Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Esh said: martin palermo be$ikta$ta. direk söyledin espri miydi gerçek mi anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 uğur uçar ankaragücü'ne transfer ol-muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Uğur Uçar ---> Ankaragücü 1.3 milyon tl Emre Güngör ---> Gaziantepspor 2 milyon tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 emre güngörü niye sattık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Ali Turan Lucas Neill Hakan Balta Servet falan var aynı mevkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 servet de gidici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 BabacumMostors said: emre güngörü niye sattık? boşver abi yaptığı hatalar yetti artık. bknz: trabzonspor maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 a doğru lan neil ve balta var ulan unuttum ben onalrı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Ya 5 maç üstüste oynasa yine iyi, 3 maç oynadı mı illa sakatlanıyo adam. Gitsin işte, yetti müzmin sakatlar. Bombalayacam tesisleri bi daha sakat futbolcu bulurlarsa kongreye gidicem okullu elitistler anlamazsa le fu- diye rage atacağım, o zaman anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 BiTcH_oFBaT said: servet de gidici aman bjk ye gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 trabzon maçında çok iyiydi tek hatasıda gol oldu.bence gayet iyi oyuncuydu iyi yedek olurdu.servetide satcaklar galiba.gene defansta çok sıkıntı çekicez galiba.defansa yabancı alcaklarını sanmam. orta sahaya 2 yabancı alcaz demişlerdi.eğer elano yu gönderirlerse olabilir ama baros,keita,2 orta saha,neill,elano(ki gönderilmez ise) sürekli ilk 11 oynadıklarını düşünürsek 6 yabancı oluyor zaten.yedek oturtman içinde orta saha almazlar heralde. ama şöyle olabilir.alex song gibi yada marquez gibi hem defansta hemde orta sahada oynayabilcek oyuncu alabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Emre Güngör de Uğur da kalmalıydı, bonservisleriyle verildiyse çok büyük saçmalık yapmış yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 İnsan illa para lazımsa sabriyi satar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 dünya üzerinde sabri'ye parası yetecek kulüp yok yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 babam bile geçen dediki dunya kupasını izlerken ulan sabriyi beğenmiyoruz etmiyoruz da onun gibi surekli ileri cıkan it gibi koşan sağ bek yok dedi.hak verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Sevilla kulübü başkanı, İspanyol basınına açıklamasında, "22 milyon Euro için dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir kulüp başkanını kabul edeceğimi mi zannediyorlar? Kabul bile etmem. Bence böyle bir öneri bana, kulübe, futbolcuya saygısızlıktır. Futbolcuyu açık artırmaya çıkarmak istemiyorum, ama böyle bir öneri için bana telefon etseler, telefonu yanımda olan birisine veririm" diye konuştu. Jesus Navas için böyle konuşmuş Del Nido, bu adam geçen sene de Tanrı'dan sonra en büyük kişi Sevilla başkanıdır demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 İyi de navasta homesick mi ne öyle bir psikolojik bozukluk yok mu, adam deplasmanlar dışında hayatı boyunca ispanyayı bırakın sevilla dışına çıkmamış mı ne öyle birşey. Ayrıca navas ne zaman vitrin yaptı da biz kaçırdık, 2. maçta öyle aman aman da oynamadı, silva oynasa daha çok iş yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Red said: babam bile geçen dediki dunya kupasını izlerken ulan sabriyi beğenmiyoruz etmiyoruz da onun gibi surekli ileri cıkan it gibi koşan sağ bek yok dedi.hak verdim :) sırf koşmakla olsa olay dünyanın en iyi sağı beki olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Sakatlanana kadar geçen sezon gayet iyidi Sabri, nesine bok atıyorsunuz geçen seneki oyununun anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Masquerade said: Sakatlanana kadar geçen sezon gayet iyidi Sabri, nesine bok atıyorsunuz geçen seneki oyununun anlamıyorum. geçen sene trabzon maçını hatırlıyorum, trabzonsporun ceza sahasından topa vurup kendi cezasahasına yolladı topu daha ne olsun. sırf koşmakla olsa ibrahim üzülmez senelerdir koşuyo realde falan oynardı herahlde ahjaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bi maçta bi kere saçmaladı diye de adamla dalga geçilmez ki bu kadar.. Sabri çok geliştirdi kendini. Şu anda Afrika'da Arjantin'in sağ açık bozması sağ beki Gutierrez'den 10 kat daha iyi sağ bek. Eğer Arjantin şampiyon olamazsa muhtemelen o herif yüzünden olacak. Sabri bile daha iyi kademeye girer, daha az adam kaçırır. Emre ve Uğur'a gelince, uyanın arkadaşlar federasyonun o şerefsizliği bitirdi Uğur'un hayatını. Bir daha asla eski Uğur gibi oynayamayacak. Boş hayallerle takımda tutmanın anlamı yok. Emre zaten müzmin sakat, geleceğin Gökhan Zan'ı. İkisinin de gitmesi doğal bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bi gökhan zan vardı ne oldu o :).ben onu tamamen unutmuştum.hatta gs defansını sayarken onu saymadım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sabri gayet iyi bi topçu bana göre, zaten kafası da çalışsa türkiyede oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 düşünsene arjantin sağ beki yüzünden şampiyon olamıyomuş. nasıl bir yorumdur allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 arjantin de sag bek oynayan adam hakikaten odun.O adamı nasıl oynatuyorlar o takımda hala anlamadım yok mu lan başka sağ bek koca ülkede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar