Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Taskiranus said:

Guiza hakkındaki yorumlara inanamıyorum.Yani sırf kendi takımınzda diye bok sürdürmemek için bu kadar kötü oynayan bir adamı savunuyorsunuz ya helal valla.Quaresma içinde daha gelmeden süper yorumlar gelmiş.

Gelmesine gerek yok Quaresma'nın yorum yapmak için, durumu, neler yaptığı ortada zaten şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Taskiranus said:

Guiza hakkındaki yorumlara inanamıyorum.Yani sırf kendi takımınzda diye bok sürdürmemek için bu kadar kötü oynayan bir adamı savunuyorsunuz ya helal valla.Quaresma içinde daha gelmeden süper yorumlar gelmiş.

ben beşiktaş'lıyım, kendi takımımın adamı değil :) hatta kimilerine göre düşman takımın adamı

malesef gerçekte bu, guiza çok kötü bir adam değil, çok iyi de değil kabul. Yani çok üstün bir adam olsaydı zaten ayağına top gelmese bile, geldiği zaman değerlendirmesini bilirdi. Ama o kadar yetenekli değil doğruya doğru

yine de oynatıldığı zaman bu adamın neler yaptığını görüyoruz, o yüzden bu kadar çabuk silinmemeli diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi guizanın korunacak filan bir tarafı kalmadı, sac kalmadı ulan kafamızda onun yuzunden.

hadi sistem uymuyor guizaya, yapamıyor beceremiyor iyi yer tutamiyor diyelim.

son vurus yok herifte? ulan maclarda kostugunun 3 te 1 i kadar kossaydı son vurusları gol e cevirseydi bu kadar puan kaybetmezdi fenerbahce.

boyle forvet mi olur, tez elden satılsın gitsin %75 zararla satsak bile razıyım , cunku guizanın yerine forvet oynayan random bir zenci koysak 3 katı gol atardı bu sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

guiza her şeye rağmen kalmalı. gayet de zevkli geçiyor oynadığı maçlar. semih ve gökhan ünal gibi sabit oynamıyor en azından. son vuruşları biraz daha iyi olsa attığı güzel golleri çoğaltabilse zaten aranan adam olur tüm dillerde.

Ben böyle FB'li görmedim abi. Guiza kalsın Selçuk kalsın Emre baş tacımız. Yuh yani Guiza kalsın. Ya forvet oyuncusunda son vuruş yoksa gerisini FB ne yapsın? Bilerek mi yapıyorsun bu yorumları anlamadım abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk'un aklımda olmayan kaybettirdiği çok önemli maçlar var. Değil 3 kuruş almak 100 kuruş para verse o kusurlarını karşılamaz. Aynı şekilde deniz'de. Mesela GS'dede böyle Caner var. En basidinden Lile'i eleyebilirdik Deniz olmasa. Şimdi o golü ha Deniz attı ha Selçuk. Selçuğun öyle bir sürü orta sahadan hatalı pasıyla yediğimiz gol var. Onun yerine sağlam yedek koyarsın, as sakatlandığında wah wah etmezsin. Koskoca FB yedekmi kuramıyacak.

Emre iyi oyuncu. Fakat Türkiye'deki hakemlere yatıp kalkıp dua etmeli. Verilmeyen bir sürü sarısı ve kırmızı var burda kendimizi kandırmayalım. Eğer piskiyatr tutacaksa ve maçtan önce sakinleştirici atacaksa np kalsın.

Guiza bu adam artık aşmış. Geçen yılda bu yılki muhabbetler döndü son attığı bir kaç gol yüzünden kalsın filan. Bu yılda aynıları geçiyor. FB yönetimin tek kötü tarafı geçmişten hiç ders almaması. Örneğin Ortega'yı getirip yanına ceyhun başına Lorant'ı koyması gibi. Bu mesela hiç değişmedi FB'de. Sanki çok iyi forvet yada orta saha koyunca takım Şampiyonlar Ligi şampiyonu alacak. Bunun gibi ders çıkarmadıkları bir sürü şey var.
Sosyal ağlarda paylaş

şu anki kadroda yer bulan kimse yollanmamalı bence. ali bilgin falan gibi 18de zor yer bulanlar yollansın ama selçuk mesela bence vedersonla beraber en değerli yedekler.

ha guiza'yı unutmusum. bencede artık kredisini tuketti. ben bu sene basında cok umutluydum ondan. artık alışmıştır bu sene 15 20 golunu goruruz diyodum ama bu adama dayandığımız yeter artık. çok iyi niyetli koşuyo ediyo, pozisyona girio pas verio ama sen forvetsin arkadaşım. karşı karşıya kalıosun kaleciye vuruosun, boş kaleye vuramıosun. eee lan ben napıyım senin gibi forveti. gs'den baros'u falan çalsak keşke. tam olarak bizim forvette oynicak adam resmen. baros tipinde bitirici ve guclu adam bulmamız lazım forvete.
Sosyal ağlarda paylaş

ya guiza gerçekten kazma ama şans verilmesi taraftarıyım.sonuçta semih gibi fenerde en tırstıgımız adam.gol kralı adam bile oynayamadı bu takımda.oynadıgında iş yapamadı

fenerde gol atan adamlar alex lugano falan :).sağ ve sol kanat transferi yaparsa fener iş yapar
Sosyal ağlarda paylaş

Oha yuh artık. Yahu beleşe şampiyonluk geldi diye siz bu kadro kalsın mı diyorsunuz? Görmeyeli FB şampiyonluğa bile aç kalmış eskiden UEFA filan denirdi avrupa denirdi.

Yahu GS'nin sakatlarınıda sayarsan FB'yi 2ye katlayıp paket edicek kadrosu var. Ki adamlar daha transfer yapacaklar. Kewell sakat olmasa GS %90 şampiyondu Bursa'ya filanda papuç bırakmazdı. FB'de Alexi sakat düşünün. Uefa'ya bile katılamazdı bu sezon. Keşke FB bu sene çevirmeseydi. İnşallahta şampiyon olamaz. Rezil olsun. Böyle beleş şampiyonlukla böyle düşünecekse yönetimde sizin gibi olmasın. Bu kadro seneye UEFA'ya bile gidemez! GS'de her zaman bu kadar çok sakatlık olmaz. FB'nin kadrosu GS'nin yarısı bile değil.

Ayrıca türk ne kral oyuncular var. Selçuk gibi amatör hatalar yapan bir oyuncunun mu alternatifi bulunamayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ya guiza gerçekten kazma ama şans verilmesi taraftarıyım.sonuçta semih gibi fenerde en tırstıgımız adam.gol kralı adam bile oynayamadı bu takımda.oynadıgında iş yapamadı

fenerde gol atan adamlar alex lugano falan :).sağ ve sol kanat transferi yaparsa fener iş yapar

Sen GS'liydin demi? Bunlarında aklını sen mi çeldin hadi söyle. O adama 2 yıl şans verildi deneme tahtası değil FB. Çizgi film mi sanıyorsunuz süper ligi anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Oha yuh artık. Yahu beleşe şampiyonluk geldi diye siz bu kadro kalsın mı diyorsunuz? Görmeyeli FB şampiyonluğa bile aç kalmış eskiden UEFA filan denirdi avrupa denirdi.

Yahu GS'nin sakatlarınıda sayarsan FB'yi 2ye katlayıp paket edicek kadrosu var. Ki adamlar daha transfer yapacaklar. Kewell sakat olmasa GS %90 şampiyondu Bursa'ya filanda papuç bırakmazdı. FB'de Alexi sakat düşünün. Uefa'ya bile katılamazdı bu sezon. Keşke FB bu sene çevirmeseydi. İnşallahta şampiyon olamaz. Rezil olsun. Böyle beleş şampiyonlukla böyle düşünecekse yönetimde sizin gibi olmasın. Bu kadro seneye UEFA'ya bile gidemez! GS'de her zaman bu kadar çok sakatlık olmaz. FB'nin kadrosu GS'nin yarısı bile değil.

Ayrıca türk ne kral oyuncular var. Selçuk gibi amatör hatalar yapan bir oyuncunun mu alternatifi bulunamayacak.

bunları bnm yazım için diosan ben gonderilmesinler diyorum ama takviye lazım kesinlikle. bilica yerine bi stoper bulunabilirse bole sağlam bişi. topuz yerine kesin bir koşan giden bi sağ kanat lazım kesinlikle. cristian yerinede bi tane sağlam appiah tarzı bi oyuncu lazım. ayrıca tabi guiza yerine bi sağlam forvet.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Bence yedeklerimizin hepsi çok iyi.
Selçuk, Deivid, Semih, Vederson, Bekir

bu yedekler türkiye'de Gs'nin yedekleri ile beraber sahaya çıksa ilk 3'e oynarlar.

Selçuk dışında hepsine eyvallah. Ama anlatamadığım bu adam inanılmaz amatör hatalar yapıyor. Cidden ben minikler okuluna gittiğimde öğrettikleri şeylerden hata çıkarınca adam insan YUH diyor ister istemez. Daha en son Deniz yüzünden elendik yalan mı? E bunları seçlukta çok yaptı hatta denizin 2 katı. Yani GS maçında Denizde gol atmış olabilirdi. Yere sekti beleşten gol oldu. Değermi bu futbolcular yüzünden Avrupadan amatör hatalarla yenilmeye?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...