devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Kalksın da Türk futbolcu kalıyo mu gör. Hala yabancı diye qq yapanlar var ya şaka gibi. Neyse başka başlıkta tartıştık zaten uzun uzun tekrar başlamayalım konu dağılmasın. Kim Kallström dde iyi olur ama zenci alsınlar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Masquerade said: Bilica & Aziz Hafriyat Co. HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Trasty said: Tamamda Caner eleştirilerini hiç anlamıyorum Geçen sene Hasan Şaş çıkıp Caner'in tuttuğu takım Fenerbahçe açıklaması yapana kadar herkes Caner'i çok beyeniyordu Arda ile kavga etti falan filan bi anda kötü oyuncu ilan edildi.. Caner kaliteli adam Kim bu herkes merak ettim, ilk maçından son maçına kadar sevilmiyordu Caner. Hakan'ın yerine oynamaya başladı ilk 2-3 maç genç menç kotarır dendi de yaptığı hataların haddi hesabı yok. Yazdım işte arka sayfalardan birinde. Hiçkimse hasandan önce de sonra da sevmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Zaten sevmiyoken ortaya çıktı FB'li olduğu ya, ama FB dünyanın en büyük takımı kimse çekemiyo o yüzden sırf Caner'e kötü diyoruz, haklısınız pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 caner yılın transferi. çok iyi bir transfere imza attı fener. serdar özkan transferiyle yarışır o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Yaa abi biz Serdar'ı aldık di mi? ='( niye hatırlatıyosun? Uf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ahahah fener hakkaten caneri almıs lan yuh diyorum ya.başarılar aykut kocaman umarım daha geç kovulursun bizde şampiyono luruz o sırada hyr gerizekalı basının fenerin gs ye 2. çelmesi diye haber yapmasıda ayrı bi öküzlük.sonrada basın fenere yükleniyor derler :) bütün sene caneri yerden yere vuran basın.şimdi caneri mükemmel transfer olarak goruyor ahah.butun galatasaylıları kanser etti o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 serdar la ibrahim kaş ın kumarhane olayları yüzünden göndermiş bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ya beyler bizde ekrem var, almak isterseniz kelepir bırakalım zxczv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 valla korkuyordum caneri GS alıcak diye, neyse almış fenerde kurtulmuşuz. yeteneği ve potansiyeli olan fakat ne karakteri ne beyni gelişmiş bir adam caner. sol açıkta yedekte yer dolurur fenerde ama ne stochu ne uğur boralın yerine oynayabilecek bir adam değil. sol bek için alındıysa fener için şahsen benim ve diğer TSL takım taraftarları için iyi bir haber. tek başına min 3 gol yedirir sol bek forma bulacağı 10-12 maçta, üstün kademe anlayışı, ofsaytı bozma ve gol olarak geri dönen süper tüm saha paralel paslarıyla. kim kallström gelirse cidden sonunda tam isabet bir transfer yapmış olur yönetim ama zor gibi yüksek bonservis bedeliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Caner'in açıklaması : Galatasaray Beni tekrar kadrosunda tutmak istedi fakat Galatasaray Yönetimine Fenerbahçe'li olduğumu ve Fenerbahçede oynamak istediğimi bildirdim onlarda benden vazgeçti. Bonservis konusunda CSKA yla görüşüp anlaşmışlardı. Kaynak göstermeme gerek yok tüm spor portallarında mevcut ayrıca canlı açıklamayı izleyenlerde görecektir. Galatasarayın bıraktığı futbolcu yorumu yapılmaz umarım artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 FB sever öyle yetenek potansiyeli olup amatör hatalar yapan oyuncuları. Biri hala takımda Selçuk gibi. Hemde sırf potansiyel var diye yıllarca da tutar belki 35 yaşına geldiğinde olgunlaşır diye. Öbürüde yıllarca takımdaydı Deniz. Şimdi Caner. Anlaşılan Aziz Yıldırım hiç akıllanmayacak. Sportif anlamda o kadar hatadan sonra şimdi en kral başkan olması gerekiyordu ama hatalardan ders çıkarmıyor. Gerçi bu Aykut Kocamanında işi olabilir. Tebrikler. Hanry Eto Hazard isimleri geçerken Caner geldi. Kanser edecek bir oyuncu daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar