Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Abi serdar özkana niye sayfalarca giydirdiniz, adamın sabriden fazlası var eksiği yok sgdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Rikkie said: Abi serdar özkana niye sayfalarca giydirdiniz, adamın sabriden fazlası var eksiği yok sgdga rakip ceza sağsından korner yaptırmak rakibe sabriye has bişey:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Rikkie said: Abi serdar özkana niye sayfalarca giydirdiniz, adamın sabriden fazlası var eksiği yok sgdga Şimdi etmiyorum ben küfürleri. Bu lavuk gs'ye gidince BJK'de oynamadığı topu oynamaya başlasın o zaman ağır küfür sarfedicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mehmet Batdal (tu) Serdar Özkan (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Barça, D.Villa transferini büyük ölçüde bitirmiş. Ufak pürüzler kaldı diye açıklama yapmış Laporta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 İbo gidici mi ki o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Fener alır İbo'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 fener'e acil anonsçu lazım. kanayan yara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Pyro said: Barça, D.Villa transferini büyük ölçüde bitirmiş. Ufak pürüzler kaldı diye açıklama yapmış Laporta. fabregas içinde görüşmeler devam ediyor demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 hadi be haldun nobre ve ibrahim kaşı da alıver valla duacın oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 cemad said: hadi be haldun nobre ve ibrahim kaşı da alıver valla duacın oluruz kaş bitti abi o kiralıktı sezon sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 haldun bi zenci alamadı şöyle dmc, gsnin kanayan yarası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mehmet badtal tek forvet oynayamaz zaten ama 4 - 4 - 2 gıbı sıstemde barosun yanında baya iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 haldun abi birilerini alıcaktır.ama dunya kupasını beklicez muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Gs'nin bu seneki tranfer politikası nerede beleş oraya yerleş üzerine kurulu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dünya kupasından sonra elano veya keitayı degişik fiyatlara satabiliriz servet gidicek mi belli değil yani mehmet topalda gitti. stad acılıyor.real madridle dostluk maçıyla acılcakmış öyle diyorlardı.bence stada yakışır bir kadro kurulur yine tutar mı tutmaz mı bilemem ama güzel transferler yapılcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Guiza 1 yıl daha kalmak istiyormuş. Yahu hiç bu kadar yüzsüzünü görmemiştim. Dünyada takım mı kalamdı gitti pazarla kendini eski gol kralı diye zarar etmiyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 cemad said: hadi be haldun nobre ve ibrahim kaşı da alıver valla duacın oluruz Bjk'nın kadronun hepsini alsan yine bitiremezsin gereksizleri, zira Toraman-Sivok dışında tüm takım çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Red said: dünya kupasından sonra elano veya keitayı degişik fiyatlara satabiliriz servet gidicek mi belli değil yani mehmet topalda gitti. stad acılıyor.real madridle dostluk maçıyla acılcakmış öyle diyorlardı.bence stada yakışır bir kadro kurulur yine tutar mı tutmaz mı bilemem ama güzel transferler yapılcaktır barça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 hurriyet said: Harbuzi ve Musafa'yı bize ver Paylaş İlhan Söyler18 Mayıs 2010 Başkan Adnan Polat, İlhan Cavcav'ı devamlı telefonla arayıp,iki futbolcuyu transfer etmek istediğini iletiyor Galatasaray'da başkan dahil, futbol sorumluları futbolcu avında. takım kadroraları eline alan bu kişiler kimleri göndereceğiz, kimler kalacak ,kimleri alacağız diye hesap yapıyorlar.Daha önce Gençlerbirliği'den transfer etmek istediği Mustafa Pekdemek için Başkan İlhan Cavcav'ın telefonla arayıp duruyor.Bu futbolcunun yanı sıra Gençlerbirliği takımın orta alan oyuncusu Labinto Harbuzi'yi takıma katmak için başkan Cavcav ile anlaşmaya çalıyorlar.İlhan Cavcav ise bu oyuncuların rakkamların büyük, sattığım taktirde transfer yapmam gerekli. Onun için bana biraz müsade edin yanıtı verdi .Başkan Adnan Polat ise " takımda bir çok oyuncum var hangisini istersen takasa girebiliriz , şayet bu oyuncuları bize verirsen rakkamlada bize indirim yaparsan bu futbolcuları Galatasaray görmek istiyorum"yanıtını verdi. Galatasaray'ın bu iki futbolcu için transferi bitirmek içinde elinden geleni yapacaklarını açıkladılar.İsveç'li Harbuzi 1986 doğumlu genç ve geleceği olan .İsveç Ümit milli takımda forma giyen bu oyuncu ise ""Türkiye'ye gelişim benim için süpriz oldu. Burada bana tek yakınlık gösteren başkan İlhan Cavcav oldu.Beni izlletiği için hemen transferimi gerçekleştirdi.Galatasaray'ın da beni istedeğini öğrendim, ama sözleşmem var, bunun yanı sıra son sözü Başkanım söyler"dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 "Tatar Ramazan" said: cemad said: hadi be haldun nobre ve ibrahim kaşı da alıver valla duacın oluruz Bjk'nın kadronun hepsini alsan yine bitiremezsin gereksizleri, zira Toraman-Sivok dışında tüm takım çöp. ferrari - ernst - holosko yabancılardan kalsa gençlerden de ismail - rıdvan - necip kalsa yeter cidden birde big T ile sivok tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yok yok kaş gitmiş. nobre ve uğur inceman dışında alamazsınız kimseyi onları da önümüzdeki sezon veririz artık. hakan arıkan da olabilirdi ama alamadınız neyseki bizimkiler vazgeçti bu tripten eski fenerlileri almayı bıraktık. gs başladı şimdi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 DarKRideR said: "Tatar Ramazan" said: cemad said: hadi be haldun nobre ve ibrahim kaşı da alıver valla duacın oluruz Bjk'nın kadronun hepsini alsan yine bitiremezsin gereksizleri, zira Toraman-Sivok dışında tüm takım çöp. ferrari - ernst - holosko yabancılardan kalsa gençlerden de ismail - rıdvan - necip kalsa yeter cidden birde big T ile sivok tabii ki yalnız fark ettim de, bu takımın önemli ve vazgeçmekte zorluk çekebileceğiniz adamları sadece geri hatlardaki adamlar, bir tek holosko var ileride o da bu sezon belki de hayatının en kötü performansını gösterdi sakatlanmamak, dünya kupasına gitmek için sonra beşiktaş niye gol atamıyor asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 aziz baskan bize holoskoyu al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 david villa -> barcelona Barcelona, Valencia'dan David Villa ile 40 milyon Euro karşılığında sözleşme imzaladı kaynak ntvspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar