Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Quaresma bu saatten sonra göz doldurmalık transfer olur. Yıldız getirelim mantığıyla getirilir ancak. Ha, forma sattırır, bjk'nın imajına katkı sağlar, burası tamam, ama futbol olarak çok şey yapacağını sanmam. Yan gelir yatar, tam millet kızacakken 5-6 maçta bi artislik hareket yapıp, bi asılıp gönüllerini alır sonra tekrar yatar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gs nin yapacağı transferlerini merak ediyorum.büyük ihtimal dünya kupasından sonra elano gönderilir.kewell ve leo gidici gibi.jo ve gio zaten kiralıklardı gidicekler.en kötü kewell ve elano takımda kalırsa 3 yabancı alabilcez.umarım bu seneki gibi sırf forma sattırmak ve taraftar çekmek için transferler yapılmaz.tamam keita iyi oyuncu ama elano biraz gereksiz bir transferdi yerine iyi bir orta saha alınsa daha yerinde olurdu ki ben reykardın isteğiyle alındığını sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiden 40 bin tane kolpa haber cıkmaya başladı

hakan arıkan gelicekmiş.as kaleci olarak :)

gs forma garantisi vermiş falan filan :)

ayrıca gs 10 milyon dolar butçe ayırmış deniyor.ama satılcaklar var elano leo franco belk mehmet topal servet vs

yani galatasaray mukemmel kadrosunu olusturana kadar ugrasıcak

bu senede en az 3 yabancı gelir

leo elano jo santos gidicek.santosun kalıcagı belli değil tabi ama gider diye düşünoyrum.o kadar para vermezler

yani bu senede supriz transferler bekliyorum.umarım yararlı transferler olur

jo yu saymıyorum ztn barosun alternatifiydi fakat elano ve santos daha iyi bi defans ve ortasaha ile oynasaydı belki daha yararlı olurlardı.hani hucumu iyi hoş kurduk ama defansif ortsahamız ve defansımız hakkaten kötü

şimdi servetin yerine neill gibi bi adam daha bulsak mükemmel olur.sabriden kurtulamıcagımız belli.sol kanatta hakan balta kalcak herhalde

bize neillin yanına ve mehmet topalın yerine 2 transfer gerekli

belki o zaman elano daha iyi iş yapabilir.

yerli yada ybanacı gelecek vaad eden barosa yedek tamamdır aslında

bu kadroaya yapılacak başka bir şey yok.kaleci ayku ve ufuk kalmalı artık.ona buna vericeğimiz şansı onlara verme zamanı
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan'ı geçebilir Onur ileride, ama daha vakit var. Onu alamayız o ayrı.

Elano gidici gibi duruyor ama keşke gitmese. Eğer yanına adam gibi bir ön libero alınırsa (Topal ya da Sarp'ın kazmalıklarını kapayacak), kendisi daha ofansif oynamaya başlarsa çok daha etkili olur.

Arda kesinlikle satılmayacak diye açıklama yaptı Adnan Polat, hadi bakalım.

Jo kesin yollanıyor. Gio için satın alma opsiyonunu kullanmak istemişiz, ama fiyatı düşürmemişler. Anlaşılan fiyat da bize pahalı gelmiş.

Defansa yabancı almazlar, Ali Turan da geldi. Ali Turan, Servet, Neill, Emre Güngör, Emre Aşık, hatta son dönemki haline bakılırsa Hakan Balta. 6 tane stoper var.

Orta sahaya çift yönlü pili kolay bitmeyen bi zenci lazım Appiah stili, o zaman gerçek Elano'yu da izlemeye başlarız.

2. yabancı da Baros'a alternatif yedek forvet olmalı.

Kewell'ın gitmesini ben istemezdim ama gidici gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

elano'yu turnuva sonrasında satmaya kalkmak büyük risk. baros eğer imzalamazsa seneye haziranda kuş gibi uçar valla o da kötü. jo gitsin zaten, santos a 8 milyon euro verirse gs HELAL TEAM derim.

bjk de quaresma'yı alsın, oturur öyle çocuk iki top sektirir sonra portekizli okan koç kontenjanından oynar.

fener de mümkünse gidip zigiç midir kanoute midir alsın şöyle kaliteli bir forvet, bir de afrikada hazır turnuva varken şöyle bi gündüz feneri önlibero kaptık mı tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi fener bi zahmet adam gibi forvet alsın bi tane. 2 sene oldu hala guizaya gülüyoruz rezalet yani. fenerde adam gibi forvet olsa şu orta sahayla şampiyonluğu garantilemişti bence. tabii kağıt üstünde konuşursak gs 2 kere garantilerdi mevcut kadrosuyla o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Guiza'yı göndermek yetmez. Hatta şuanki yabancılardan Lugano Alex Santos dışında hepsini göndermesi lazım. Seneye'de Türkiye şampiyonluğuna göre kadro kurmasın lütfen. GS'nin sakatlıklar olmasa kadro olarak FB'yi inanılmaz ezmişti. Nitekim adamlar coşturacaklar gelecek yıl. Ayrıca Duam'da gitsin 1-0 maç alarak şampiyonluğuda bir tarafına soksun.
Sosyal ağlarda paylaş

guiza gibi adam zor bulunur, ama oynatamıyorsan takımda ve ters geliyorsa oyun stiline göndereceksin başka yolu yok. Alırken kafanız nerdeydi denilebilir ayrıca,

Bu adam niye İspanya milli takımında bir harika da Fener'de böyle araştırmak gerek. Yani iyi bir benzetme var guiza ile ilgili. Elinde çok güçlü olduğunu bildiğin bir silah var ama kullanmayı bilmiyorsun. Kullanmayı bilmediğin için hem ondan faydalanamıyorsun, hemde silahını çürütüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

guiza gibi adam zor bulunur, ama oynatamıyorsan takımda ve ters geliyorsa oyun stiline göndereceksin başka yolu yok. Alırken kafanız nerdeydi denilebilir ayrıca,

Bu adam niye İspanya milli takımında bir harika da Fener'de böyle araştırmak gerek. Yani iyi bir benzetme var guiza ile ilgili. Elinde çok güçlü olduğunu bildiğin bir silah var ama kullanmayı bilmiyorsun. Kullanmayı bilmediğin için hem ondan faydalanamıyorsun, hemde silahını çürütüyorsun.

Bak aynısı Ortega Anelka'dada oldu. Ama guiza silah değil olsa olsa su tabancası. Boş kale atamıyor abi pisklojisi bozuldu takıntı yaptıda dahada atamaz. Ama güzel noktaya değindin sorun sadece Guiza değil.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanlış anlamayın da alex gibi adam varken hala gol sorunu yaşıyorsa guizada sorun vardır. ha nolur 2 forvet oynarsın biri zigic gibi olur koyarsın yanına guizayı al sana mis gibi forvet döşesinler golleri. hoş bence guiza çok ahım şahım bir adam değil ama türkiyede iş yapar bi nebze, o şekilde oynatılsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...