Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

dünya kupasından sonra elano veya keitayı degişik fiyatlara satabiliriz

servet gidicek mi belli değil

yani mehmet topalda gitti.

stad acılıyor.real madridle dostluk maçıyla acılcakmış öyle diyorlardı.bence stada yakışır bir kadro kurulur yine

tutar mı tutmaz mı bilemem ama güzel transferler yapılcaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

dünya kupasından sonra elano veya keitayı degişik fiyatlara satabiliriz

servet gidicek mi belli değil

yani mehmet topalda gitti.

stad acılıyor.real madridle dostluk maçıyla acılcakmış öyle diyorlardı.bence stada yakışır bir kadro kurulur yine

tutar mı tutmaz mı bilemem ama güzel transferler yapılcaktır

barça
Sosyal ağlarda paylaş

hurriyet said:

Harbuzi ve Musafa'yı bize ver

Paylaş
İlhan Söyler18 Mayıs 2010
Başkan Adnan Polat, İlhan Cavcav'ı devamlı telefonla arayıp,iki futbolcuyu transfer etmek istediğini iletiyor

Galatasaray'da başkan dahil, futbol sorumluları futbolcu avında. takım kadroraları eline alan bu kişiler kimleri göndereceğiz, kimler kalacak ,kimleri alacağız diye hesap yapıyorlar.Daha önce Gençlerbirliği'den transfer etmek istediği Mustafa Pekdemek için Başkan İlhan Cavcav'ın telefonla arayıp duruyor.Bu futbolcunun yanı sıra Gençlerbirliği takımın orta alan oyuncusu Labinto Harbuzi'yi takıma katmak için başkan Cavcav ile anlaşmaya çalıyorlar.İlhan Cavcav ise bu oyuncuların rakkamların büyük, sattığım taktirde transfer yapmam gerekli. Onun için bana biraz müsade edin yanıtı verdi .Başkan Adnan Polat ise " takımda bir çok oyuncum var hangisini istersen takasa girebiliriz , şayet bu oyuncuları bize verirsen rakkamlada bize indirim yaparsan bu futbolcuları Galatasaray görmek istiyorum"yanıtını verdi.

Galatasaray'ın bu iki futbolcu için transferi bitirmek içinde elinden geleni yapacaklarını açıkladılar.İsveç'li Harbuzi 1986 doğumlu genç ve geleceği olan .İsveç Ümit milli takımda forma giyen bu oyuncu ise ""Türkiye'ye gelişim benim için süpriz oldu. Burada bana tek yakınlık gösteren başkan İlhan Cavcav oldu.Beni izlletiği için hemen transferimi gerçekleştirdi.Galatasaray'ın da beni istedeğini öğrendim, ama sözleşmem var, bunun yanı sıra son sözü Başkanım söyler"dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

cemad said:

hadi be haldun nobre ve ibrahim kaşı da alıver valla duacın oluruz

Bjk'nın kadronun hepsini alsan yine bitiremezsin gereksizleri, zira Toraman-Sivok dışında tüm takım çöp.

ferrari - ernst - holosko yabancılardan kalsa

gençlerden de ismail - rıdvan - necip kalsa yeter cidden

birde big T ile sivok tabii ki
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

"Tatar Ramazan" said:

cemad said:

hadi be haldun nobre ve ibrahim kaşı da alıver valla duacın oluruz

Bjk'nın kadronun hepsini alsan yine bitiremezsin gereksizleri, zira Toraman-Sivok dışında tüm takım çöp.

ferrari - ernst - holosko yabancılardan kalsa

gençlerden de ismail - rıdvan - necip kalsa yeter cidden

birde big T ile sivok tabii ki

yalnız fark ettim de, bu takımın önemli ve vazgeçmekte zorluk çekebileceğiniz adamları sadece geri hatlardaki adamlar, bir tek holosko var ileride o da bu sezon belki de hayatının en kötü performansını gösterdi sakatlanmamak, dünya kupasına gitmek için

sonra beşiktaş niye gol atamıyor asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...