Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hah işte onun bi de ucuz yöntemi var aquila, adına kiralama diyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Olivies said: Holy said: Yahu Arda çıkmasa bile o adamları yetiştirmek için emek harcamışsın, adamları niye böyle yok pahasına satıyosun ki? Harcanan vakit + emeğe yazık. Profesyonel futbolda böyle bir mantık olabilir miYahu adamları daha denememişsin, niye satıyorsun hepsini birden aynı takıma ve temelli? Kapatıp gidelim o zaman altyapı şubelerini, ne de olsa 10 yılda bir adam çıkıyor. 10 yıl içinde o altyapı şubesindeki futbolcu/antrenör vs. adamlara maaş vereceğime, parayı toplar 10 yılda çıkan yıldızı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aquila said: o gençler zaten para kazanmak için yetiştirilmiyo mu? ha oynayıp kaznadırmış, ha satılıp. zaten hepsini a takıma monte etmek gibi bi şans yok, kenarde sıra bekliceklerine başka takımda tecrübe edinsinler sonra geri alırız.İşte benim dediğim de bu zaten :) Yok pahasına satılmamalı böyle adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 olur abi benim için farketmez, ben genel olarak yaklaştım konuya. zaten bu transferde napmışlar bilmiyoruz, ben adamları da tanımıyorum, alınan adam bu kadar şeye değer mi bare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 valla alınan adamı ben de çok bilmiyorum. bi süredir fb gs bursa peşinde diye haberler çıkıyodu oradan tanıdım. ama milli takım kampındaymış şu anda, vardır bi ışık heralde. cihan haspolatlı gibi olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Holy said: Olivies said: Holy said: Yahu Arda çıkmasa bile o adamları yetiştirmek için emek harcamışsın, adamları niye böyle yok pahasına satıyosun ki? Harcanan vakit + emeğe yazık. Profesyonel futbolda böyle bir mantık olabilir miYahu adamları daha denememişsin, niye satıyorsun hepsini birden aynı takıma ve temelli? Kapatıp gidelim o zaman altyapı şubelerini, ne de olsa 10 yılda bir adam çıkıyor. 10 yıl içinde o altyapı şubesindeki futbolcu/antrenör vs. adamlara maaş vereceğime, parayı toplar 10 yılda çıkan yıldızı alırım. Ha arda için diyosun zannettim. Denenmemiş oyuncuların gönderilmesi hatalı ama Arda gibi adamların artık avrupa görmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Abi belki adamlar kendileri ayrılmak istemişlerdir, stoperden başka bir mevkide oynamayan semih kaya önümüzdeki 3 yıl içerisinde şu gs kadrosunda nasıl yılda 3-5 resmi maçtan daha fazla forma giysin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Holy said: Guiza'dan da 2 sene öncesine kadar kimsenin haberi yoktu! Keşke bizim yönetimin de haberi olmasaydı :( yok cm 01/02'de de var malesef. finishing'i de long shoots'u da fiziği de gayet iyi üstelik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bu arada Çağlar için verdiğimiz oyuncular büyük ihtimal 1 sezon kiralık satış opsiyonlu, seneye Süper lige tekrar çıkarsa Denizlispor kafasına göre kullanır opsiyonu satın alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Denizli iyi iş yapmış, parlatır satar onları bikaç seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 cafercan ki bence galatasarayın yetiştirdiği üç beş adamdan biridir, patlayamadıysa daha da kimse patlayamaz gönderilen adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Barcelona-Fabregas ilişkisi gibi olmadıkça sorun değil gençlerin yollanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 BulletRide said: Bu arada Çağlar için verdiğimiz oyuncular büyük ihtimal 1 sezon kiralık satış opsiyonlu, seneye Süper lige tekrar çıkarsa Denizlispor kafasına göre kullanır opsiyonu satın alır. Ben de boyle umuyorum.Serdar eylikle semih kayayi begeniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Yalnız kiralıkta olsa satılıkta olsa denizli için çok akıllı bi transfer.Bank asyada kendilerini taşıyabilcek oyuncular olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Valla bana mantıklı bir hareket gibi geldi,eğer kiralık verdiysek,iki taraf içinde win-win durumu olmuş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 satın alma opsiyonu çok sakat bence. belli bir fiyat da biçilmiştir muhtemelen o opsiyon için. şimdi o adamlardan biri bank asya'nın kralı olursa denizli inanılmaz para kazanır, adnan da kafayı taşlara vurur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Arkadaş Kewell gidiyor, Semih'in Serdar'ın yasını tutmayın of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 köprüyü geçsin bize gelsin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sol bek çıkaramayan bir ülkede çağlar çok iyi bir transferde, giden oyunculardan semih kaya ve serdar eylik beğeniyordum çok. serdar eylik ardanın ilk senesindeki halinin hızlı versiyonu gibiydi kanatlarda. kiralık ya da geri alma opsiyonu ile verildiyse Gs içinde denizli içinde iyi bir transfer olmuş. eğer denizli bonservisleriyle komple aldıysa bu 4 oyuncuyu resmen geleceğini kurtarmış bizim için kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yazık olmuş altyapının tamamını vermişiz :(.serdar,murat ve erhan ın geleceği vardı.ntv spordada altyazı geçti bonservisleriyle vermişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Holy said: belli bir fiyat da biçilmiştir muhtemelen o opsiyon için. şimdi o adamlardan biri bank asya'nın kralı olursa denizli inanılmaz para kazanır, adnan da kafayı taşlara vurur artık.zaten o yüzden "falanca sene içinde satılırsa oyuncu, bonservis bedelinin % şu kadarını biz alırız" diye şart konuluyor o tip opsiyonlara. yaşı kemale ermemiş çoğu oyuncu satışında vardır öyle bir şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 -Bu arada italyadan transfer haberi mi var, Q7 geldi mi Q7 geldi mi? -Yok yok daha gelmedi -Gelmedi mi -Gelmedi -İnanılır gibi değil böyle transfer görmedim. said: "Turkish outfit Besiktas are expected to announce the transfer of Inter's Portuguese wingman Ricardo Quaresma (26) this week. Sources state that both sides have agreed to an 8 million euro transfer fee with Quaresma agreeing to a 3 year 7.5 million euro deal" http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Nobre'yle aynı yıllık ücreti alacak yani şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Arkasokak said: cm/fm kafasıyla yorumlamayın. galatasaray altyapısında henüz umut vaadeden ikinci bir arda bulunmamakta. bonservisiyle verilmesi gayet doğal.emre çolak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 uuuuuu akşam gazetesinde kameniyle ilgilendiğimizi yazmış.olursa süper olur zenci kaleci.ama ben sinan bolat tan yanayım yabancı kontejyanını kaleciye harcamıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar